50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim ben 2 sene agladim salya sumuk....tam almanlardan nefret ediyodum ki en yakin arkadasim baska bir alman oldu ve bana hic kimsenin yapmadigi iyilikleri yapti da almanlarin kotu ununu kurtardi arkadasim...
nickim latince bir kir cicegi...

hemen esimi aradim hafta sonu kutlama yapcaz biz de..

çok güzelmiş nickinin anlamı...

tabi kutlayın, tam kutlanıcak bir şey bu!:hooray:

nanecik, nanecik, nanecik, aaa soyledikce ben de sevdim valla :-))
---
canim demistim ya gecenlerde, ne zamandir istedigim iki sey vardi, biri epilasyon aleti soylemesi ayip (benimki artik eski model kaliyordu) biri de iyonlu sac duzlestirici... o ikisini aldik gidip beraber.
--

o zaman insallah nilufertle ikiniz olursunuz 1. :hooray:

ben de 2. olsam yaaa

güle güle kullan ikisini de nanecika.s

evet sen de 2. ol, zaten 3.ümüz aynı kilolarda gidiyoruz hep, bozmayalım düzeni.
ama sen bu hafta hastaydın o yüzden önemli olan sağlığın.

start it up 25 dk
pilates bacaklari inceltiyoo yapiyor musun hic???

canım callanı bitiriyim winsor platese başlıcam 1 kere denedim yalnız düzdüz yere yatarken benim beden kalkmaz öyle bakalım diğer pilates videom var o da winsor un onu deniycem bi de calla programını bitiriyim 1 hafta sonra yapabilirm anca

Bacaklarımın içi sı gibi vıcık vıcık bi de dağ taş tepe olmuş...
kiizzlarrrrr
cokkk mutluyum...ilk makalem yollanmis bir dergiye....doktora savunmam icin bir adim daha yol almis olduum....ay hafifledim bir annn, sanki doktora bitti.....ay evde ziplayasim var..

Ayyyy çok sevindim yaaa hadi inşallah :Saruboceq:

evet sen de 2. ol, zaten 3.ümüz aynı kilolarda gidiyoruz hep, bozmayalım düzeni.
biz zaten kari koca kutlamak icin bahane arayip duruyoruz.. yeni mikrodalga aliyoz kutluyoz, yeni sac kurutma makinesi aliyoz kutluyoz.. maksat eglenmek keyiflenmek, yemek , icmek....
canım callanı bitiriyim winsor platese başlıcam 1 kere denedim yalnız düzdüz yere yatarken benim beden kalkmaz öyle bakalım diğer pilates videom var o da winsor un onu deniycem bi de calla programını bitiriyim 1 hafta sonra yapabilirm anca

Bacaklarımın içi sı gibi vıcık vıcık bi de dağ taş tepe olmuş...

Ayyyy çok sevindim yaaa hadi inşallah :Saruboceq:

winsor pilates ben uuzn yillar yaptim iyi gayet. ama sana tavsiyem ebru sallidan bir kere kurallari dinle...ona gore yap... bacaklarinin o kadar kotu olduguna inanmiyorum, sanki abartiyorsun arkadasim...

Son düzenleme:
winsor pilates ben uuzn yillar yaptim iyi gayet. ama sana tavsiyem ebru sallidan bir kere kurallari dinle...ona gore yap... bacaklarinin o kadar kotu olduguna inanmiyorum, sanki abartiyorsun arkadasim...

Tamam önce dinliyim ama nasıl dinliycem youtube ta var mı anlatıyor mu?

ya böyle diz kapağının üzerine yığılmak üzereler :1shok:

Zaten çok yamuk benim kadar yamuk bacaklı yoktur yaa çok komik direkt parantez geliyor dizden aşağısı

ben aslinda bu hafta cumadan itibaren dogru durust yiyemedim.
cok az yedim kac gun boyunca. normal olarak zayiflamis olmam lazim ama ara ogunlerimi de yapmadigim icin metobolizmam savunmaya gecmis ve herseyi depolamis da olabilir. en son dun sabah 53,9 dum. bakalim yarina Allah kerim.

ya evet bozmayalim duzeni, ben de yetiseyim size....

Tamam önce dinliyim ama nasıl dinliycem youtube ta var mı anlatıyor mu?

ya böyle diz kapağının üzerine yığılmak üzereler :1shok:

Zaten çok yamuk benim kadar yamuk bacaklı yoktur yaa çok komik direkt parantez geliyor dizden aşağısı

vardir keisn youtube tada
ama sende zayifladan indirebilrisin ebru salli ile pilates yazip...

eveeeeeet :D o zaman bende bugün itibariyle çikolata yemeyi bıraktım haftada 1-2 defa yerim ama :D dayanamam ben :D sabah kalktığımda 20 ile başladım hergün 1 tane arttırıcam çünkü birden yapınca karın kaslarım çok ağrıyor ve akşam yatarken yarım mekik çekiyim :D okullar kapanıncada düzenli spor yapmaya başlarım :D 47 kilo olayım istiyorum :D birde şu imza bölümündeki çizelgenin nasıl yapıldığını anlatırsanız çok mutlu olurum :D

eveeeeeet :D o zaman bende bugün itibariyle çikolata yemeyi bıraktım haftada 1-2 defa yerim ama :D dayanamam ben :D sabah kalktığımda 20 ile başladım hergün 1 tane arttırıcam çünkü birden yapınca karın kaslarım çok ağrıyor ve akşam yatarken yarım mekik çekiyim :D okullar kapanıncada düzenli spor yapmaya başlarım :D 47 kilo olayım istiyorum :D birde şu imza bölümündeki çizelgenin nasıl yapıldığını anlatırsanız çok mutlu olurum :D

ÖncelikleKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? aşağıda verdiğim bilgilerin 1)"tickerfactory.com" sitesinde yer alan çizelge için olduğunu belirtmeliyim.
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarakKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonraKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:

track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1Kilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında mKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? ve cm göründüğünden emin ol.

9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeniKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? kadinlarkulubu.com da imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanıKilo cizelgesi -Kilo cizelgesi nasil yapilir? yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.

kızlar çok teşekkür ederim açıklama yaptınız bende herşeyi hazırladım ama yapıştırma konusunda başarılı olamadım sanıyorum [Url = http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEoOosx/]
[] Http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wEoOosx/weight.png [/ img] img yaptım yapıştırdım ama Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. bu çıktı

bitti mi bakalım dolap içi temizliği ?
bir kismi.. bir kismini onbesgun sonra yapcamm.... yardimci kadinim 15 gunde bir geliyor....o gelince ben de kendimi ise vuruyorum, diger gunle rnormal calisiyorum bilg. basinda
kızlar çok teşekkür ederim açıklama yaptınız bende herşeyi hazırladım ama yapıştırma konusunda başarılı olamadım sanıyorum [Url = http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEoOosx/]
[] Http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wEoOosx/weight.png [/ img] img yaptım yapıştırdım ama Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. bu çıktı

png uzantiliyi yapistir

bir kismi.. bir kismini onbesgun sonra yapcamm.... yardimci kadinim 15 gunde bir geliyor....o gelince ben de kendimi ise vuruyorum, diger gunle rnormal calisiyorum bilg. basinda

evet sen de bizler gibi mesaidesin pc başında. çok da erken kalkıyorsun gördüğüm kadarıyla. ben de yardımcı kadın alıyorum 3 haftada 1, yoksa haftasonunu da evi toparlamaya, temizlemeye ayırmak gerekiyor.

evet sen de bizler gibi mesaidesin pc başında. çok da erken kalkıyorsun gördüğüm kadarıyla. ben de yardımcı kadın alıyorum 3 haftada 1, yoksa haftasonunu da evi toparlamaya, temizlemeye ayırmak gerekiyor.

aynen yaa.. yoksa ev islerine dalsam is basi yapamam..
ben hafta sonmu bile en gec 8 de ayaktayim canim. yillarin verdigi boir aliskanlik.. oglene kadar uyumayi sevmiyorum...gun bitiveriyor
evet yaa .. benim bu konularda hep yardima ihtiyacim var...... yoksa parcalaniyorum spatz cim.. bu bayan zaten esime geliyordu 15 te bir temizlige. ben buraya tasininca duzeni hic bozmadik..esim yorma kendini ayni sekilde devam edelim dedi..iyi oldu bana..

Son düzenleme:
aynen yaa.. yoksa ev islerine dalsam is basi yapamam..
ben hafta sonmu bile en gec 8 de ayaktayim canim. yillarin verdigi boir aliskanlik.. oglene kadar uyumayi sevmiyorum...gun bitiveriyor
evet yaa .. benim bu konularda hep yardima ihtiyacim var...... yoksa parcalaniyorum spatz cim.. bu bayan zaten esime geliyordu 15 te bir temizlige. ben buraya tasininca duzeni hic bozmadik....iyi oldu bana..

çok güzel bir alışkanlık erken kalkmak. ama haftasonu yapamıyorum ben onu pek. bi uyanıyorum öğlen olmuş, kendime de hayret ediyorum nası hiç uyanmadan o kadar uyuyabiliyorum diye.

benim de yardıma ihtiyacım oluyor canım. bir süre kendim idare etmeye çalıştım ama altından kalkamayınca yardımca almaya karar verdim. çalışmıyor olsak tabiki kendimiz evimizi çiçek gibi yaparız ama o kadar boş vaktimiz yok şimdi.

öptüm kızlar ben çıkıyorum artık.

hepiniz çiçek olun koçumuzu üzmeyin bakayımzemuszemus

Back
X