50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm dulci ve yesa gunaydın ıkınızede vayy dulci nerdeyse yarınm kılo supermıs valla ee yesa senın kılo ne alemde hala tartılmayacakmısın

yok kuzum direkt kahvaltiya daldim yaa ama hafif hissediyorum kendimi hehe:))) dun 3 kere wcye ciktim soylemesi ayip heh:) cunku son 2 gundur cikmiyordum sanirim ben kendimi guvende hissetmeyince wcye cikmiyorum :) kendi odama donunce koyverdim gitti :) ayy sabah sabah kusuruma bakmayin ya:)

yarim kilo deyip simartma waterim spiderim yaaa gozume cok gorunuyor 400de o zaman cok gorunmuyor :)))

aaa kocumuzda burdaymıs gormemıstım gunaydın kocum menumu yazmıstım sadece sabah kahvaltısı ogleden sonra dısardayım gerısı ne olur bılmyrm ama dısarda bırsey yememeye ugrasacagım

yok kuzum direkt kahvaltiya daldim yaa ama hafif hissediyorum kendimi hehe:))) dun 3 kere wcye ciktim soylemesi ayip heh:) cunku son 2 gundur cikmiyordum sanirim ben kendimi guvende hissetmeyince wcye cikmiyorum :) kendi odama donunce koyverdim gitti :) ayy sabah sabah kusuruma bakmayin ya:)

canım ne kusuru bunlar dogal seyler bende dun az yememe karsın ıkı kere cıkmıstım dusundukce mutlu oluyrm hala sankı buyuk bır zafer kazanmıs gıbı

yarim kilo deyip simartma waterim spiderim yaaa gozume cok gorunuyor 400de o zaman cok gorunmuyor :)))

yaa canım sımarsın bence yanı 1 haftada 1 kılo bıle veremezken yada zorla verırken sabah uyanıyr bır bakıyrkı yarım kılo gıtmıs hıc az degıl

oooooo bi kahvaltı yapalım dedik coşmuşsunuz kızlar:hulya:

tamam kuzum dinlen bakalım..

hoşgeldin yeni koçumuz beni sıkı denetle heee..

peşini bırakmam ama bıkma benden sonraohaoldumsmile

Ay koçum canım çok istedi valla ama çok gezdik yakmışımdır inşallah :sinifsinif:
Sabah 400 gr. fazla gösteriyordu ama dondurmadan değildir sanırım (inşallah :Saruboceq:)

Tamam canım bugün sadece yürüyüş var belki sopa ve can simiterin için çalışırım ordaki kaslar maşallah arsız hiç ağrımıyo sempatiksalakcinni

Bu arada bugünü kendime ayırdım kızlar secret kitabını okuyorum okuyan var mı aranızda?? Biraz geç kaldım okumak için ama anca fırsat buldum ...

sensoşum bugünü biraz hafif geçririsin o 400 gramın kilo değil ödem olduğunu düşünüyorumbuyrunnnnnnnnn
secret'ı okudum hayatım ben , birkaç saatte bitiyor zaten..okurken pek keyif aldığımı söyleyemem ama belki beğenirsin , benim böyle medyatik kitaplara karşı hep bir önyargım olmuştur çünkü:bbo:

günaydın kızlar guneslı guzel bır sabah bugun yururyuslerımızı yapabılırız. bende sabah kahvaltımı yazayım

sabah
uyanır uyanmaz 5 6 tane kıraz yedım mutfak tezgahındaydı bende bagırsak calıstırsın dıye yedım

asıl kahvaltıya gelelım
yumurta ve marulla yumurta salatası yaptım
3 dılım peynır
1 bucuk dılım uno denge lıght etmek(bu ekmegın dılımlerı dıgerlerıne gore cook daha ınce)
3 adet zeytın
domates
sakersız cay

sensewitcım canım sen bu kıloyu nasıl verıp 47 ye ındın yaa bende bır an once 47 olmak ıstyrm senın boyun kactı bu arada 46 ya ınmeyı ıstıyrsn daaha

bir haftasonu kahvaltı menüsü olarak oldukça zararsız geçmiş waterım,
kocaman tebrik ederim senivereliniortak

Merhaba kızlar opuyorumnanaktan

Hemen konuya girem :))) 400 gram vermişim dünden bugüne :)))

400 gram için tebrik ederim dulcim vereliniortak
harikasın:içelim:

ben şimdi biraz ev işi yapayım , ben yokken kimse yaramazlık yapmasınkötükedihüso

:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 Kız sabah sabah ne bu cimcimelik kaydirigubbakcemile3

Oh oh, bugün o yüzden hafif hissediyon demek ki hihoyyyt Ben wc den önce tartılmıştım, şu an daha az kiloyum sanıırım ama onu da yarın yazam :jeyyar:

Teşekkürler watercım ve yeni koçum kahve kokusu.

Cimcimem kıskanma sen de :)) Yarın da sen sevirsin 1 kilo, kutlama yaparız.

hu huuu
herkezlere selam ohh be geldim artıkın
birazcuk klio alarak döndüm :icecream: amaaaa:sm_cool:
ayy ben manyadımmm:1ninca:

bir haftasonu kahvaltı menüsü olarak oldukça zararsız geçmiş waterım,
kocaman tebrik ederim senivereliniortak

tesekkur ederım kocum sızler olmasaydınız sucukda pısecektı ama kendıme engel oldum sıze ne dıyecegımı dusundum kızlar dengelı beslenıyrm ve sucuk yedım dıyemezdım heralde sanada kolay gelsın canım

dulcineacigim bol keseden salla bakalim tartiyi gormuyoruz tabiii heheh:)))

watercigimmm saolasin valla haklisin kusurumu olur demi bunlarin

yasemncigimmmmmmmm kuzum ben yine ask ve ceza izledim giderek daha da sacmasalaksapanlasiyor ama yine de izliyorum ya dikkat ettin mi hiiic bi sey olmadi bolumde yaa bos bos neyseee sinirlenmeyim de abaza savasa devam :))

essitalopram canim senle pek muhabettimiz olmadi nasilsin iyisinn insallah coluk cocuk herkesler iyi mi ama hatirliyorum sen de boy ile kilo arasinda 10 fark olsun diye cabaliyorsun o yuzden kollarimi aciyorum sana gel bi sarilalim:))

Canım benim teşekkür ederim, olsun geç olsun güç olmasın ederiz muhabbet sen böyle sevgiyle kucakladıktan sonra :) Bu arada bende çoluk çocuk yok, eşimde yurt dışında bir süredir evde tekim bir tek sizinle muhabbet ediyorum burda. Resmen zayıflama ve spor kampına aldım kendimi (bir de ders) bu arada 10 farka gerek yok 8 fark olsa bile yeter canıma minnet. Koşuyorum kollarına yesa yakala beni :Dolumunekankayizsmile

canım marketdekı gozlemlerıme dayanarak soledım gramına bakmadım dıger ekmeklere gore daha ınce gozukyrdu dılımı bırde slım ın 6 hakkında bılgın varmı nasıl bırsey neler yapılıo

Az önce ilk defa yaptım slim in 6'nın strat it up ını. Valla ter içinde kaldım, heryeri çalıştırıyor ben çok beğendim ve devam edicem :)

dulcineacigim bol keseden salla bakalim tartiyi gormuyoruz tabiii heheh:)))

:roflol: :roflol:
Cadı ya kaydirigubbakcemile3 Sabah sabah kaçıncı kez güldürdün beni opuyorumnanaktan Bizlerin her güldüğü an senden 100 gram gitsin süprizzzzz 47 de dur ama yerimseniben

kilo 58 civarı gidip geliyo 4 gündür yiyiyorum hihoyyyt
belkide şişliktir bilmiyorum artıkkk:kedi:

zımbırtım gecikmişti kafayı yedim laelaelaelaelae çok şükür dün geldi
aaaa
bide boynum geçtii:lepi: hani çatırdamıştı ya ertesi günü farklı bir nokta ağrıyorsdu şu an arada sızıyo o kadaryerimseniben

Back
X