hepsi 2 hafta yapılıyor....toplan 6 hafta sürüyor.start 2 hafta rump 2 hafta burn 2 hafta.....
karın ve esneme egzersizleri sana kalmış....
hmmm
anladimmm
ben de yapayim madem onlarii...
tesekkur ederim suleulku...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi 2 hafta yapılıyor....toplan 6 hafta sürüyor.start 2 hafta rump 2 hafta burn 2 hafta.....
karın ve esneme egzersizleri sana kalmış....
ayy ne güzel senin yaz avantajın var canım ya. bizde o da yok. 20 gün izin var. onuda ailelerin yanınamı gideceksin tatilmi yapacaksın. evinde mi oturacaksın belli değil.
yazın bende işe giderken balkonun da kahvaltı yapanlara çok imrenirim
canım bi de sen evlisin, onun avantajı var aslında. şimdi bu yaz benim 1 haftalık tatilim var. evde dinlenmek istiyorum, ailemin yanına gitmek istiyorum, sevgilimle tatile gitmek istiyorum, arkadaşlarımla da tatile gitmek istiyorum. hangisini yapayım 1 haftadasempatiksalakcinni
iki hafta mi yapcaz bir videoyu... karin harakjetlerine bende baslayayim bari. onun videosunun adi ne???? bende sunlar var
start it up, rump it up, burn it up, slim limber, slim and 6 pack....bunlarin hepsini ne zmaan yapcaz kuzucum. bi anlativersene
limber esneme isinma galiba onu d ayapiyor msuun???
pack karin
digerleri ne ve nasil yaydin gunlere bunu
hmmm
anladimmm
ben de yapayim madem onlarii...
tesekkur ederim suleulku...
perşembe başlamıştık.. bu perşembe değil haftaya perşembe bitiriyoruz start it up ı..
sonra rump it up var süresi biraz daha uzun..
daha beter kan ter içinde bırakıyomuş..
bende bu sıralar sadece slim in 6 yapıyorum bi süreliğine bıraktım lesliyi..
bide slim in 6 nın karın hareketleri var 11 dklık akşamları onu yapıyorum
slim de bacaklarını tutulmadımı...bende cuma yapmıştım daha bugün düzeldim rahatça yürüyebiliyorum..... merdiven bile inip çıkamıyordum....
öff ya şu okullar bir kapansa tatil olsa..evimde istediğim zaman kalksam vaktimi kendime göre ayarlasam........sabah serinliğinde yürüyüşümü yapsam balkonda ehli keyif bir kahvaltı yapsam.....
birde mecitefendinin selulit kremini hic birakmadan kullaniyorum. galiba ise yarayacak, surdukten sonra hafif yanma hissediyorum. vichy de de ayni seyi hissetmistim...
KOÇUMMMM google a slim in 6 sen de zayifla yaz ilk çıkan linke tıkla start it up i indirmeye başla hemen iniyo zaten 25 dk toplam video
senin işde zormuş walla.sen cumartesileride çalışıyormusun. eğer çalışmıyorsan h. sonu yakın yerlere gidersin sevgilinle.ailen çok uzakmı .ailenin yanına gitmek en mantıklı görünüyor.
ıyy ben özelde çalışırken adam cumartesileride çalıştırırdı. yıllık izin diye bişey yoktu zaten.herkes kuzu kuzu kabullenmiş. ben zorla aldım yıllık iznimi oda 1 hafta bide bana diyorki patron hımm bak bu yıllık izin değil ders çalışman için verilmiş bir izin. hani adı yıllık izin olsa herkes almaya kalkar diye korkuyor
koçum dünkü menumu ve sporlarımı yazayım:
uyanınca: 1 bardak su
kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği + beyaz peynir + domates + yarım kupa nescafe
ara: limonlu form çayı
öğlen: 4 köfte + salata + 3-4 tanecik patates kızarmtası + ayran
ara: 2 tane kepekli kurabiye + yeşil çay
akşam: 3 kaşık taze fasulye+ yoğurt
koçum ama çok spor yaptım.valla uzun zaman sonra tutuldu her yanım. spor salonunda hoca taktı dün bana, şunu da yapcaksın bunu da yapcaksın diye bi sürü şey yaptırdı.
20 dk yağ yakma mood'unda bisiklet( 114 kcal)+ 15 dk minderde mide, karın ve simit hareketleri + 60 adet ağırlıkla kol açma kapama + aletle 60 adet üst bacak ve kalça çalışması + aletle 60 adet iç ve dış bacak çalışması + 20 dk tempolu yürüyüş (116 kcal)
günaydın hanımlaar.. beni de alabilir misiniz aranıza? kilo vermem gerek..
57kiloyum.158 boyundayım.yardımınıza ihtiyacım var benim de.. =/
günaydınlar herkese arkadaşlar
yeni bir işle beraber topiğime geri dönmüş bulunmaktayım.işimde yeni olduğum için çok sık giremeyebilirim..
bu arada pazar günü test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.
tartıda da daha şimdiden fazla geliyorum..bilmiyorum regl olmadığım için mi bu fazlalık..
anlamadım valla bende..
bu arada hepinizi çok özlemişim yaaa
@excity CANIM O ZAMAN bi anlasma yapalim sana 15gun muhlet verelim 15gunde 2 kilo verdin verdin vermedinnnnnnnnnnnnn FORUM DISLAYIN EXCITYI hehhehe:))