günaydın fıstıklaaaaarr
sabah bir yumurta ve 2 dilim ekmek peynir 1 su bardağı süt
birazda reçel yedim eyvahedigeldismile
bana kim cezaa verirr acep:1shok:
Canım ne cezası ya, reçeli abartmadıysan gayet güzel beslenmişsin. Zaten yürüyüşe de çıkmışsın. (Baya bi baktım spor yaptın mı bugün diye, gözüm üstünde aklinialirimsmile )
Cankuşum ben de isterdim sebze olsun ama nişanlımın malatyalı onlarda yemekteydim anca bu kadar az yiyebildim elbette ki sebze yemeği yoktuyoksa sadece sebze yerdim iç köfteye tereyağ bile döktürmedim valla aklım çıktı bembeyaz yedim içli köfteleri ... Patates kızartması falan vardı hemen kalktım sofradan bahaneyle yemek biter bitmez sempatiksalakcinni
Ay üzüldüm valla arkadaşım sana, amma zor bi durummuş, azcık tadına baksaydın :teselli: . Cidden iyi dayanmışsın, tebrikler.
Mide, üst karın ve alt karın egzersizleri
Mide & Üst karın içi;
sırt üstü uzanın bacaklarınızı kırın ayaklarınız yerde olsun hareket başlarken soluk almak zorlanınca nefes vermek suretiyle çok az bedeninizi kaldırıp indirin. Bunu yaparken tavana bakın soluk almayı ve vermeyi sürekli ve düzenli yapın ve set bitene kadar baş ve omuzları yere değdirmeyin (20 adet X 3 set şu an için yeterli dedi)
Alt karın & Üst karın
Sırt üstü uzanın bacaklarınızı kırıp (90 derece olarak kırın) kendinize doğru çekin birini dümdüz uzatıp çekin sonra diğerini uzatıp çekin yine hareket başlarında soluk alın bacağı uzatırken soluk verinve uzattığınız bacağınızı ulaşabileceğiniz yere kadar gerin, iki bacak arasındaki hareket değişirken beklemeyin birini uzattığınızda diğerini aynı anda çekin çektiğiniz bacak da 90 derece olsun.. (30 adet X 2 set )
Özellikle alt karın için;
Sırt üstü uzanın poponuzun altına avucunuz aşağı bakacak şekilde ellerinizi üçgen şeklinde yerleştirin (bel ve omurgayı korumak için) - hareket başlarken soluk alıp kaslar gerildiğinde soluk veriyoruz yine - bacaklarınızı gergin bir şekilde dümdüz dümdüz 90 derece olacak şekilde savuruyoruz ve indiriyoruz (set tamamlanmadan ayaklar yer ile temas etmeyecek) (10 X 3 set)
Tüm hareketlerde karın içeri çekilecek...
Söz hepsini denicem, teşekkürler paylaşım için a.s. (yazıyla hareket anlamayı da adam akıllı bi becersem, 1. hareket yarım mekik sanırım)
Son düzenleme: