50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amaninnnnnnn kuzum pek yogunmus aman dikkat kendine de gerisi bos

biz de nasil olalim iste ugrasiyoruz yasemncigimle:))

excity canimmmmmmm gitme yaaa 2 kilonun lafimi olur aramizda sen 10-15 gunde verirsin gitme gitme daha birak 50-59 1 numara:))

yaa canım bırak şu spora vakit yok olayını spor olmadımı olmuyooo vallaaa

kendimden biliyom bugün sense bişey önerdi ama şimdi ismi aklımda yok inanılmaz hılı ve eğlenceli yarım saatte nakavtt oldum :1shok: dans ve aerobik karışımıhihoyyytsüper diyorum başkada bişey dememaklinialirimsmile

evet aslında evde yapılan bısıler olabılırr
yaa aslında sorun vakıtsızlık degıl de
ıstda kafama gore spor salonu bulamadımm
çok pahalı burda salonlar yahuuu dolarlar konusuoookafamçokkarıştı
izmirde havuz-spinning-fitness-cardio-plates-aerobik-yoga-step-oryantal-latin dans-aikido-squash hepsine aylık 90 verıordum
burda mubarekler 6 aydan assagı uye almıolar
bide çok kazıkkkk

excityyyyyyyyyyyyyyyyy canim sen bi kere daha gelmistin zaten:)))) ama kayboldun hemennnnnnnn bak bu sefer birakmayiz bi yere 60-69da kimmis yaaaaaaaa birakh heheh:)

cnm ben 60-69 da takılıyordum. size de uğramışımdır. ben bu topiği seviyorum zaten. canlarım benim:asigim::asigim::asigim:

evet aslında evde yapılan bısıler olabılırr
yaa aslında sorun vakıtsızlık degıl de
ıstda kafama gore spor salonu bulamadımm
çok pahalı burda salonlar yahuuu dolarlar konusuoookafamçokkarıştı
izmirde havuz-spinning-fitness-cardio-plates-aerobik-yoga-step-oryantal-latin dans-aikido-squash hepsine aylık 90 verıordum
burda mubarekler 6 aydan assagı uye almıolar
bide çok kazıkkkk

arkadaşlara yazdığım harika ki ben spor sevmem ama bunu tek geçerim haa bide indirmediğim bi çeşidi daha varmış bi buna alışayım sonra onuda kurcalarımsempatiksalakcinni

amaninnnnnnn kuzum pek yogunmus aman dikkat kendine de gerisi bos

biz de nasil olalim iste ugrasiyoruz yasemncigimle:))

excity canimmmmmmm gitme yaaa 2 kilonun lafimi olur aramizda sen 10-15 gunde verirsin gitme gitme daha birak 50-59 1 numara:))

sağol birtanem olumunekankayizsmile

az değil canım saati 1 saat 15 dk ama sen içinden seçersin

sende zayıfla pump ıt up :lepi:

tamam canım indiriyim ben onu kısaltırım vaktime göre, şimdi indirmeye başlıyım, o arada da ders çalışıyım çok öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

beni de ekleyin listeye benim nerem eksik yasemnciigmden hehe cok ses cikariyor mu bu melet hehehe ben de yapayim ama ole hotturu hotturu bi seyse zor yapamam :))

@excity CANIM O ZAMAN bi anlasma yapalim sana 15gun muhlet verelim 15gunde 2 kilo verdin verdin vermedinnnnnnnnnnnnn FORUM DISLAYIN EXCITYI hehhehe:))

beni de ekleyin listeye benim nerem eksik yasemnciigmden hehe cok ses cikariyor mu bu melet hehehe ben de yapayim ama ole hotturu hotturu bi seyse zor yapamam :))

e biraz öylee hemide bayaa seslii anam bi iç bacak çalıştırıyoo yandımm dedim :1no2: yok imkansız sonunu getiremedim ama senin için söyleyemem spor kraliçem benimaklinialirimsmile :teytey:

arkadaşlara yazdığım harika ki ben spor sevmem ama bunu tek geçerim haa bide indirmediğim bi çeşidi daha varmış bi buna alışayım sonra onuda kurcalarımsempatiksalakcinni

arka sayfaları bı kurcalıyım o zaman:jeyyar:
aslında kaldıgım sitede böyle dısarda spor aletlerı var ama
ben bu sıralar vampırella oldugum ıcın
gun ısıgını gormeden yatamaz oldum
halıyle okula bıle zor yetısıorm :)

canimmm yaa odada zor olur simdi cok atlamali ziplamaliysa yine de bi indireyim bakalim bizimkiler 2 gunluk bi yere gidecekler olmadi o iki gun yaparim eksik kalmayim aman bi yerlerim siser sonra hhe:)

arka sayfaları bı kurcalıyım o zaman:jeyyar:
aslında kaldıgım sitede böyle dısarda spor aletlerı var ama
ben bu sıralar vampırella oldugum ıcın
gun ısıgını gormeden yatamaz oldum
halıyle okula bıle zor yetısıorm :)

arka sayfada değil daha yeni yazdım lachesise 2 sayfa falan geçmiştir en çok bide geç iniyo 8 part olunca ama sen gece kuşuukaydirigubbakcemile3 zaman sorunun olmaz yarına hazırsempatiksalakcinni

canimmm yaa odada zor olur simdi cok atlamali ziplamaliysa yine de bi indireyim bakalim bizimkiler 2 gunluk bi yere gidecekler olmadi o iki gun yaparim eksik kalmayim aman bi yerlerim siser sonra hhe:)

senin şişen yerlerini ................... anaaaammm site kapanacak susmam lazım sırnaşık şey

Back
X