50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesaaa napıyosun burdasın ama sesin soluğun çıkmıyor. yokmu senin müstakbel kayınvaliden. gerçi senin yabancı bi sevgilin vardı dimi???
kızlar ben hiç de yapmadğım bişey yaptım . yemeği az yedim ama üstüne şekersiz capuçino içtim. bikereden bişey olmaz dimii

hergünüm saati saatine aynı kızlar yaa.Allahtan iyiki siz varsınız .yoksa bunalıma girerdim herlade

sekeriz cappucino kotu degilki canim?? hazir miydi makinede mi yapildi???

ay canlarım benim yaaa...
dertler derya deniz...bitmiyor ki hiç...lachesis çok güzel şeyler yazmış. biraz narsist olmakta fayda var.ben de bir çok olayda önce kendime çevirirdim okları. kesin yanlış bir şey yaptım diye düşünürdüm. bu zamanla oturan birşey sanırım. şimdi kendime daha çok değer veriyorum. çünkü bakıyorsun beş para etmez adamlar kendini dünyanın merkezi sanıyor. benim terbiyem, zekam, güzelliğim, eğitimim hepsine basar ama nedense kimi zaman bir eziklik çörekleniyor üstüme. hepimiz güçlüyüz, ama gücümüzü doğru kullanmayı öğreniyoruz her bir yeni krizle birlikte.

yesaaa napıyosun burdasın ama sesin soluğun çıkmıyor. yokmu senin müstakbel kayınvaliden. gerçi senin yabancı bi sevgilin vardı dimi???
kızlar ben hiç de yapmadğım bişey yaptım . yemeği az yedim ama üstüne şekersiz capuçino içtim. bikereden bişey olmaz dimii
hergünüm saati saatine aynı kızlar yaa.Allahtan iyiki siz varsınız .yoksa bunalıma girerdim herlade

ayyy canimmmmmmmm ayni anda yazdik demek ki yok canim benim ayrildik hehe saka yaa yok canim benim keyfim yerinde:))

benim terbiyem, zekam, güzelliğim, eğitimim hepsine basar ama .

ayy benim senin terbiyeni zekani guzelligini egitimini yirimmmmmmm heheh bizim forum valla da cok artist yahuuu heheh benim de herseyim basar hih :roflol:

sekeriz cappucino kotu degilki canim?? hazir miydi makinede mi yapildi???

dertler derya deniz...bitmiyor ki hiç...lachesis çok güzel şeyler yazmış. biraz narsist olmakta fayda var.ben de bir çok olayda önce kendime çevirirdim okları. kesin yanlış bir şey yaptım diye düşünürdüm. bu zamanla oturan birşey sanırım. şimdi kendime daha çok değer veriyorum. çünkü bakıyorsun beş para etmez adamlar kendini dünyanın merkezi sanıyor. benim terbiyem, zekam, güzelliğim, eğitimim hepsine basar ama nedense kimi zaman bir eziklik çörekleniyor üstüme. hepimiz güçlüyüz, ama gücümüzü doğru kullanmayı öğreniyoruz her bir yeni krizle birlikte.

nedir bu eziklik yaa. bend e çok vardır.
mesela yeni bir ortama girince falan önce bi ezilirim başlarda .sonra sonra kendime gelirim.

ya bende kilo veremiom ya 55 te takılı kaldım kaç zamandır tabriri caizze,spordan dolayı herhalde,çok spor yapıom bu aralar,şimdi ara vermeden 200 kere ip atladım.

ya bende kilo veremiom ya 55 te takılı kaldım kaç zamandır tabriri caizze,spordan dolayı herhalde,çok spor yapıom bu aralar,şimdi ara vermeden 200 kere ip atladım.

54-55 lerde takılma oluyor nedense ben de ne zamandır.54 üm. bi ara 53 e indim ama kısa sürdü.
yeşil çay içiyormuydun canım sen .ben tıkandığım zamanlarda yeşil çayın faydasını çok gördüm

bugün kendime bir iyilik yapı yanımda ara öğünümü getirdim.
sarı elmalar olur ya onları soyup üstüne tarçın ceviz.süper oluyor.
o da şimdi dolu millet gitsede yesem diye öylee bakıyorum

kolay gelsin ne diyeyim defne!!!

gelmiyor gelemiyor:) bugün nişanda çekilen kamera kayıtlarını izliyorduk ne görsek beğenirsiniz:

ben kendi akrabalarımla nişanlımın akrabalarının olduğu kalabalık bi grubu teker teker öperken:) eşimin annesini dalgınlıkla atlamışım sonra fark edip hemen döndüm ve ''kusura bakma anne çok yorgunum'' dedim onu da öptüm.

kamera ben unutup gittikten sonra da orada kayıda devam ediyor ve müstakbel kayınvalidem benim hakkımda ''bak şu terbiyesize ömrümde böyle şey görmedim çok çektirir bu bize çook!'' derken kayda alıyor!

uff bugün izlerken babam,annem,kuzenlerim,ablalarım vardı nasıl mahçup oldum bilsenizmafoldumben pis kadınnn:oklava:

ayyy canimmmmmmmm ayni anda yazdik demek ki yok canim benim ayrildik hehe saka yaa yok canim benim keyfim yerinde:))

ayy benim senin terbiyeni zekani guzelligini egitimini yirimmmmmmm heheh bizim forum valla da cok artist yahuuu heheh benim de herseyim basar hih :roflol:

yaaaaaaa sulandırmasana ortamı kızım şurda ciddi bişi konuşuyoduksempatiksalakcinni
ben daha çok basarım tamam mııııııııı?:jeyyar: (bence bunun adı nuri alço smiley olsaymış yaaaa)

mesela yeni bir ortama girince falan önce bi ezilirim başlarda .sonra sonra kendime gelirim.

ay evet aynen ben de. bi ortama yeni girdiysem hiç sesim bile çıkmaz. uslu uslu otururum.
ben işe ilk başladığımda sen hiç konuşmuyorsun diyorlardı bana. şimdi bıkıyolardır eminimopuyorumnanaktan

bugün kendime bir iyilik yapı yanımda ara öğünümü getirdim.
sarı elmalar olur ya onları soyup üstüne tarçın ceviz.süper oluyor.
o da şimdi dolu millet gitsede yesem diye öylee bakıyorum

hmmm nefis olmuştur kız bak çok canım çektiiiikaydirigubbakcemile4

gelmiyor gelemiyor:) bugün nişanda çekilen kamera kayıtlarını izliyorduk ne görsek beğenirsiniz:

ben kendi akrabalarımla nişanlımın akrabalarının olduğu kalabalık bi grubu teker teker öperken:) eşimin annesini dalgınlıkla atlamışım sonra fark edip hemen döndüm ve ''kusura bakma anne çok yorgunum'' dedim onu da öptüm.

kamera ben unutup gittikten sonra da orada kayıda devam ediyor ve müstakbel kayınvalidem benim hakkımda ''bak şu terbiyesize ömrümde böyle şey görmedim çok çektirir bu bize çook!'' derken kayda alıyor!

uff bugün izlerken babam,annem,kuzenlerim,ablalarım vardı nasıl mahçup oldum bilsenizmafoldumben pis kadınnn:oklava:

ayyy inanamıyorum bomba olmuş tam!laelaelaelaelae
sen baştan sıkı tut, tavrını koy canım.

ayyyyyyyyyyyy canimmmmmmmmmmmmm valla biz sana demistik diyerek artistlik yapmak istemiyorum ama senin 2 arkadasin daha yapmis ve de onlar almamisti demi sen onlara guvenmistin olur canim olur hiiiiiiiiiiiiiiic bozma moralini

O ZAMAN BUNDAN SONRA
duzgun bi yeme aliskanligi 3 ana ogun 2 ya da 3 ara ogun
bol su
spor
yesil cay
gunluk mutlaka sut urunlerinden et urunlerin bi seyler bulunsun

VE DE UNUTMAYALIM AC KALARAK ZAYIFLANMAZ

@SPATZCIGIMMMMM canim yaa napiyim ben boleyim :)) ayyy cok severim nuricigimi de :))

ayy kötü olmuş ya. hele babanım falan duyması

senseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kiz o fotolar neeeeeeeeeee innecik olmussun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa offf offf ben ic cekmekle gecirecegim gunlerimi sanirim hay msallah

nesmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee canim sen de mi koydun foto????

En çok sevdiğim şeydi yemeği az yiyip üzerine kahve, kek bisküvi ve sigara
ne halden ne hale geldim kendim bile inanamıyorummmmmmmmmm sempatiksalakcinni

Ay evet yaaa bazen de kullanamıyorum diye dövünüyoruz benim dövünmem biraz kısa sürdü gerçi 2 yıl kadar kaydirigubbakcemile3

normaldi canım makina değil.
ya kilo verdim ama hala göbek bel kısmım da bi kütüklük var yaa:((((

sopa hareketi canım bi de kallanın karın egzersizleri
değişik bişiy istiyosan da yeni öğrendiğim bi hareketi de tavsiye edebilirim yanlar karın bel tamamen çalıştırıyo

illa beni sevsinler diye yırtardım kendimi yeni yeni kendime geliyorum ne salakmışım herkesi kendim gibi sevgi dolu sanıyomuşum aklinialirimsmile

ip karbonhidrat yakar canım yağ yakımı için kardiyo yapmalısın +

abowwwwwwwwwwwwww :umursamaz:
geçmiş olsun canımmm bilmiyorumkismile
kızlar bu arada slim in 6 start it up indirdim,25dklık bi video demi

yeap guclubacismile

canım acayip tatlı istiyo şimdi küçük bi cıs yiyorum ama devamı her an gelebilir offff canım çekti çooookkkk

o utangaclik bendede vardi eskiden, buyuyunce gecti

cidden kotu olmus. daha cook basindasiniz siz...

Haklısınız kızlar en başta ses çıkarmim,efendi durayım diyordum ama sanırım ben susunca daha çok üstüme gelecek.Kibar bi şekilde cevap vermem şart artık.Annem babam nasıl üzüldüler bilseniz :(

Bi de yeşil çay yerine böğürtlen çayı içsem olmaz mıı ben onu seviyorum da:1rolleyes:

Yeşil fasulye yicektim öğlen yemeği olarak ısıtıyordum foruma bakarken yaktım hehehe:dance: Salata yapıp yiyeyim bari :teytey:

Back
X