Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımmmm,,yaptım da olmadıııııı,amannn napimmm yaaaa unutulmuştur.......selam kızlaaar
nesmeeeeeeee allah sana iyilikler versin emi edit leyip sildikten sonra o msj bölümüne yazı bölümüne bir sürü nokta koy
olay tamamdır
selam herkese iyi geceler....... ne va ne yok görüşmeyeli..... haftasonu pek sakin buralar geçmişi okumakta çabuk bitiyor.....zemuszemus
neyse ben kaçtım kızlar hoşca kalın ve sağlıklaa.s.
Sensewitch, iki günde bir spor yapman gerekir zaten. Bak Mehmet abimiz ne diyor, iki günde bir spor yapın ama esneme(stretch) hareketlerini her gün yapabilirsiniz diyoryerimseniben. Yürüyüşü de her gün yapabilirsin zaten. O yüzden kilo almazsın. Çok güzel stretching hareketleri var, çok rahatlatıyor insanı, hafif terletiyor da tabi. Ağır spor yapmaman senin için en iyisi bence, hayırdır, olimpiyatlara falan mı katılacaksın?kaydirigubbakcemile3
Bir de mekik hareketi dediğiniz şey ne tam olarak? Aslında biliyorum da(yere sırtüstü yatıp karından güç alarak gövdeyi kaldırma di mi) detaylarını merak ettim, birçok insan yanlış bir şekilde yapıyormuş, ağrıların bundan olmasın.
Nesmekayaya da çok güldüm, 80 topiğine yazmış sen yenisin galiba diye:roflol:. Geçmiş olsun...hihoyyyt
canımcım beyaz havuç nasıl yani çinlilerin beyaz turpu mu yoksa bu farklı birşey mi?
selam millet ..pazartesiden itibaren
bu arada beden ölçülerime baktım ...
bel 60 kalça 85 göğüs 85 ...
artık rejim yapmıyorum ..
bu aralar hiç bildirimde bulunmadım topiğe uğrayamadım ..koç kim onu da bilmiyorum ..hala bildirim günü cumamı ve koç kim bilen birisi söylerse sevinirim ..görüşmek üzere millet ....bol ılık su için çok faydalı benden söylemesi...
başladımmmm ve batım kii çok çok yabnacıı 1 sayfa okuumm ve nihayet farkettim kii 80lerdeymişmm ve benn bu salaklığıı dün gecede yapmıştımmm,aaaaa nasıl gördüysemmm ayy, yaa bide msj yazdım oarayy onu siebilemez miyimm?yardımmlarınızı bekliyorumm.o mesajı silmem lazımmmmmmm...
kuzum sporlarin sahane de bi ana ogunun eksik onun disinda menun de sahane bence hay masallah :))