Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MELABAAAAAAAAAAAAAA ben geldimmmmmmmmmmmmm turf geldi mi bugun hehe:)))
melahatttttttt yawrim nerdesin sen hic yoksun ortalarda kaybolma bi yere emi seninle ilgili planlarim var:))
Ya işte benim ailede öyle pek doktora giden tipler değiller. Yani ailede tiroid falan var mı bilmiyorum, babamda şeker var. Ben de hep kızarım onlara doktora gitsenize diye, onlara söylenip kendim gitmemek olmaz di mi:kedi:. Yakında giderim herhalde.
J Downloader niye kullanıyorsun? **********'den daha hızlı yükleme yapmak için mi? Öyleyse kurulumuna yardımcı olabilirim fakat ben FlashGet'i öneririm, hep onu kullanıyorum. Gözle görülür bir hızlanca oluyor yüklemede, yine de siz bilirsiniz tabibuyrunnnnnnnnn.
MELABAAAAAAAAAAAAAA ben geldimmmmmmmmmmmmm turf geldi mi bugun hehe:)))
melahatttttttt yawrim nerdesin sen hic yoksun ortalarda kaybolma bi yere emi seninle ilgili planlarim var:))
aaaaaaaaaaaaaa anchusa seninkisi hipotiroid mi yoksa o bende de var
çok geçmiş olsun prenses .
Regl listesini de ilk defa görüyorum kaydirigubbakcemile3.
Kusura bakmayın ben katılamayacağım buna.
yaşasııın yesaa ne olur benimle ilgili planlarını uygula.ben de kilo vermek istiyorum.bugün kıyafet almaya gittim.çok moralim bozuldu aslında .hiç birşey güzel olmuyor.oradaki kadın tanıdıktı.kilolar yeleşmeden versen iyi olur dedi Çok üzgünüm çoook ben de farkındayım tabide şu boğazımı bir türlü tutamadım hep.off offf.
kizlar iyigeceler
bugunnn merdivenden dustummmm
cok sukur ezik disinda bisey yokk
valla allahh koruduuu sizler nasilsiniz?
kizlar iyigeceler
bugunnn merdivenden dustummmm
cok sukur ezik disinda bisey yokk
valla allahh koruduuu sizler nasilsiniz?
nesmee hoşgeldiimm canım bende okuyorummşimdi
Ama normal öyle demesi. Çünkü diğer fotoda gerçekten pantalondan dolayı bir şişlik vardı. Bende de hep öyle oluyor, pant çok tombiş gösteriyor(yani pant olmasa da karnım düpedüzgün değil de, o daha beter yapıyor işte). Bir de ben rahat bir tip olduğum için düğmeyi falan da açıyorum o zaman o kısım daha da şişiyor, daha tombiş görünüyorumbugünn yeni resmimii çektimm ekledimm,dulcii bana göbekli dediii,oysa benim tek barışık olduğum yerimm göbeğimdi....,ona küstüüümmm, oy yüzzdenn göbeksizz resmimiii çekip koydummmm.....