• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarin sabah ben de kilomla beraber yeni olculerimi de yazicam.
bu arada ic bacagi tam nerden olcuyorsunuz??

gogus olcusunu sutyenle aliyorsunuz diy mi?

peki ya gobek ????

(cok sordum farkindayimm)

Sütyenle göğüs ölçüsü mü, benim 81 ken 100 çıkar o zaman kaydirigubbakcemile3

Kızlar bakın bunu buldum nette,paylaşayım dedim valla ben denicem bundan sonra bu yoğurt olayını:

Yağsız yoğurt tüketen insanlarda vücuttaki yağların yüzde 61, göbek bölgesindeki yağlarınsa yüzde 81 oranında azaldığı saptandı

Kilo sorunu bulunanlara sütlü besinlerden uzak durmalarını salık verdiklerini belirten uzmanlar, yeni araştırmaların, yağsız yoğurdu bu kısıtlamanın dışında bıraktığını açıkladı.

Tennesee Üniversitesi'nde, diyet uygulayan 34 denek üzerinde 12 hafta süren araştırmada, yağsız yoğurt tüketen ve kilo sorunu bulunan deneklerin, düşük kalsiyum diyeti uygulayan deneklere göre, yüzde 22 daha fazla kilo verdiği gözlendi. Bu deneklerde, vücuttaki yağların yüzde 61, göbek bölgesindeki yağlarınsa yüzde 81 oranında azaldığı belirlendi.

Yağsız yoğurt diyeti uygulanan deneklere, günde üç kez bin 100 miligram kalsiyum içeren yoğurt verildi. Diğer diyet grubunaysa 500 miligram kalsiyum içeren farklı bir diyet uygulandı.

Tüm denekler, günlük normal kalori alımından 500 kalori daha az tüketti.

Yağsız yoğurt diyeti uygulanan deneklerde, kaslardaki yağların azaldığı belirlendi. Kasların kalori yakılmasında önemli rol oynadığına değinen uzmanlar, bazı diyet programlarında kilo vermek isteyenlerde kas kaybının da meydana gelebildiğini belirtiyor. Yağsız yoğurt diyetinde, vücuttaki kasların da dengelenebildiği saptandı.

GÖBEKTEKı YAĞLAR KALP, ŞEKER, ıNME VE KANSER NEDENı
Göbekteki yağların genellikle erkeklerde çeşitli hastalıkların risk faktörü olduğu, yağsız yoğurt diyetinin göbekteki yağların yüzde 81'ini eriterek, hastalık risklerini de elimine edebildiği gözlendi.

Göbekteki yağların, kalp, şeker ve inme riskini körüklediği, bazı kanser risklerini yükselttiği biliniyor.

Düşük kalsiyum diyeti uygulayanlara göre, yağsız yoğurt diyeti uygulayanlarda bel kısmının, iki buçuk santim incelebildiği kaydedildi.

Yeterli oranda kalsiyum tüketmenin, vücuttaki yağların çözülmesini sağladığı, vücutta yeni yağ birikmesini önleyebildiği belirlendi.

Yağsız yoğurt temelli kalsiyum diyeti uygulayanlarda kemik yoğunluğu da normal seyrini koruyabiliyor.

Günde üç kez her seferinde 180 gram yağsız yoğurt tüketenlerin, üç servis yağsız yoğurttan sadece 300 kalori aldığı biliniyor.

iştahımı durduramıyorum sürekli birşeyler atıştırmak istiyorum sırf bu yüzden geçen hafta 1 kilo almışım :(( iştahı kapatmak için bir öneriniz var mı

iştahımı durduramıyorum sürekli birşeyler atıştırmak istiyorum sırf bu yüzden geçen hafta 1 kilo almışım :(( iştahı kapatmak için bir öneriniz var mı

bol su iç ve bişeyler atıştırmak istediğinde bunlar çok kalorisiz şeyler olsun.Örneğin 1 grisini,elma,portakal,1kase yoğurt falan.Ama en önemlisi yemeği aklından çıkarabilmek

canım gripin arkadaşımız paylaştığı sanada fayda eder açlığı en iyi bastıran yiyecek lerden biride yoğurttur ben meyva tükettiğimde hemen 3 yada 4 kaşık yoğurt yerim olmadı yarım saat sonra bunu tekrarlarım
yoğut artı yeşillik fazlasıyla tok tutucu
yeşil çay da kremasız ve şekersiz neskafe

Yağsız yoğurt tüketen insanlarda vücuttaki yağların yüzde 61, göbek bölgesindeki yağlarınsa yüzde 81 oranında azaldığı saptandı

gripincim çok saol canım paylaşımın içinkaydirigubbakcemile5

bende uzun süredir yoğurdumu kendim mayalarım süt soğuyunca kaymağını ayırıp tekrar ısıtıp işlemi tamamlıyorumhihoyyyt

misspinky ben de bi ara senin gibiydim, kilo vermeye karar verdikten sonra, kendime özel bi yemek kısıtı koymadım, şu an evde çikolata zulam var ve hiç canım çekmiyor. Kaç gündür sadece bi kez annem yüzünden yedim. Yani yemek kısıtı yüzünden kafanda sürekli yemek fikirleri dolaşmasın.
Sürekli yemek yerine 1 saat arayla falan azar azar yemeyi denersen belki düzene girersin.

Gripincim paylaşım için teşekkürler, bu araştırmayı yıllar önce okumuştum ama yoğurtla aram kötü ne yazık ki :(( Acaba normal yoğurt da aynı etkiyi gösterir mi (tabi kalori fazla ama aynı etkiyi gösterir mi acep) ?

Hoşgeldin yasemincim opuyorumnanaktan , sabah yazıları okumuştum ama unuttum. Spor yaptın mı bugün bakalım??? En son şişmekten falan bahsetmiştin sanırım.

yok canım yapamadım tam yapıcam bu arada eşim gececi bu hafta geldi kuruldu salona kendisi sporunu yaptı sıra bana gelinceye kadr alsanaalsanasmile:umursamaz:
salonda uyudu tabi mecburen şimdi gayet sessizim uyanınca vede aşk ve ceza bitince biraz yaparım heraldebilmiyorumkismile:tomato:

Canım ne güzel yazmışsın öyle "hayat kısa gönlünce yaşa" Şeniz Birlikte yapsaydınız sporu keşke, ama ev müsait olmayınca ben de yapamıyorum spor senin gibi. Bişi demiyorum ama ev müsait olduğu zaman yapmazsan bozuşuruz :oklava:

iiyi akşamlar herkes bu aralar gıremıorm pek netee annem rahatsz bıras... sabah bı dılım kepek ekmegı lor peynırı yedım oglen bı sımıt yedım aksam uzeerıde ıkı dılım ekmek lor peynırı yedım dısarda oldguum ıcın sacma bı menu oldu

iiyi akşamlar herkes bu aralar gıremıorm pek netee annem rahatsz bıras... sabah bı dılım kepek ekmegı lor peynırı yedım oglen bı sımıt yedım aksam uzeerıde ıkı dılım ekmek lor peynırı yedım dısarda oldguum ıcın sacma bı menu oldu

geçmiş olsun canıma.s. umarım önemli bişeyi yokturbilmiyorumkismile

Canım ne güzel yazmışsın öyle "hayat kısa gönlünce yaşa" Şeniz Birlikte yapsaydınız sporu keşke, ama ev müsait olmayınca ben de yapamıyorum spor senin gibi. Bişi demiyorum ama ev müsait olduğu zaman yapmazsan bozuşuruz :oklava:
evet tatlım çok yakın akrabam hasta ve durum ciddiii

ben o ra temizlik yapmaya çalıştım o uyurken zaten yapamıyorum hani demiştim ya müziksiz pek spor yapamam diye işte sebeblerden biri birde benim müzikleri beğenmiyor beyefendii :oklava:
gece kesin yaparım ama steper tv izlerken bile oluyor zatenkaydirigubbakcemile5

Acil şifalar diliyorum yasemincim, Sevgicim sana da çok geçmiş olsun.

Temizlik zaten başlı başına spor yasemincim. alkisalkisalkis

Gripincim paylaşım için teşekkürler, bu araştırmayı yıllar önce okumuştum ama yoğurtla aram kötü ne yazık ki :(( Acaba normal yoğurt da aynı etkiyi gösterir mi (tabi kalori fazla ama aynı etkiyi gösterir mi acep) ?

canım zannetmiyorum aynı etkiyi göstereceğini.Dahada yağlanırsın birdekaydirigubbakcemile3 yoksa yağsız demez normal yoğurt derlerdi

Ya ne bileyim, belki yoğurdun içindeki mayadan falandır diye şey ettim :kedi: Süt ürünlerini yağsız hiç sevmiyorum, ben yağlı da olsa yoğurt yiyem bari, hiç yememekten iyidir sanırsam yerimseniben

gelelim bugünki menümecokacimcoook
Sabah 1 simit ve 1dilim peynir
Arada 1 yeşilçay ve kepekli tost ( sonra pişman oldum aslında,çünkü hiç aç değidim öylesine yedim)
Öğleyin 1 tabak bezelye yemeği
Akşam 1 tabak börülce yemeği ve 1 tabak pancar kavurması
Ama şuan felaket şişim,sanırım 2-3 saat bişey yiyemem sonra 1 elma

Ya ne bileyim, belki yoğurdun içindeki mayadan falandır diye şey ettim :kedi: Süt ürünlerini yağsız hiç sevmiyorum, ben yağlı da olsa yoğurt yiyem bari, hiç yememekten iyidir sanırsam yerimseniben

canım benim tabikide azda olsa ye yoğurt. Kilo vermeye olmasada başka şeylere çok yararlı

Back
X