Kızlarrrrrrr günaydınnn iyi haftasonlarıııı Şeniz
bende mi denesem ki?? haftada uc gun sac yagi suruyorum ben de.... evde bir de sarimsak yagi var. sarimsak yagi onceden kusen kaslarimi cikarmisti .. simdi saclarima da uygulamaya basladim. bakalim yine ise yarayacak mi...
ben de kirpiklerime hint yağı kullanıyorum canımmm
canım sen hala hayattamısın
slim in 6 de 3. günündesin de
ben bugün yaptım sonra çarşıya çıktım apartmandan aşağı inerken biri görseydi rezil olmuştum
inemiyodum merdivenlerden sünnetli çocuk gibi yan dönüp iniyodum
arabayla gittim 2 adımlık yere felçli gibiydim hala da ağrıyo bacaklarım
valla ben böle bişi görmedim başka bişi yapmaya gerek kalmıo bunu yapınca ter içinde kaldım,dün gece yatarken kalçamın üstüne yatamadım,kaçam o kadar ağrıodu yani,slimin 2,videosuna geçmeye korkuom yani o derece
]
slim in 6 ile bu kilolar gidecek kesin eminim bu ne demekse...
sünnetli çocuk gibi yaaaaaaaa:teytey: amanın coşmuş zukseddin
evet canım yaa ben de dizimden itiraben bacağımı açamıyorum dümdüz olarak kasıldı kaldı bacak streching falan işe yaramıyo... kaydirigubbakcemile2
evet bende onu düşündüm zaten, ya o kadar halsizdim ki kolumu kaldıracak halim yoktu,sonra kendi kendime dedim ki: ya şimdi ben buna devam etsem önceki 2 günüm yanar enayi misin 2 gün boşuna mı yaptın sen! dedim kendi kendime sırnaşık şey hemen kaldırıp totoyu yaptım tamamladım,aynen canım tam gaz devam bitirelim şu 6 haftalık programı
yürü beaaaaaa aynı aynı işkenceyi ben de kendime uyguluyorummm ama başka türlü çoktaaaaaaaaaannnnnn vazgeçmiştik bu iştenn bayanssulusmile
canişş benimkiler tarih olucak söylediğim formülle sen daha denemedinmii cicimmyerimseniben
ben forumu yokluycam tatlım yannız bırakmam seniiyerimseniben
bacaklarımı jiletledim çıkarçıkmaz ağda yapıp hemen mor soğan suyu sürüyorum
ağda yapmadan olmuyo di mi
ağdadan hemen sonra 1 kerelik mi sürülcek??
mor soğan di mi beyaz olmuyo...:uhm:
ay canım sağol yaa yalnız bıramayın beni
Klimalardan canım... en ufak hava akımı baş ağrısı yapıyo. Malüm kapalı her mekanda klima var... Yıllardır böyleyim :sinifsinif:
Farklı iş yeri ve farklı sektör trufcum. Benim gittiğim yerler hep büyük şirketler ama çok saygısızlar cidden... İnsanı iş aradığına pişman ediyorlar her seferinde, ama bu sefer çok sinirlerim bozuldu cidden. Her şey bi yana, iş arayanları öyle kolay, öyle umursamadan bekletiyorlar ki... Hem de ne kadar bekleyeceğini bilmeden.. çok kötü valla

(
ben de sırtıma tedavi uyguluyorum uzun süre önce başlamam lazımdı ama ihmal işte sırt boyun kısmına özel ilgi gösteriyorum sırnaşık şey
boyunlukla dolaşıyorum zaten hep ofiste serviste evde...
Umudumu çoktan yitirdim canım... Piyasa cidden çok kötü tecrübesizler için. Düşünsene, ilk başta cv den eliyorlar zaten, sonra bi görüşüyorlar orda da eleme yapıyolar, sonra bi daha... sonra bi daha... Yani bunların iyi niyetine nasıl inanam ki. Almak isteyen ilk görüşmede alır. Kusur bulmak isteyen de her zaman bulur. Nefret ettirdiler, benim gibi insanı da depresyona soktular resmen.
Seni de kovalasın pembe patili tavşanlar opuyorumnanaktan
İş ararken insanın psikolojisini olumlu tutması çok zor dalsicim biliyorum berbat bişiy işin yok diye 3 kuruş insanlar seni ezmeye çalışıyo ...

lmaz: yılma sakın b.k yesin onlar afedersin sositososito
ay canım cok gecmis olsun yaa kafamçokkarıştı
bu slim in 6 yı ben de indiriyoru 2 gündür kapatmadım pc yi. ayın 11inde memlekete gittiğimde orda başlarım yapmaya.. yaz tatilinde de videoları yaparım artık. spor salonuna gidemeyeceğim malum..
sağol canım yerni bi olay değil oldu bayağı ama iyi edicem inşallah
evde annen seni o kadar terli görürse yapma işkence çektiriyosun kendine diyebilir ve memlekette spor hayatın son bulabilir dikkat kaydirigubbakcemile3
detox a başladım meyveyle

vatana millete hayırlı uğurlu olsun gencler!
aynen canım sabahtan beri çok hafifim ( hala sabah ama..sempatiksalakcinni) bakalım öğleden sonra durumum ne olacak??
Gun aydin kizllarrr. ben saba kusu oldugumdan yine 6.30 d akalktim. dusumu aldim, kendimi kremledim, selulit kremledim falan filan...
trufcim seni pek bir cesaretli gordum. 3. ve 4. derken cocuktan bahsediyn di mi??? cicek falan degil...Amanin ben bir taneye bakayim o yeter valla....akannehir
canim curuk var disimde. eski dolgularin yenilenmesi gerek, dun bir dolgu yapildi ve yirmi yas disim cekildi....uzunca bir sure gidecegim gibi....
yeni kocu gozlerinden oper ve basarilar dilerim efendimmmm, benim de kilo vermeme izin verme nolursun artikin...
1 kanal tedavim 2-3 dolgu yenilemem var resmen boşveriyorum önceliklerim arasında yok ama her an hatırlıyorum çünkü diş fırçalamak bile işkence haline geldi çok sızlıyo artık...
baktırmam lazım
çürük oldum ben de çürük
anchusacım yaaa
Kızlaaarrr şimdi bugün detoksta kimler var
ben
katzi
yesa
dulcinea yapıyim diyodu ama???
pzt günü listeye gerek yok zati herkes yapıyo di mi di mi :teytey:
Bu arada nilüfertciğim koçum neler yediği yazıyimmm
(bu hafta ucundan da olsa 46 yı görücem kararlıyım)
06:30
1 ceviz
3 minik çilek
4-5 kiraz
½ bardak su
06:30 – 07:10
Yürüdüm
08:30
1 bardak yeşil çay
3 avuç karışık müsli meyveli
1 bardak y.yağlı süt eşliğinde 
10:30