50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nutcasecim dün gece gördüydüm ben seni orda, ben yesanın sayfasından gittiydim oraya, o yüzden ben de bilmiyorum... Sen de yesanın eski mesajlarından bulabilirsin orayı.

Ok teşekkürlera.s..

kuzum anlamadim niye ozel mesajla gondereceksin ki hemen link geliyorrrrrrr

Ya ben pek kimliğim belli olmasın istiyorum. Tabi yediklerimden dna'mı çıkarcak değilsiniz dekaydirigubbakcemile3... Olur da annem falan yazıyorsa buraya diye ya da kardeşim ya da eve gelip giden falan filan... biliyorum saçma ama arkadaşım da dedi, o kadar dikkat ediyorsun yediğine içtiğine kadar yazarsan belli olabilir dedi. Ben de özel mesajlan halletmek istiyom sorun olmaz umarım:kedi:.

Teşekkürler konu için, aramama gerek kalmadı :) .

Şimdi gitmem lazım, size bol muhabbet.

anaaaaaaaaaaaaaaaaa oyle mi demisimmmmm valla kafam allak bullak oldu cok yemekten sanirim heheh

canim koymadim da dur senin icin buraya koyayim hemen geliyorrrr:))

Ayyyy çok sevinirimmmmmmma.s. Alıntı falan da yapmam sonra silebilirsin. Yalnız bir süre durabilir mi acep, kalkmam lazımda şimdi göremeyeceğim yani. Olmazsa da sorun yok.

illahi nutcase sen adami oldurursun hehehhe :))

aaaaaaaaaaaa senin icin resim ekliyorum sen gitmissin kuzum yaaaaaaa

YESA MEKIK CEKIRKEN:))
yesa disardan gelmistir sadece altina esofmanini geciirir ustunu degistirmemistir oyle foto cekinmistir :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kızlaaaaaaar 50 YARIM mekik çektim :emir_bebek: hemi de molasız. Callan sayesinde 50 karın kaslarımı güçlendirip sırtımı zorlamadan mekik çekmesini becerdim, eskiden hayatta 50 adet çekemezdim.

Yasemincim boynun ne alemde, komple geçti mi?

Watercım hoşbuldum opuyorumnanaktan

heheh hah bunu de canimi al biz ayrilmayalim diye oyle yapiyor korkuyor 47ye inince onu birakcam saniyor agirdan aliyor laf soyletmem erkegime hhehe

benden hiiiiiiiiiiiiic bi kere korkulmaz melek gibi kizim boshayallersmile

:roflol: :roflol: :roflol: Harikasın kız cadı, maşallah sana kaydirigubbakcemile3 Artık bundan sonra bize ilişkinize saygı düşmek düşer sadece opuyorumnanaktan

He yaw, sen tatlı cadısın Şeniz

ayyyyyyyyyy waterim spiderim ne kadar guzel yazmissin hersey sizin icin canlarim benim hic erinmem kalkar fotomu ceker koyarim yeter ki sizler zayiflayin benim zayiflayacagim yok hehe:))

dulcineacigim yaa kizimiz olursa senin adini koyacagim avelon hehhehehehe:))

cok saolasin kusummmm yaaaaa bunun altina himm sey himm saka saka dar bi siyah pantolon giydim canim taytla da giymistim de bi kere sanirim dar pantolonla daha iyi :)))

duicicim nbr nasıl gıdıyor sevgılınle hasret gıderebıldınız mı hergun gezyrsundur sımdı bugun burdada hava cok sıcaktı bende dedım sevgılım burda olsada gezdırse hatta yuzmeye goturse benı dıye ama nerdeee

ıyi gidiyor watercım, hasret giderdik çok şükür, eski düzene döndük ;)) Biz genelde haftasonu kalabalık oluyo diye ben çıkmayız, haftaiçi daha güzel oluyo gezmek, iş yok güç yok :)))

Senin giysiler noldu??

Yesacım keyfin bilir, tabi koşan adamın da bu konuda söz hakkı var :))

ben de kacaro canlarimm operim herkesleri al yanaktan biraz mekik cekip (51 ELLI BIR) adet yatayim :))

hehhe aman bosver onu:))

hadi kacaroo muahhhhhhhhhhh

İyi gidiyor watercım, hasret giderdik çok şükür, eski düzene döndük ;)) Biz genelde haftasonu kalabalık oluyo diye ben çıkmayız, haftaiçi daha güzel oluyo gezmek, iş yok güç yok :)))

Senin giysiler noldu??

Yesacım keyfin bilir, tabi koşan adamın da bu konuda söz hakkı var :))

canım yenı gıysı arayıslarına gırdım dun ama daha henız bırsey cıkmadı tersıne kendıme bırcok guzel spor kıyafet buldum onları bır alayım o sırada bulurum elbet ama dıgerıne o kadar parayı vermıyecegım

canım valla hava cok sıcaktı balkonu yıkayana kadar resmen ter attım o yuzden denıze gıderım dıye dusunmustm ama tabı sadece dusundum

Spor kıyafetlerin cazibisi apayrı oluyo valla :)) ıyi yaparsın bence...

Balkon yıkarken ayaklar çıplak olunca insan serinleyebiliyo, keşke sen de deneseydin o formülü ;)

Yarın sen de işe gitcen, çok geç kalma, yat yavaştan....

Spor kıyafetlerin cazibisi apayrı oluyo valla :)) İyi yaparsın bence...

Balkon yıkarken ayaklar çıplak olunca insan serinleyebiliyo, keşke sen de deneseydin o formülü ;)

Yarın sen de işe gitcen, çok geç kalma, yat yavaştan....

canım balkonun fayansları bıle yanıodu yanı o kadar sıcaktı. benım yarın dersım yok tatılım yıne yanı dusundugun ıcın cok sagol

bende spor kıyafetden vazgecemıyrm ozellıkle bır kaprı buldum krem rengı superdı ama benım bedenım kalmamıstı aynı markanın farklı yerlerdekı magzalarına arastırmaya gırecegım dısarda bakıyrö ınsanlar hafta sonu alısverıse yada gezmeye topuklu ayakkabı ıle cıkıyrlar ınanamıyrm kendılerıne ne zorları var anlamadım.

Ay ben de şort almak istiyom ama bi taraftan kilo verem sonra alam istiyom... Topuklu ayakkabı işkence resmen, çok zor...

Evet ya, çok sıcak :((((((( Tatil olmasına çok sevindim :lepi: Canım yesanın mesajlarından daha kolay bulabilirsin. Ben şu işi bitirem, gelip bulurum sana hala bulamazsam meşhur cadıyı. Ama baya eski sayfalardaydı. Dur bakem googledan bulabilecem mi.

Back
X