Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahar temizliğimi erken değilmi
gerçi bugün eve dönerken yol kenarındaki şeftali ve badem ağaçlarının çiçeklerle kaplandığını gördüm ve şaşırdım şubatta açmış olmasına
hakketen daha erken değilmi????? ama havada çok güzel şubat ayı olmasına rağmen mart nisan ayları gibi havalar pırıl pırıl ve sıcak::::::
ben sabah ac karnına tartıldım 51. bı sey cıktım noktadan sonrakını atsak bıle son kılo bıldırımım de 49.8 dı nası almısım 1 kılodan daha fazlayı ben 1 haftada hayret bı sey haaa aynı tartı bı de 49.8 gosteren tartı tam 8 gunde almısım((
bence hazırlanmasın bu haftaa amannn bosverınn boshayallersmile canım boyun kactı muhtemeeln 50 kere yazmıssındır ama şakkıdı
Yesacım boyumu kendim bi kaç kez ölçmeye çalıştım, her seferinde farklı çıktı, ulaştığım en uzunu kabul etmek istiyorum ama :kedi: 1,58(+-) 1 cm 1,59 diyorum ama belki 1,57 yerimseniben Bi daha da ölçmeye cesaret edemiyorum eyvahedigeldismile
Krizantem in diğer adı kasımpatıymış. googleda var resimleri canım. Sen demeden önce ben çiçek adı olduğunu bile bilmiyordum :))
oyyy kuzum üzülme :teselli:
bu hafta aletli çalılştın kaslanmışsındır belki.
boyum 1.60 canim.
kilom 54,8
olculerim;
gogus 89
bel 66
kalca 95,5
ic bacak 58
son yazisim ;-ppp
anladım canım benım 50 ıdeal olur o zaman sana super olur ınsallah kaydirigubbakcemile5
benden sana gelsın o zaman o cıceklerın hepsı canım tum krızantemler senınle olsun kaydirigubbakcemile3
canım benım yaaa ınsallah ınsallah Şeniz ya bu hafta ıste kıtlıktan cıkmıs gıbı yemeklere sadırdım da bu kadar da beklemıyordum neyse baslıyorum zaten yavas yavas dıkkat etmeye umarım guzel olur kaydirigubbakcemile2
sana da Allah zıhın acıklıgı versın canım ders calısıyosun en yuksek puanlar senınle olsun vereliniortak Şeniz
bana da banadaaaa,
ben de ders calisiyorum
tamam canım benım sana da ınsallah suphaneke amınn Şeniz cok guzel olur ınsallah herkeslerın ıstedıklerı hayırlısıyla olumunekankayizsmile boyun kactı bı de senın kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
ben de sımdı cayımı ıcıyorum
tarcın
karabıber
karanfıl
elma
lımonn
yarasınn :içelim:
Teşekkürler iyi dileklerin için yesacım . Hiç 50 olmadım, acep nasıl olurum o zaman boshayallersmile
Ya ben bugün cıs yicekleri abarttım :gitme: Yeşil çay içem bari ben de
boyum mu kacc laelaelaelaelae
ben nescafe iciyorum,
dun aksam cok gec yattim,
oyle uykum var ki su an da sormayin
esneyen smileysi :roflol:
unutmadan yesacim
dualarina aminn diyeyim ben de ..
bu arada bizim etiketlerden bazilari cokg guldurdu beni
"yari ac yari tok" --bunu galiba ben yazmistim
"tas gibi"
ben de sopa gibi eklicem bunlara
hihoyyyt
Cok super olursun bence canım benım aman bı de derler yaa ayyy yuzun cokmus cok zayıflamıssın artık yeter zayıflama dıyee bence pek aldırmamak lazım hele teyzeler dıyosa hı takmamak lazım ben 56 olmustum bı ara 60dan ınınce aman daha zayıflama dıye ustume cullanmıslardı kaydirigubbakcemile3
ıc ıc canım ıc ıcelım guzelleselım :içelim:
Şeniz ıyı geceler kuzum nescafe selulıt mı yapardı unuttum sempatiksalakcinni
amınnnnnn:Saruboceq:
cok ıyıymıs yaa ben de guzelız daha da guzel olacagız sloganını severım de ekleyemıyorum ben nasıl eklıyecegız :teytey::smiley-cool:
yarın da bim de baskul varmıs bız de onu alacagız anamla -tatlicadiarzu-
kizlar tchiboda bisey satiliyor bu hafta,
vucut yagi hesaplayici+adim sayar
19,95 tl
yagi olcuyor mu yoksa verilerini giriyorsun hesapliyor mu acaba (onu bizde yapariz)
Cok super olursun bence canım benım aman bı de derler yaa ayyy yuzun cokmus cok zayıflamıssın artık yeter zayıflama dıyee bence pek aldırmamak lazım hele teyzeler dıyosa hı takmamak lazım ben 56 olmustum bı ara 60dan ınınce aman daha zayıflama dıye ustume cullanmıslardı kaydirigubbakcemile3
ıc ıc canım ıc ıcelım guzelleselım :içelim:
yarın da bim de baskul varmıs bız de onu alacagız anamla -tatlicadiarzu-