50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afferin waterima:))

ben de yesil cay iciyorum bi de bugun degisiklik yapip tarcinli karanfilli cay ictim normal cay hic icmiyorum

o zaman bi afferin de defne cana geliyorrrrr

canimmmmmmmmmmmmmmm 1 SEKER diyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa yok hayir seceneklerimin ilkine bak sekersiz acik cay ama sekerliyse olmaz

valla cok canim cekti canim yaaaaaaaaa uhuhu bu arada kutlarim canim 51.8 bence daha verme yeter sana cok bile hehe:)

ya veremiyom diye çokkk üzüülüyodumm,azcık sabretmek lazımmmışş,az dahah vereyimm deee....

ben de yesil cay iciyorum bi de bugun degisiklik yapip tarcinli karanfilli cay ictim normal cay hic icmiyorum

yesacım sanada aferım ne guzel yesıl cay ıcıyrsn bende evde ıcersem yesıl cay ıcıyrm ama evde usenyrm cay yapıp ıcmeye okuldada acık sıyah cay

neyse canlar ben hala zor yuruyrm ama gıdıp leslıe yapayım bıraz opuldunuz

ya veremiyom diye çokkk üzüülüyodumm,azcık sabretmek lazımmmışş,az dahah vereyimm deee....

canım senın boy uzun heralde bmı ın benım 48 oldugumda olacagımdan daha az senın boy kılo arası 10 dan daha fazla sanırım

kizlar acilen yarin sabah seker testi yaptiracagim.... butun belirtilerini gosteriyorum.... kucuk yerlerdede yapiyorlarmi yoksa buyuk hastaneye mi gitmem gerek???

az önce makinemm serviste olduğuu için,bilg.kamerasıylaa resmimi çetimm,elemeye çalıştımm,ama şimdi de önceki ekeldikelrimi görebiliyorumm,yesaa bii baksaannaa sana falann görüncekmiiii

offfffffffffffffffffffffffff ben daha yilin karpuzunu yemedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa olsa da yesek demiiii YASEMNCIGIMMMMMMMMMM bi karpuz resmi koy bari canim yaaaaaaaaa :)

canım karpuzun resmini niye koyayım doyucanmı onunlaaaaklinialirimsmile

kizlar acilen yarin sabah seker testi yaptiracagim.... butun belirtilerini gosteriyorum.... kucuk yerlerdede yapiyorlarmi yoksa buyuk hastaneye mi gitmem gerek???

küçük yerlerde yapıyorlar diye biliyorum canım allah korusun ben zannetmiyorum sende öyle bişey olsunda emin olmak için en iyisini yaparsınbilmiyorumkismile

selam katzi can nassin bagam:))

evet canim nesmenin 10 farktan fazla hehe:))

anchusa sen zaten seker test yaptirmistin da bi sey cikmamisti ya icim rahat olsun diye bi daha mi yaptirayim diyosun valla hangisi daha iyi olur bilemedim ben de pek bi sey fark edecegini zannetmiyorum

kolay gelsin canim benim

doyarim cnaim ben sen bakma bana hadi koy bekliyorum nerde resim koymayi bilmiyorum diyosun yaaaaaaaaaaaaaa sallama:) bi kere koymustun ya kirmizi gelincikler vardi hic aklimdan cikmadi o resim

merhaba hazır koç buralardayken menümü yazayım.

sabah
yeşil elma yulaf ezmesi ve lght süt karışımı

ara: 1 kase erik(çok seviyorum napim)
1 kupa 5i 1 yerde bitki çayı

öğlen
ızgara tavuk göğüs eti
domates
1 dilim light ekmek

ara: salatalık yoğurt ve nane karışımı
1 kupa 5i 1 yerde

akşam:
bilmiyorum ne yiyeceğimi

spor olarakta leslie super challenge 4 mil+ gün içinde ip atlama bacak kaldır indir gibi ara ara spora devam ediyorum.

çok güzel ,
akşamı da hafif bir sebze yemeği ve yoğurtla geçiştirkaydirigubbakcemile2
benden sana ödül varyerimseniben

menümü yazayım

sabah kahvaltısı

2 dilim ekmek 1 parça peynir
1 tatlı kaşığı reçel
5 zeytin
ara

1 bardak süt
öğle

salata ve 1 servis kaşığı makarna
ara türk kahvesi

akşamda

yeşil mercimek ve yoğurt 1 dilimde ekmek yerim

meyva olarakta erik

yasoşum bugünkü menünü beğenmedim,
yarın daha sağlıklı beslenmeni ümit ediyorum..
ceza da verilecek bir menü değil ama faydalı hiçbir şey yok menündeyerimseniben

kahvekokusuuuuuuuuuuuuuuu mucuk mucuk canım benim.
1kupa yeşilçayımı içtim karanfilli.oh mis..

afiyet olsun balımmmm:kahve:

melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben 1 saat 45dk yurudum de geldimmmmmmmm :)

yasemncigim sen ne yaptin bugun anlat yapalim spor adina heheh buzdolabi kapani acip kapatmak sayilmiyor ama hehe:))

bravo yesoş sanaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bugünkü menüm
sabah
1dlm ekmek
1dlm kızarmış hellim
ara
şeftali
öğlen
1 ad fırınlanmış yağsız sigara böreği patatesli ama buyukce bir adet
akşam
2 dlm ekmek
1 avuç buyukluğunde ızgara köfte
4-5 ad cips
yatmaya yakında sanırım aktivya yerim

30 mekik cezası geliyor sana ulkerk,
börek ve cips nedeni ile:oklava:

kızlar canım tatlı cekıo sızce evdekı kakaolu supangle yı yapmalımıyımsempatiksalakcinni

tabiki hayır water hazretleri , kiraz , karpuz neyim yeakannehir

canım supangleyı cesaret edemedım kucuk bır bardak sıcak çikolata içtim ama bır paketın ceyregını bıle yapmamısımdır

evet menum gelıyr
sabah
uykum ve susum nedenıyle kahvaltı yapamadım son 2 dakıkam kalmıstı o zamanda yıne 1 kiwi yedim

öğle
çeyrek kasarlı tost
1 fincaan acık cay

ara1 elma 1 kayısı

aksamkabak yemegı
salata
yogurt
2 dilim kepeklı ekmek(dılımler cok ınceydı)

1 kucuk fıncan sıcak cıkolata

yaa bırde ınsanlar kılo verdıgımızı gorunce ayy bu kadarcık seyle doyulurmu sunu da ye gıbı ısrarlarda bulunuyrlar ama kanmıyrmsırnaşık şey

arada sakıncalılar var ama genel olarak zararsız ,
artık bu akşam bitki çayından başka bir şey indirme midene mimkinsekaydirigubbakcemile

Bugünkü listemi yazıyorum:

Sabah:

*İki kupa tek şekerli çay
*Bir dilim beyaz ekmek
*4-5 çatal peynir
*Çatalın ucuyla çilek reçeli
*İki dilim domates

Ara:

*Bir adet elma

Öğle:

*Bir tabak yağsız taze fasulye
*Bir bardak ayran

Ara:

*Salata

Akşam:

*Bir tabak yoğurlu patlıcan közlemesi

Not:Kızlar canım çok istiyo yaa bikaç bardak tek şekerli siyah çay içebilir miyimm?

hem reçel hem de şekerli çayeyvahedigeldismile
böyle kilo verilmez ki defne,
şekeri çıkarmalısın hayatındansositososito

+sabah tartıldımm yinee meraktann,51.80 gelidmmm.dün de öyleydimmm dememkii gerçektenn detoksla kilo vermişimm...çok sevindirikk oldummm..........

bravo nesmekaya,
gaza gelip kendini yiyip içmeye verme sakın ha:olmaz:
en büyük hediyen 2 top dondurmadan başka bir şey olmamalıa.s

canım kucuk yerlerdede yapılıyr ama kucuk yerlerdekı cıhazların bakımları tam yapılmadıgı ıcın bazen sonuc tam yanlıs cıkacılıo tam tesekkullu bır hastanede yaptır ve ınsaallah seker yoktur benım annem ve ablamda seker hastası bende cok korkuyrm o yuzden

Back
X