• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aklinialirimsmile yasemcıgım seccem aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

(((seç be güzelim :hulya:sempatiksalakcinninolcak bide ben tifteyim seni:jeyyar:)))

yesa bunu fark etmedimi acabasırnaşık şey

anammmm valla gormedımmmmm yaaaa yaaww teker teker gelın bı pepper der sen yenılmedın mı bı yasemcıgım der gel bı ben tıfteyım dıyoo noluyooo yahuuu alsanaalsanasmile

KIZLAR ben bu hafta gonullu bırısı yoksa koçluk için avelonu dusunuyorum

bence de guzel olur canım benım eskılerden herkesler yaptı sanırım zaten opuyorumnanaktan

yok gülüm burda siiznle birşeyler paylaşıyoruz o sadece bana ordan kağıttan randevu veriyor yani...orda da sadece adım yazıyor sesimden galiba...ayrıca benden büyüktür zaten de ablacım neyin nesi yaa manyahhhalsanaalsanasmile

bu arada truf tebrik ederimmbayanssulusmilebayanssulusmile

ne güzel sende 70 lerden inmişsin ben kaç sene 65 ten aşşarıya inememiştim kk başardım ve çok az bir yolum kaldı fazlasını istemiyorum yüzüm çok küçüldü
sonrada korumak için uğraşırım malum yaş 33 tehlike çanları kulağımdaboshayallersmile

ne güzel sende 70 lerden inmişsin ben kaç sene 65 ten aşşarıya inememiştim kk başardım ve çok az bir yolum kaldı fazlasını istemiyorum yüzüm çok küçüldü
sonrada korumak için uğraşırım malum yaş 33 tehlike çanları kulağımdaboshayallersmile

ya canım vallahi inene kadar neler çektim allah bilir çnkü çok yavaş bi metabolizmam var...bu yzden diyetimin kalorisi düşük ve bağırsaklarım çok problemli..10 günde bir tuvalete gidebiliyorum...:umursamaz:
işte 65ten çok zor düştüm ben de...yarın çoluk çocuğa karışıcaz önceden ben önlemimi alayım da sonra vermesi daha zor oluyorboshayallersmile

anammmm valla gormedımmmmm yaaaa yaaww teker teker gelın bı pepper der sen yenılmedın mı bı yasemcıgım der gel bı ben tıfteyım dıyoo noluyooo yahuuu alsanaalsanasmile

napiiimm geçen haftadan beri adımı sayıklıyon yarışalım diye :sinifsinif:

((dişine göreyim çaktırma)))laelaelaelaelae
kız ben sana kıyarmıyım hiiiiiçç Şeniz
ballı etimek tatlım benim:jeyyar:

ya canım vallahi inene kadar neler çektim allah bilir çnkü çok yavaş bi metabolizmam var...bu yzden diyetimin kalorisi düşük ve bağırsaklarım çok problemli..10 günde bir tuvalete gidebiliyorum...:umursamaz:
işte 65ten çok zor düştüm ben de...yarın çoluk çocuğa karışıcaz önceden ben önlemimi alayım da sonra vermesi daha zor oluyorboshayallersmile

10 günde birmi :bbo:ama çok kötü bir durum bu :1shok:
sen ancak sporla bu işin devamını getirebilirsin kaydirigubbakcemile2
metabolizmanı bayaa hılzandırırhihoyyyt
bendede bağırsak sorunu var ama bu kadar değilohaoldumsmile

bende menopoz önlemimi alıyorum hihoyyyt

10 günde birmi :bbo:ama çok kötü bir durum bu :1shok:
sen ancak sporla bu işin devamını getirebilirsin kaydirigubbakcemile2
metabolizmanı bayaa hılzandırırhihoyyyt
bendede bağırsak sorunu var ama bu kadar değilohaoldumsmile

bende menopoz önlemimi alıyorum hihoyyyt

sorma o kdr kötü birşey ki...spor vaktim oldukça yapıyorum işte...

ayrıca daha ne menepozu allah aşkına sen çıtır sayılırsınopuyorumnanaktan

sorma o kdr kötü birşey ki...spor vaktim oldukça yapıyorum işte...

ayrıca daha ne menepozu allah aşkına sen çıtır sayılırsınopuyorumnanaktan
ben 8 sene dir kilo veremiyordum o yüzden şimdi kendime gözüm gibi bakmalıyım
birde herkez kilodan nefret eder benimkisi daha kötü kıyafet dahi beğenmiyordum kendime göre
şu an cidden çıtır oldumbayanssulusmile inşallahta korurumeyvahedigeldismile

bende şimdi işim var diyecektim hadi herkezi öptüm

yaw saka yapıyorum yaawww :roflol:

bu arada yıne pazar gununden baslamak uzere pazar pazartesı salı 3gunluk bırebır yarıs yapacak cengaver pehlıvanzadeler var mı aramızda kaydirigubbakcemile carsamba sabahkı kılomuzu dıkkate alarak en son 49.7 ıdım bu kılo uzerınden hadı bakalım sımdıden duyurumu yapayım da pazar baslayalım ama laelaelaelaelae

yesa ıle bırebır yarısacak adayların ozellıklerı
1-tatlıya zaafları olması gerekır
2-sporla pek araları olmayacak
3-gonderdıgım resımlere kanıp hemen ısmarlayacaklar

yukarıdakı sartları tasıyan adayları kapım acıktır haydeee breee :)))

yani sen beni istemiyormusun

burcuhayalcıgımmmm

mesaj atamıyorum ben bellı bı mesaj sayısına ulasmadıgım ıcın

49.7[B][/B] oldum canım ben haftanın bırıncısı olsun hehehhe :))

yok yok ıcım elvermedı :)) trufcugum hakkıyla kazandı bırıncılık koltugu sandelyesı masası her bı seyı onundur :))))

sağol canım yardımların çok oldu bu konuda

ay bide nerden o benim ablam oluyo yaa...manyak mıdır nedir gideyim tartaklıcam onu...hiç hoşlanmam senli benli konuşamalardan..nerden bu samimiyet..ne paylaşımımız var ki...alsanaalsanasmile

sakin ol canım herkese öyle konuşuyordur o belki boşver buna da kızacaksan ayda bir görücen belki bi daha hiç görmeyeceksin (inşallah)

LUNAPİENA:53 (AYNI)
PEPERMİNT:54.8 (aynı)
LİNGUİST:58.9(YENİ ÜYE)
AVELON:58.9(100 GRAM VERMİŞ)
SEVGİ:53.9(AYNI)
TWEETY:59.2(AYNI)
SPATZ:57.1(YENİ)
SCYLLAA:58.7(AYNI)
GRİPİN:56.5(AYNI)
YASEMN:58.4(700 GRAM VERMİŞ)
SENSEWİTCH:52.2(1000 GRAM VERMİŞ)
NİLKAS:57.1(AYNI)
TRUF:59.8(1600 GRAM VERMİŞ)
CHEMES:57 (1500 GRAM VERMİŞ)
YESA:49.7(1500 GRAM VERMİŞ)
BURCUHAYAL:50.5 (AYNI)

bu hafta gerçekten disiplin haftası oldu

HAFTANIN BIRINCISI TRUF OLDU TEBRIK EDIYORUM CANIM:hooray:

teşekkür ederim canım haftanın birincisiyim ama listede en kilolu da benim yine de

yok gülüm burda siiznle birşeyler paylaşıyoruz o sadece bana ordan kağıttan randevu veriyor yani...orda da sadece adım yazıyor sesimden galiba...ayrıca benden büyüktür zaten de ablacım neyin nesi yaa manyahhhalsanaalsanasmile

bu arada truf tebrik ederimmbayanssulusmilebayanssulusmile

teşekkür ederim canım

KIZLAR ben bu hafta gonullu bırısı yoksa koçluk için avelonu dusunuyorum

çok iyi olur bence de ama kendisi ne derki

selam canlar.
yine listeme kimse yorum yapmadi :-((
kafama gore takilmaya devam edeyim bar.

yine de yaziyorum yediklerim; herseye ragmen buraya yazmak disiplin sagliyor;

sabah;
1 dilim kepek ekmegi
yarim dilim peynir
maydonız
4 ad. y.zeytin
yesil cay

ara
250ml light sut
2 ad etiform corek otlu
2 ad. etiform yulafli

ogle
4 ad. izgara kofte,
az domates salatalik
1 kase cacik
2 kasik pilav
(birinizin diyet listesinde vardi, v-corba yerine 2 kasik pilav yenebilir diye, ordan kopya cektim)

ara1
bitki cayi icicem

ara2
1 dilim kepek ekmegi, pynir maydonız yerim herhalde

aksam
annemdeyim. Allah kerim.

selam canlar.
yine listeme kimse yorum yapmadi :-((
kafama gore takilmaya devam edeyim bar.

yine de yaziyorum yediklerim; herseye ragmen buraya yazmak disiplin sagliyor;

sabah;
1 dilim kepek ekmegi
yarim dilim peynir
maydonız
4 ad. y.zeytin
yesil cay

ara
250ml light sut
2 ad etiform corek otlu
2 ad. etiform yulafli

ogle
4 ad. izgara kofte,
az domates salatalik
1 kase cacik
2 kasik pilav
(birinizin diyet listesinde vardi, v-corba yerine 2 kasik pilav yenebilir diye, ordan kopya cektim)

ara1
bitki cayi icicem

ara2
1 dilim kepek ekmegi, pynir maydonız yerim herhalde

aksam
annemdeyim. Allah kerim.

gayet güzel
o liste diyetisyenimin bana verdiği listeydi
inşallah bigün kendimi iyi hissedersem (artık nasıl olacaksa) tam anlamıyla uygulayacağım
yavaştan frenlemeye başladım
örnek mönü hazırlamak için yazdım o listeyi bu liste gibi olabilir ya da arkadaşlar değişiklik yapabilirler

:jeyyar:
napiiimm geçen haftadan beri adımı sayıklıyon yarışalım diye :sinifsinif:

((dişine göreyim çaktırma)))laelaelaelaelae
kız ben sana kıyarmıyım hiiiiiçç Şeniz
ballı etimek tatlım benim:jeyyar:

sutlu hafıf tatlım benım aklinialirimsmile ballı etımek tatlısının kalorı kac bılıomusun sen kuzum yaa hafıf seyler soyle bana kaydirigubbakcemile

yani sen beni istemiyormusun
sağol canım yardımların çok oldu bu konudai

canım yıne mı yarısak dıyosun yaa bilmiyorumkismile ama sen benı yenıyosun yaaaaa kaydirigubbakcemile bı de ben pazar gununden baslayabılıyorum bu aralar yıne dıkkat etmek falan hak getıre arkadasımdayım ya sureklı dısarıda bı seyler yıyıp ıcıyorum o yuzden yıne yazamıyorum zaten kafamçokkarıştı

sutlu hafıf tatlım benım aklinialirimsmile ballı etımek tatlısının kalorı kac bılıomusun sen kuzum yaa hafıf seyler soyle bana kaydirigubbakcemile

canım yıne mı yarısak dıyosun yaa bilmiyorumkismile ama sen benı yenıyosun yaaaaa kaydirigubbakcemile bı de ben pazar gununden baslayabılıyorum bu aralar yıne dıkkat etmek falan hak getıre arkadasımdayım ya sureklı dısarıda bı seyler yıyıp ıcıyorum o yuzden yıne yazamıyorum zaten kafamçokkarıştı

canım yarış değilde birbirimize güzel motive edelim. yoksa sen benim gönlümün birincisisin
ama abartma arkadaşımdayım diye hem o da abartmasın
sonra verdiğin 1,5 kilo geri geliverir Allah korusun

bu öğlen arkadaşın doğum günü vardı 2 pasta kestiler ama yemedim
öğle yemeğinde kandil dolayısıyla harika bir helva kavurmuşlar ancak 1 çatal yiyebildim tuttum kendimi

canım yarış değilde birbirimize güzel motive edelim. yoksa sen benim gönlümün birincisisin
ama abartma arkadaşımdayım diye hem o da abartmasın
sonra verdiğin 1,5 kilo geri geliverir Allah korusun

canım benımmmm ne guzel yazmıssın ben de kendı gonlumun bırıncısıyım sempatiksalakcinni saka bı yana sen de cok guzel motıve ettın benı canım benım Şeniz o zaman yıne bırbırımızı motıve edelım de ben pazar gununden ıtıbaren benımle yarısacak bırını bulayım peppercıgım bı ara yazdı ama tam sonuc nedır bılemedım valla kaydirigubbakcemile

ysacim be senin gencliginle yarisamam.
yas,30 ..
metobolizmam yavas benim

:-)))

sinav haftam olmasa yine de yarisirdim da; surune surune ac gezerdim
ama guclu olup ders calismam lazim.

o yuzden yokum yesacigimmm

Back
X