Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GriPincim normalde yemekleri pek eleştirmem ama sen iki kez kahvaltı etmişsin a.s , ama sonradan dikkat ederek dengelemişsin bence.
GriPincim normalde yemekleri pek eleştirmem ama sen iki kez kahvaltı etmişsin a.s , ama sonradan dikkat ederek dengelemişsin bence. (Bi de öğlenle akşam arasına ara öğün koysan daha iyi olurmuş, ben de hala oturtamadım ara öğünü)
sağol canım aminAcil şifalar diliyorum yasemincim, Sevgicim sana da çok geçmiş olsun.
Temizlik zaten başlı başına spor yasemincim. alkisalkisalkis
geçmiş olsun canıma.s. umarım önemli bişeyi yokturbilmiyorumkismile
Ya ne bileyim, belki yoğurdun içindeki mayadan falandır diye şey ettim :kedi: Süt ürünlerini yağsız hiç sevmiyorum, ben yağlı da olsa yoğurt yiyem bari, hiç yememekten iyidir sanırsam yerimseniben
bakalım sonuclarını beklıoz ınsallah kotu bısey cıkmaz yarın tartı gunu kesın fazla cıkcam bu hafta kacamagım oldu cok![]()
işte onu pek yapamıyorum,akşam yerim diye arada yemiyorum
ben daha önce yaptığım bir diyette bol yeşillik ve yoğurt vardı ve o zaman vediğim kilolarıda almadım yediğim yoğurt yarım yağlıydı canımboshayallersmile
kizlar ben geldimmm
bugun pazar vardi dolastim birazzz:))
oglenden aksama kadar yediklerimmm
simit sutlac komposto galeta yedim
aksam corba kepekli ekmek komposto yedimm
süprizzzzz hihoyyyt Canım ya yoğurdu da elmayı da hiç sevmiyorum aslen ama elmayla aramı düzeltim. Meyve ile aram yok daha doğrusu, yaz meyvelerini seviyorum bi tek. Yoğurdu da sizler sayesinde yicem opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
kizlar ben geldimmm
bugun pazar vardi dolastim birazzz:))
oglenden aksama kadar yediklerimmm
simit sutlac komposto galeta yedim
aksam corba kepekli ekmek komposto yedimm
hoşgeldin bebeğim a.s.bugün daha iyisindir umarım:lepi:
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin kaydirigubbakcemile3. İyi yapmışsın, ben de çıksam da mezura alsam bari boshayallersmile. Afiyet olsun prensenscim güzel beslenmişsin, (tabi komposto da çok şeker yoksa)
ananası da tavsiye ederim canı kilo vermede bayaaa etkili
olumunekankayizsmile
sen yeşil çay içiyormusun canım:uhm:
kızlar ben yemeğe kaçtıııım
caniminnn ici az sekerli yaptimm ama canim nasil bi buutun elmayi kabyklariyle isirip yeme gelio anlatamam benim icinn elma yermisin gulumm isira isiraa
Az evvel yedim :kedi: Midene çiğ meyvenin dokunması çok garibime gidiyo aslında canım :sm_confused: , biraz netten bakam bari