Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naptim da yazilarim boyle koyu oldu bilmiyorum kizlar, pardonn
duzelttim dulcicigimmmm))
hmmmm kim olsa iştahlanır valla. kesin iyileşmelisin sen pepper. mahrum mu kalıcaksın o cıslardankaydirigubbakcemile3
evet o zincire giden herkes çok memnun. daha dün işyerinden bi arkadaş side'dekinden balayından döndü. öve öve bitiremiyor...[QUOTE]
aa bunu duyduguma cok sevindim, biz de bu sene sideye gidiyoruz.
cnm ben tatilde kilo almam pek, cunku sicakta yemek yiyemem pek, boyle dedigime bakma, peynir, karpuz yerim cok, ha birde gozleme - tost, oyle et yemegi falan cekmez canim.
sadece tatli bufesi ilgimi ceker, onu da yuzerek yakarim ;-)))
ben acik bufe sendromu yasaynlardanim., herseyi yemek istiyorum....ben yemek yemeyi cok seviyorum yaaaaaa..
anchusa cnm sen ugursuz degilsin; bu hastalik icin ben uzulmuyorum aksine seviniyorum, tatil oncesi olup atlattigim icin, gecen yil tatilde olmustum, o daha kotu.
dulci selam cnm.
kuzu cornelia ya baktim, voyage ile benziyor ozellikleri (sen yazdin ben de yazayim) ultra hersey dahil bu da. ayni sekilde alacarte lari falan var. guzelmis cok ..
guzel guzel gidersiniz insallah canim..
kahvekokusu canim adam&eve i arkadasim gormus, (bitisik otele gitmis ) distan bakildiginda cok soguk, ruhsuz, kutuk gibi bina dedi; hic hareket yoktu dedi.. belki mayis ayi oldugu icin oyledir, bilmiyorum..
kahve kokusu adam ve eve belekteki bu konustugumuz otel zincirinin hemen yanindaydi. biz disardan pavyona benzettik.. hic begenmedik... ki onu da onermislerdi gecen sene bize. iyi ki gitmemisiz dedik. heryerde neon isiklari vardii
hic gitmedim benbir de wow otelleri guzelmis diye duymustum kizlar.
ya kıslar ya benim canım yemek yemek istemiooooki çok severim yemek yemeyi... öğle yemeğini 2 kayısı ile geçiştirdim,yeşil çay sirkeli su ve bol bol su içmek ne menem bişimiş,iştahsız kaldım
ayy bölede kilo veremem biliorum yani verirrim ama hızlı verirrim,o da sonrasında bi işe yaramas ki... bu arada sabahtan bu yana 200 ip atladım
Boyum 1.57 kilom 53.5 canım kaçgündür buralardayım, olmuyo böyle biri bana çok yemişsin az spor yapmışsın demeli sanki
hic iyi yapmiyorsun ,cok sagliksiz besleniyorsun. en azindan salata falan yeee...metabolizman duracak daha zor vereceksin kilo..
Merhana kızlar opuyorumnanaktan
Tatil planları yapıyonuz demek aklinialirimsmile
anchusa cnm sen ugursuz degilsin; bu hastalik icin ben uzulmuyorum aksine seviniyorum, tatil oncesi olup atlattigim icin, gecen yil tatilde olmustum, o daha kotu.
dulci selam cnm.
kuzu cornelia ya baktim, voyage ile benziyor ozellikleri (sen yazdin ben de yazayim) ultra hersey dahil bu da. ayni sekilde alacarte lari falan var. guzelmis cok ..
guzel guzel gidersiniz insallah canim..
kahvekokusu canim adam&eve i arkadasim gormus, (bitisik otele gitmis ) distan bakildiginda cok soguk, ruhsuz, kutuk gibi bina dedi; hic hareket yoktu dedi.. belki mayis ayi oldugu icin oyledir, bilmiyorum..
bir de wow otelleri guzelmis diye duymustum kizlar.
kizlar biz de mardine gitmeye karar verdik iki hafta sonra.misir isi tamamen yatti.ilk defa doguyu gorecegim
Boyum 1.57 kilom 53.5 canım kaçgündür buralardayım, olmuyo böyle biri bana çok yemişsin az spor yapmışsın demeli sanki