50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yesa fotoyu göremedim, burdaysan tekrar koyabilir misin, değilsen de önemli deil, ben başka zaman ikna etmesini bilirim senizemuszemus.

Ay ben de şort almak istiyom ama bi taraftan kilo verem sonra alam istiyom... Topuklu ayakkabı işkence resmen, çok zor...

Evet ya, çok sıcak :((((((( Tatil olmasına çok sevindim :lepi: Canım yesanın mesajlarından daha kolay bulabilirsin. Ben şu işi bitirem, gelip bulurum sana hala bulamazsam meşhur cadıyı. Ama baya eski sayfalardaydı. Dur bakem googledan bulabilecem mi.

canım yesa sagoldun merakımı gıderdıkaydirigubbakcemile2 aslında bızde sort arıyrduk ama bu kaprı daha kullanıslı gıbı geldı bana hatta bır buyuk beden alayımda cok dar olmasın rahat olsun dıye bıle dusunyrm ama malesef benım bedenım yoktu bır buyugu vardı 1 tane kalmıstı o guzel oldu bıraz boldu onuda zaten arkadasım alacaktı o yuzden alamadım

dulcim kolay gelsınde hevesını kırmak gıbı olmasın ama bu saatde utumu yapılır benımde var bır cok utulenecek artık yarın yaparım

Sevindim canım merakının giderilmesine... Ben de az evvel kendi kendime onu düşünüyordum, 38 bol oluyo biraz ama normali ve yakışanı bu bence... Cidden bunu düşünüyordum :))

Ben eskiden hep capri giyerdim, bu yıl kafama koydum diz hizasında şortu, bakalım bulabilecek miyim..

Ütümü yaptım bilem bayanssulusmile Yarın giyeceğim pantolonu ütüledim, ancak kendi kıyafetlerimi ütülerim zaten sırnaşık şey Sen bence yarın erken saatte yap ütünü, ev daha serin olur yerimseniben

Bilgisayarın kasası rahat bir yerde mi? Çok mu yakın sana yoksa? Belki de fan rahat çalışmıyordur, çok kapalı bir yerdeyse bilgisayar kasası.

Ben de daracık giysileri hiç sevmem. Şöyle rahat rahat giyinin, rahat rahat dolaşın, en güzeli o :) . Benim gibi de yapmayın tabi ben çok bol giyiniyorum, içinde kayboluyorum resmen :D . Napim öyle alıştım.

Ütünde kolay gelsin Dulci, sen ev ortamında mısın? Aileyle falan mı yaşıyon yani?

Sevindim canım merakının giderilmesine... Ben de az evvel kendi kendime onu düşünüyordum, 38 bol oluyo biraz ama normali ve yakışanı bu bence... Cidden bunu düşünüyordum :))

Ben eskiden hep capri giyerdim, bu yıl kafama koydum diz hizasında şortu, bakalım bulabilecek miyim..

Ütümü yaptım bilem bayanssulusmile Yarın giyeceğim pantolonu ütüledim, ancak kendi kıyafetlerimi ütülerim zaten sırnaşık şey Sen bence yarın erken saatte yap ütünü, ev daha serin olur yerimseniben

yaa canım benımkılerın acelesı yok nevresım falanda malesef ben tek yasadıgım ıcın her utuyu ben yapıyrm artık sans hava sıcak olursa aksam yaparım yaa sortlar kısaydı hep ama bır tanesını denemedım aklımda kaldı olmazsa onuda denerım eve gıtmeden hem fızık hem kıyafet bıraz degıseyım ıstyrm

Notebook nutcasecim, direkt elimi terletiyo sağolsun, soğutucu kullanmadan önce elim yanardı yazları :sinifsinif:

Ben de eskiden baya bol giymeyi severdim, badi giyemez, utanırdım hatta :)) Ama sonradan alıştım, azcuk seksi olak deee mi sempatiksalakcinni

Ütü oldu da bitti, heeee 4 kişilik çekirdek aileyiz :)) Sen de sanırım öyle...

Hele bi dur nutcase, yeni geldin sen, 1 kaç gün sonra başlarsın çizelge güncellemeye ;)

Ooo sen nevresim de mi ütülüyon, benim anam işini biliyo, ütülemiyo :))) Watercım yesa gibi çok kısa giyme dememe gerek yok, yawıklın direkt el atar zaten olaya :)) Senin verecek kilo yok ki zaten, 1 kiloyu 1 ayda versen nolur 1 yılda versen nolur...........

Ben geçen yazdığım gibi, kilo verme konusunda aceleci değilim, çünkü çok mutluyum yahu, şükürler olsun, 10 yıl önceki kilom bu benim :lepi: Göbiş var ama kardeş kardeş geçiniyoz işte.

ben cok bol gıyemıyrm boyum kısa olunca ıyıce dıbe vururyrm bol gıyınınce bırde belımden dusuo ama bu kaprı ole cok bol degıldı bacak bolgesınde falan potluklar vardı tam oturmuodu bırde belı boldu ve dusuk bel tezgahtar acılmaz bollasmaz dedı ama beklıyeyım bırazdaha sortdada bırde guzel bacak lazım dulcım bende yok ole guzel bacak hatta yaa ust bacaklarım alt bacaklarımdan dahamı ınce anlamadım kaprının ust tarafı bol alt kısmı tam oturuo nasıl fızıgım var anlamadım

bır tavsıye vereyım bılgısayarı dızıne koyma eger dızıne koyuyorsan bırde bılgısayarın fanını elektrık supurgesıyle cektır toz oluo arada cektrmek ıyı gelıo

Soğutucuyu koyuyom dizime, diz konusunda sorun olmuyo canım. Üstü felaket. Ay bi de koltuk da popomu kavuruyo resmen. Esas sorun o bile olabilir akannehir

Bayadır temizlemiyodum fanını, doğru diyon bi bakayım ama benim bilgisayar zaten bu mevsimde hep bu sıcaklıklarda oluyo...

Hele bi dur nutcase, yeni geldin sen, 1 kaç gün sonra başlarsın çizelge güncellemeye ;)

Ooo sen nevresim de mi ütülüyon, benim anam işini biliyo, ütülemiyo :))) Watercım yesa gibi çok kısa giyme dememe gerek yok, yawıklın direkt el atar zaten olaya :)) Senin verecek kilo yok ki zaten, 1 kiloyu 1 ayda versen nolur 1 yılda versen nolur...........

Ben geçen yazdığım gibi, kilo verme konusunda aceleci değilim, çünkü çok mutluyum yahu, şükürler olsun, 10 yıl önceki kilom bu benim :lepi: Göbiş var ama kardeş kardeş geçiniyoz işte.

canım ben bu utu ısınde degısk bır huy edındım ıc camasırım ve coraplarım dahıl herseyı utuluyrm camasır katlama ısını ututyle yapıyrm yanı kotu bır huy ama makınadan cıkan hersey utulenıo.

yok canım ben 48 e yada 47 e kesın ınmelıyım. bende gobek bazen cıkıo bazen gıdıo. kısaya sevgılım yerıne gore ızın verır ama ben heryerde cok rahat kullanamam zaten

kılo konusunda onemlı olan mutlu olmak kendını ıyı hıssetmek zaten sen cok yol aldın o yuzden kasma ben kasılınca kılo alıyrm stresden heraldekaydirigubbakcemile3 yavas yavas devam et

ben cok bol gıyemıyrm boyum kısa olunca ıyıce dıbe vururyrm bol gıyınınce bırde belımden dusuo ama bu kaprı ole cok bol degıldı bacak bolgesınde falan potluklar vardı tam oturmuodu bırde belı boldu ve dusuk bel tezgahtar acılmaz bollasmaz dedı ama beklıyeyım bırazdaha sortdada bırde guzel bacak lazım dulcım bende yok ole guzel bacak hatta yaa ust bacaklarım alt bacaklarımdan dahamı ınce anlamadım kaprının ust tarafı bol alt kısmı tam oturuo nasıl fızıgım var anlamadım

Doğru diyon watercım sanki ben çok uzunum, aynıyız senle. Ben de onu farkettiğimden eskisi kadar bol giymiyom zaten, özellikle pantolonda.. Aslında biraz daha dar giymem lazım ama öyle de bacakların kalınlığı çok ön plana çıkıyo :sinifsinif:

Bence komple yapışan da çok hoş durmaz, netice de spor kıyafet. O beden iyidir kanımca, kaç beden buarada aklinialirimsmile

Şort genelde çok kısa olunca herkeslere yakışıyo :lepi: Belki altlara doğru kıyafet daraldığından sana öyle geliyordur. Ya da üst bacaklarında fazlalık yoksa da alt bacakların göze batabilir. Bana yakışır mı ben de emin değilim valla diz hisasında şort. Ama capri de uzun olunca kısa gösteriyo sanki, ona da dikkat etmek lazım.

Doğru diyon watercım sanki ben çok uzunum, aynıyız senle. Ben de onu farkettiğimden eskisi kadar bol giymiyom zaten, özellikle pantolonda.. Aslında biraz daha dar giymem lazım ama öyle de bacakların kalınlığı çok ön plana çıkıyo :sinifsinif:

Bence komple yapışan da çok hoş durmaz, netice de spor kıyafet. O beden iyidir kanımca, kaç beden buarada aklinialirimsmile

Şort genelde çok kısa olunca herkeslere yakışıyo :lepi: Belki altlara doğru kıyafet daraldığından sana öyle geliyordur. Ya da üst bacaklarında fazlalık yoksa da alt bacakların göze batabilir. Bana yakışır mı ben de emin değilim valla diz hisasında şort. Ama capri de uzun olunca kısa gösteriyo sanki, ona da dikkat etmek lazım.

işte bızde kısa gosterıo dıye asıl amac sortdu ama onların hepsıde kısaydı 26 beden ıyı oluo bende 27 gıymıstım o da rahat olmstu fakat bu beden ısı kotdan kota hatta markadan markaya degısıo

Back
X