• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın fıstıklaaaaarr

sabah bir yumurta ve 2 dilim ekmek peynir 1 su bardağı süt
birazda reçel yedim eyvahedigeldismile
bana kim cezaa verirr acep:1shok:

Canım ne cezası ya, reçeli abartmadıysan gayet güzel beslenmişsin. Zaten yürüyüşe de çıkmışsın. (Baya bi baktım spor yaptın mı bugün diye, gözüm üstünde aklinialirimsmile )

Cankuşum ben de isterdim sebze olsun ama nişanlımın malatyalı onlarda yemekteydim anca bu kadar az yiyebildim elbette ki sebze yemeği yoktu :( yoksa sadece sebze yerdim iç köfteye tereyağ bile döktürmedim valla aklım çıktı bembeyaz yedim içli köfteleri ... Patates kızartması falan vardı hemen kalktım sofradan bahaneyle yemek biter bitmez sempatiksalakcinni

Ay üzüldüm valla arkadaşım sana, amma zor bi durummuş, azcık tadına baksaydın :teselli: . Cidden iyi dayanmışsın, tebrikler.

Mide, üst karın ve alt karın egzersizleri

Mide & Üst karın içi;

sırt üstü uzanın bacaklarınızı kırın ayaklarınız yerde olsun hareket başlarken soluk almak zorlanınca nefes vermek suretiyle çok az bedeninizi kaldırıp indirin. Bunu yaparken tavana bakın soluk almayı ve vermeyi sürekli ve düzenli yapın ve set bitene kadar baş ve omuzları yere değdirmeyin (20 adet X 3 set şu an için yeterli dedi)

Alt karın & Üst karın

Sırt üstü uzanın bacaklarınızı kırıp (90 derece olarak kırın) kendinize doğru çekin birini dümdüz uzatıp çekin sonra diğerini uzatıp çekin yine hareket başlarında soluk alın bacağı uzatırken soluk verinve uzattığınız bacağınızı ulaşabileceğiniz yere kadar gerin, iki bacak arasındaki hareket değişirken beklemeyin birini uzattığınızda diğerini aynı anda çekin çektiğiniz bacak da 90 derece olsun.. (30 adet X 2 set )

Özellikle alt karın için;

Sırt üstü uzanın poponuzun altına avucunuz aşağı bakacak şekilde ellerinizi üçgen şeklinde yerleştirin (bel ve omurgayı korumak için) - hareket başlarken soluk alıp kaslar gerildiğinde soluk veriyoruz yine - bacaklarınızı gergin bir şekilde dümdüz dümdüz 90 derece olacak şekilde savuruyoruz ve indiriyoruz (set tamamlanmadan ayaklar yer ile temas etmeyecek) (10 X 3 set)

Tüm hareketlerde karın içeri çekilecek...

Söz hepsini denicem, teşekkürler paylaşım için a.s. (yazıyla hareket anlamayı da adam akıllı bi becersem, 1. hareket yarım mekik sanırım)

Son düzenleme:
Kızlar yazdıklarınızın hepsini okuyamasam da genel olarak bakındım. Bazı arkadaşlar beslenmeleri konusunda cidden çok katılar. Bence ömür boyu uygulayabileceğiniz bir beslenme programı edinmelisiniz arkadaşlar. Sonuçta iş kilo vermekle bitmiyor. Katı yasaklar ancak yasaklı yiyeceklere bi süre sonra özlem duymamızı sağlıyor. (en azından benim için öyle)

Buarada dün çook geç saatte süt içmek yerine, çok acıktığım için 1 dilim kadar ekmekle peynir tükettim. Annem yanımda bitter çikolata yiyince dayanamayıp ondan da yedim. bilmiyorumkismile

ne var ki onda, ben dün gece 12 de yataktan kalkıp pide yedim, gözüm döndü, uykularım kaçtı, apayım.beslenmeme de dikkat edememiştim gün boyu,öğün. öğle yemeğini geçiştirmek zorunda kaldım.ara öğünler kaçtı.böyle oldu.

Geçmiş olsun...:bbo:

Teşekkürler sensewitch cim opuyorumnanaktan Bişi sorcam, yanlış hatırlamıyorsam sende de pko belası vardı di mi? (burada bi arkadaş yazmıştı da, sensin diye hatırlıyorum)

ne var ki onda, ben dün gece 12 de yataktan kalkıp pide yedim, gözüm döndü, uykularım kaçtı, apayım.beslenmeme de dikkat edememiştim gün boyu,öğün. öğle yemeğini geçiştirmek zorunda kaldım.ara öğünler kaçtı.böyle oldu.

Ben de 12de yedim chemescim :teselli: .Aynen, benim de ara öğün diye bişi yok, uyku düzenim de rezalet zaten. Uyku düzelmeden yemek de pek düzgün olmuyor ne yazık ki. Süt içmek aklımıza gelsin öyle durumlarda, ama dediğin gibi resmen göz dönüyor, aç kalmak lazım fazla. Neyse ki bugünkü spor rahatlattı içimi, sana da tavsiye ederim.

selamlar herkeseeeee

bu günlük sporumu yaptım....önce leslie ile 3 mil yürüdüm....sonra
yanlara eğilme 50 kez
mekik 60 kez
ters mekik 60 kez
çapraz mekik 60 kez
bel çevirme 5 dk
ayak kaldırmaca 60 kez
koltukta ayak çekme 30 kez

çömelme 60 kez
bacak esnetme 60 kez
bacak kaldırmaca 100 kez
geri tekme 60 kez
ip atlama 200 kez
köprü hareketi 30 kez

ve birde 8 dklık göbek videosunu yaptım....
1.5 litre suyumu içitm....

Maşallah şulecim, sen ne zamandır spor yapıyorsun? Ben nefesi ayarlayamadığım için saymıyorum ama kesinlikle o kadar çok sayıya ulaşamıyorum henüz.

14 aralıktan beri yapıyorum.....ilk zamanlar zor oluyor alışana kadar ama en fazla 1-2 hafta içinde nefesin normale dönüyor.....vücudun alışıyor spora......sakın sporu bırakma azar azarda olsa yap hareketlerini

selamlar kızlar,yeni geldim eve. Yazdıklarınızı okudum,gördüğüm kadarıyla herkes gayet sağlıklı beslenmiş bugün,sporlarda yapılmış ooo miss,eferin sizealkisalkisalkis Şimdi hemen raporumu veriyorum:
Kahvaltıda 1 kepekli tost
Arada 1 bardak çay
Öğleyin 1 tabak börülce yemeği ve yarım tabakcık bulgur
Arada 1 fform çayı ve 3 adet etiform(paket değil haa)
Akşam yani birazdan 1 ızgara balık ve salata
yatmadan önce bi elma yerim
Şimdilik bu kadar canlarım,hepinizi öpüyorum

Senin baya bi olmuş cidden. Çok haklısın, sporu bırakınca insan eski halinden beter yumuşuyor.

kesinlikle cnım.Annem 3 ay önce spor yapmaya başladı.Baya düzenli olarak arkadaşlarıyla beraber aletlerle spor yapıyolardı.Forma girmeye başlmıştı. Sonra bıraktı, varya şuan spordan önceki halinden dahada genişledi.Ben bile gözlerimle görüyorum farkı. Çok pişman yaptığına, Yani ya yaptınmı bırakmayacaksın yada hiç yapmıcaksın sporu

GriPincim ben de aynı şekilde annemden gördüm bu durumu. Maşallah sen de beslenme çok dikkat ediyorsun a.s. Bazı günler yediğim şeyleri yazsam kovarsınız beni burdan :utangac: Ama kaç gündür daha seçiciyim. (daha önceden buraya yazmıştım, sadece miktara dikkat ediyorum şimdilik)

2. ve 3. hareketi yapmak aklıma gelmemişti ama, yarın daha da çeşitlenecek hareketlerim. 1. hareket de yazılı hareket anlama konusunda pratik oldu en azından kaydirigubbakcemile5

canlar yaa ben aksam yemegı yemedım asırı yemıstım ogleden sonra 3-3bucuk gıbı sımdı elımde detox ıcecegım var yıne :))) bı de bırazdan yıne bırılerı cagırdı oraya gıdecegız umarım bı sey cıkmaz karsıma bı cay ınsallah :))

akşam yemeğimi yedim uyku bastırdı,dayanamıyorum.
bugünki mönüm
kahvaltı: 2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost, dereotu maydonoz,5 zeytin,1/2 elma,1çb süt
ara1:1/4 elma,1çb süt
ara2:1/4 elma,1çb süt
öğle y:mantar sote, lahana yemeğii, yoğurt,şehriye çorbası,1çb süt
ara3: 7 badem ,4 kayısı
ara4:2 dlm kepek ekmeğiyle kaşarlı maydonozlu tost
akşam:ıspanak yemeği, yoğurt,şehriye çorbası,1/2 dilim ekmek

uyumamam lazım, daha spor yapıcam:-(

canlar yaa ben aksam yemegı yemedım asırı yemıstım ogleden sonra 3-3bucuk gıbı sımdı elımde detox ıcecegım var yıne :))) bı de bırazdan yıne bırılerı cagırdı oraya gıdecegız umarım bı sey cıkmaz karsıma bı cay ınsallah :))

benim de iradem kırıldı herhalde. bir yere de gitsem,misafirim de gelse diyeti bozmuyordum, kısır mı yaptım, yeşilliğini karıştırmadan aayırıyordum, onu yiyordum, tadına bile bakmak istemiyordu canım. ama bu aralar fena oldum. herşeyi istiyor canım. kendimi engellemekte zorluk çekiyorum.karşına bişey de çıksa az az ye, bişey olmaz. ara öğünden sayılır:-)

selam fıstıklar

akşam yemeğimi yedim elimde maden suyum var şimdi.....

yemekte tarhana çorbası garnitürlü tavuklu makarna,2 kaşık pırasa yemeği ve yoğurt yedim

amaaa yaaa bilmiyorumkismile

canlar ben de yenıden yedıklerımı paylasmak ıstıyorum valla bu boyle olmuyor tamam geldım gectı artık mısafırlık kalmadı yeter yahuu bu carsambaya da az kaldı zaten :))

ara
1 saat spor

evet bi saat :lepi:
yaa valla ben de sinir oluyorum kendime,; surda 2-3 kg veremiyorum yaaa..
ama hic yemeden de olmuyor ki,
bir yere gidiyorsun, misafir geliyor;
misafire eslik etmesen ayip oluyor ;
gerci ben kendi tabagima hep ceyrek porsiyon aldim ama..
bu ara spor da yapamiyorum; vaktim yok; her bos vaktimde ders calismam gerek; sinava 25 gun kaldi :-((

evet canım sen bakma bana biliyorrum daha dün gece aklıma geldin sınavım var dediğin için o yüzden uğrayamıyorsun dur dedim kendi kendime hem çalıma hem ev hem ders çok zordur canım bu ara vitaminli gıdalar tüket canım bırak diyeti miyeti abartmadan ama fındık fıstık çok iyi geliyo tabiii meyvayı söylememe gerek bile yok

ben eskiden beri beslenmeme çok dikkat ederim faydalı şeyler tüketmeye çalışırım,bilgisine güvendiğim uzmanların yazılarını takip ederim. nasıl olduysa oldu,aldım şu kiloları, sağlıklı beslenerek de vericem inşallah. benim favorim ibrahim saraçoğlu, büyüyünce öyle olucam inşallah:-) o da kimya profesörü, ben de kimya öğretmeniyim, yüksek lisansımı da yapıyorum.ondan bir hayranlığım var.bir de ailemde şeker, tansiyon, kalp gibi rahatsızlıklar var. haliyle sağlıklı yaşamaya ilgiliyim.şimdiden dikkat edersem kiloya beslenmeye engelleyebilir veya geciktirebilirim diye düşünüyorum bu hastalıkları.
evet canım aynen bende öyle yapmaya çalışırım yıllardır çocuklarımada öğretmeye çalışıyorum benimde ailemde bu sorunlar çok fazla ve ailenin en zayıfıda benim vede yemeyi çok sevdiğim halde
inşallah canım biz burada süper bi takımız birbirimize destekile başaramıyacağımız hiçbişey yok bence
geç olsun güç olmasın kilo vermemizkaydirigubbakcemile5

memleketimim gerçek zeytinyağı varken kanola yağına hiç gerek yok bence. bu arada scyla benim de canımı istetti. burada da hava açtı, çıkıyorum dışarı, bir hava alıp dolaşayım.

hay ağzına sağlık canımm zeytin yağı gibisi yok bencede
Eskiden içinde % 45-50 zararlı yağ oranı vardı şimdi gdo yani yumuşatılmış hali ile "ıslah" çalışmaları ile oran % 0 düzeyine düşürülerek satılmaktadır. Türkiye'de bitkisel yağ açığını kapatmak amacıyla tarımsal çalışmaları sürmekte (amaç açık kapatmak arkadaşlar...) Allahın Kanadalılarının yağını ne yapıcaz zeytin yağı kullanalım derim ben birçok değişim yapılmış sonuçlarının ne olduğu kanıtlanmamış...

Onun dışında sağlık açısından doymamışlık serbest yağ asidi gibi kalite ve sağlık değerleri tutuyor...
CADIARZU CADIARZU CADIARZU

Ben de 12de yedim chemescim :teselli: .Aynen, benim de ara öğün diye bişi yok, uyku düzenim de rezalet zaten. Uyku düzelmeden yemek de pek düzgün olmuyor ne yazık ki. Süt içmek aklımıza gelsin öyle durumlarda, ama dediğin gibi resmen göz dönüyor, aç kalmak lazım fazla. Neyse ki bugünkü spor rahatlattı içimi, sana da tavsiye ederim.

karnınızın acıktığını hissettiğiniz anda ağzınıza yoğurt peynir gibi bişeyler atın fazlasıyla insanı kandırıyor:kedi:

selam fıstıklar

akşam yemeğimi yedim elimde maden suyum var şimdi.....

yemekte tarhana çorbası garnitürlü tavuklu makarna,2 kaşık pırasa yemeği ve yoğurt yedim

süpersin şule cim yanlız bişey dikkatimi çekti yaptığın spor fazla değilmi fazla sporda kasları şişirir vede kilo vermen durabilir CADIARZU
belkide ben yanılıyorum:kedi:

süpersin şule cim yanlız bişey dikkatimi çekti yaptığın spor fazla değilmi fazla sporda kasları şişirir vede kilo vermen durabilir CADIARZU
belkide ben yanılıyorum:kedi:

1.5 saat sürüyor yaptığım spor..... sence fazlamı???etkilermi dersin kilo vermemi

Back
X