Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarin sabah ben de kilomla beraber yeni olculerimi de yazicam.
bu arada ic bacagi tam nerden olcuyorsunuz??
gogus olcusunu sutyenle aliyorsunuz diy mi?
peki ya gobek ????
(cok sordum farkindayimm)
iştahımı durduramıyorum sürekli birşeyler atıştırmak istiyorum sırf bu yüzden geçen hafta 1 kilo almışım( iştahı kapatmak için bir öneriniz var mı
iştahımı durduramıyorum sürekli birşeyler atıştırmak istiyorum sırf bu yüzden geçen hafta 1 kilo almışım( iştahı kapatmak için bir öneriniz var mı
İyimser olsana biraz cimcime kaydirigubbakcemile3 İdeal spor saati kahvaltıdan 1,5 saat sonraymış a.s
selam canım a.s.
Hoşgeldin yasemincim opuyorumnanaktan , sabah yazıları okumuştum ama unuttum. Spor yaptın mı bugün bakalım??? En son şişmekten falan bahsetmiştin sanırım.
iiyi akşamlar herkes bu aralar gıremıorm pek netee annem rahatsz bıras... sabah bı dılım kepek ekmegı lor peynırı yedım oglen bı sımıt yedım aksam uzeerıde ıkı dılım ekmek lor peynırı yedım dısarda oldguum ıcın sacma bı menu oldu
evet tatlım çok yakın akrabam hasta ve durum ciddiiiCanım ne güzel yazmışsın öyle "hayat kısa gönlünce yaşa" Şeniz Birlikte yapsaydınız sporu keşke, ama ev müsait olmayınca ben de yapamıyorum spor senin gibi. Bişi demiyorum ama ev müsait olduğu zaman yapmazsan bozuşuruzklava:
Gripincim paylaşım için teşekkürler, bu araştırmayı yıllar önce okumuştum ama yoğurtla aram kötü ne yazık ki( Acaba normal yoğurt da aynı etkiyi gösterir mi (tabi kalori fazla ama aynı etkiyi gösterir mi acep) ?
Ya ne bileyim, belki yoğurdun içindeki mayadan falandır diye şey ettim :kedi: Süt ürünlerini yağsız hiç sevmiyorum, ben yağlı da olsa yoğurt yiyem bari, hiç yememekten iyidir sanırsam yerimseniben