50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:)))) cok komik yaa.
inşallah canım.

yasemnnn
canım 2 günde bir yapıyom ben pump it up . daha zaten topu topu 2 kere yaptım ama 2. si daha iiydi kız. alışıyosun. deli gibide terletiyo.
sen demişsin ya ben kig boks kızmını geçiyorum diye anam anam orda süper hareketler var walla deli gibi hızlandırıyo insanı.
ya sabah ender saraç sporlarınızı sabah 10 kadar birde akşam üstü 18 le 22 arasında yapın dedi. şöle bi akşamüstü olsun diyorum yapacam bugünde
Yaw ben pump it up i youtube da izledim biraz, çok komikti sempatiksalakcinni İyicenek merak ettim sizin sporları, ben de isterem :emir_bebek:

Niye öyle koçum, sıcaklardan dolayı mı :uhm:

tweetycim ne listesi diye sormussun dondurma isteyenler listesi heheh

dulcicim valla haklisin canim da kaldi malesef bugun :(
Yedin mi dondurmanı kaydirigubbakcemile3 Kaç kilosun cimcimem? Aaaaaa liste açıklanmıştır bugün, hemen gidip bakam kaydirigubbakcemile4

kahvekokusu 51.4------(1.4 kg vermiş) :hooray:
anchusa 51.1----------(1.2 kg vermiş)
yasemin 56.4----------(500 gram vermiş)
nilufert 53.5---------(500 gram vermiş)
nesmekaya 51.8--------(400 gram vermiş)
lachesis 56.9---------(400 gram vermiş)
sensewitch 47.2-------(200 gram vermiş)
spatz 53.5------------(100 gram vermiş)
kuzu 55.8-------------(100 gram vermiş)
yesa 51---------------(vermis bi seyler:)

zukseddin 55----------(aynı)
truf 53.6-------------(1.4 kg almış) kötükedihüso
suleulku 55-----------(1.2 kg almış) kötükedihüso
katrece 52.2----------(1 kg almış) kötükedihüso
ulker 59.6------------(600 gr almış) kötükedihüso

semerta 51.1 ilk bildirim hoşgeldinn :3:
babymom 59.0 ilk bildirim hoşgeldinn :3:
melahatt 59 ilk bildirim hoşgeldinn :3:

klik artık bebiş bekliyor:)
:emir_bebek: hihoyyyt

Ellerine sağlık canım, çok güzel yapıyon listeyi valla kaydirigubbakcemile3 Kahve kokusunu koçluk eritmiş :lepi:

Lachesiscim ben bu haftalık kilo bildirmek istemedim çünkü çok çıktım ve biliyorum ki bunları tez vakitte verecem. Yok yere moralim bozulmasın istedim :kedi:

YESACIM CADICIM kız sen neyi verdin, naptın cimcime sen 51 kilo oldun bi de dondurma derdindesin, bilsem kızardım sana kaydirigubbakcemile3

Yaw ben pump it up i youtube da izledim biraz, çok komikti sempatiksalakcinni İyicenek merak ettim sizin sporları, ben de isterem :emir_bebek:

Niye öyle koçum, sıcaklardan dolayı mı :uhm:

Yedin mi dondurmanı kaydirigubbakcemile3 Kaç kilosun cimcimem? Aaaaaa liste açıklanmıştır bugün, hemen gidip bakam kaydirigubbakcemile4

walla bilmiyom bende sıcaklardan değil ama.
yağ parçalatıcı nilufertim yaa kesin yağlar ozaman parçalanıyordur belki.
10 altın kural açıkladı ender saraç.başka ne dişti unuttum. hee bide kese yapın dedi

walla bilmiyom bende sıcaklardan değil ama.
yağ parçalatıcı nilufertim yaa kesin yağlar ozaman parçalanıyordur belki.
10 altın kural açıkladı ender saraç.başka ne dişti unuttum. hee bide kese yapın dedi

Hikayesi var mı o lakabın, ben kaçırdım valla :ecrin_bebek:

Kız diyet başına mı vurdu, adam 10 tane saymış sen 2. yi zor hatırladın kaydirigubbakcemile3

canım bu hafta koç benim.günlük menünü yazacaksın. değerlendireceğiz hep birlikte.
bizim ilk kuralımız ara öğünlü az yemek yemek .şunu yeriz bunu yemeyiz yok sadece az yiyoruz.
tabi tatlıdan uzak duruyoruz.
ayrıca yelşil çayınıda asla eksik etmiyorsun

anladim yesil cay günde 1-2fincan hep icerim zaten

bugün biraz abarttim :kedi:

sabah

1 kase müsli

ara

1 croisant

ögle

1 kanat tavuk
2 adet ince dilim patates

ara

2 kepek ekmegi biri yag ve salatalik dogradim üzerine

2 cisi yag ve az bal vardi :kedi:

1 fincan kahve

3 bardak su bu saate kadar (10 tamamliyorum heergün9

aksam

kür iciyorum az yagli sütle,tok tutuyor hemde zayiflatiyor diye

eczaci emzirdigim icin günde bir ögün sadece icebilirim demisdi ,bende öyle yapiyorum 4 gün oldu basyali

sagol ya cok cana yakinsiniz ,kiloluyum diye cvp belki yazilmaz saniyordum yerimseniben,lesliyi daha önce 5 mil kadar denemisdm 1-2 aydir birakdim :kedi:

önemli değil o senin tatlılığın opuyorumnanaktan bir iki başla leslie yada başka bişeye haftada 3 yada 4 gün yeterli bende havaların ısınması ile başladım spora eğer kıvrak bişey istersen hem aerebobik hem dans pump ıt up var sende zayıla sitesinde oradan linkleri indirebilirsin ilk günler saçma gelebiliyor ama alıştım ben kıvrak seviyorumda :kedi:

:)))) cok komik yaa.
inşallah canım.

yasemnnn
canım 2 günde bir yapıyom ben pump it up . daha zaten topu topu 2 kere yaptım ama 2. si daha iiydi kız. alışıyosun. deli gibide terletiyo.
sen demişsin ya ben kig boks kızmını geçiyorum diye anam anam orda süper hareketler var walla deli gibi hızlandırıyo insanı.
ya sabah ender saraç sporlarınızı sabah 10 kadar birde akşam üstü 18 le 22 arasında yapın dedi. şöle bi akşamüstü olsun diyorum yapacam bugünde

yasemennn
başladınmı gızzzz
ay şimdi seni hayal ediyorum da
deli gibisindir. o kollar bacaklarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yanında biri varmı . geçen kocamın yaptımda kıs kıs gülüyo adam bi git başımdan kovdum walla yanımdan
ben 3 kerem yaptım alıştım gibi bakalım bugün nasıl geçicek kociş uyuyor ondan daha başlamadım CADIARZU
eh ben hep akşamları yapıyorum duruma göre bakrım bugün artık

hiç hayal etme nilü rezalet şu anda:1ninca: kızım resmen videoya kaydediyorr benisırnaşık şey
hele eşim görseee düşünemiyorumsırnaşık şey
ama şu halimden çok memnun zayıfladıkça hoşuna gidiyor bu kadarını beklemiyordum senden diyooo:1: ay süper yaaaadelikafadulden

önemli değil o senin tatlılığın opuyorumnanaktan bir iki başla leslie yada başka bişeye haftada 3 yada 4 gün yeterli bende havaların ısınması ile başladım spora eğer kıvrak bişey istersen hem aerebobik hem dans pump ıt up var sende zayıla sitesinde oradan linkleri indirebilirsin ilk günler saçma gelebiliyor ama alıştım ben kıvrak seviyorumda :kedi:

ben 3 kerem yaptım alıştım gibi bakalım bugün nasıl geçicek kociş uyuyor ondan daha başlamadım CADIARZU
eh ben hep akşamları yapıyorum duruma göre bakrım bugün artık

hiç hayal etme nilü rezalet şu anda:1ninca: kızım resmen videoya kaydediyorr benisırnaşık şey
hele eşim görseee düşünemiyorumsırnaşık şey
ama şu halimden çok memnun zayıfladıkça hoşuna gidiyor bu kadarını beklemiyordum senden diyooo:1: ay süper yaaaadelikafadulden

hmm bir bakayim googleden hepsine tesekür ederim canim

bu sefer kaçtım kızlar
kocaman öpüldünüz baaaaay
bayy tatlışımmmopuyorumnanaktan

anladim yesil cay günde 1-2fincan hep icerim zaten

bugün biraz abarttim :kedi:

sabah

1 kase müsli

ara

1 croisant

ögle

1 kanat tavuk
2 adet ince dilim patates

ara

2 kepek ekmegi biri yag ve salatalik dogradim üzerine

2 cisi yag ve az bal vardi :kedi:

1 fincan kahve

3 bardak su bu saate kadar (10 tamamliyorum heergün9

aksam

kür iciyorum az yagli sütle,tok tutuyor hemde zayiflatiyor diye

eczaci emzirdigim icin günde bir ögün sadece icebilirim demisdi ,bende öyle yapiyorum 4 gün oldu basyali

ZUZUM miktar olarak gayet iyi de, sebze meyve yetersiz bence. Neticede emziriyon.
pekta bu konularda bilgim yok ama dulcii haklı
az ve yetersizyerimseniben
hmm bir bakayim googleden hepsine tesekür ederim canim
bişey değil canım olumunekankayizsmile

mrbb herkesee,
bugünn köydenn indimmşehiree,amam o kadar sıcakk kiii evev kapandımm,akşamüstü çıkcamm dışarırı
menümü ayzayım:
sabah:uynaınca 1 yeşil çay+ardından tibet-1 kase kiraz 1 saat sonra kahvaltı:zeytin+peynir+haşl.yumurta+bol ott
ara:3 kayısı
öğle:1 kase yoğurt çorbası
ara:5 çilek+5 erik yiyorumm şimdii
ara 2:türk kahcvesii yanında 1 parça bitterr çik.düşünüyorummm
akşama daa:bilmniyommmm ama hafif yerimm yeni koçumukızdırmamm...zaten ben diyeti bıraktımmm.spora ağırlık vercemmm

dulciii napıyonn,görünmüyonn hiçççç ?dün nişanlandıı ahberelrii dolaştıı,yesa tarafındann gündeme bomba gibidüştüü,ama fos çıktı...

dulciii napıyonn,görünmüyonn hiçççç ?dün nişanlandıı ahberelrii dolaştıı,yesa tarafındann gündeme bomba gibidüştüü,ama fos çıktı...

Naber nesmecim, hee öyle oldu biraz, dışarda olduğum günler hep başım ağrıdı akşam, o yüzden girsem bile çok geç girebildim. Yesadır, napsa yeridir kaydirigubbakcemile3 Ama o tarz konuşmalar baya gündemde bu aralar, özellikle sevgülüm ailesi... :kedi:

Çok az yemişsin yine...

Sporun boşver, alışverişe çık bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

ayy yok anam kafa kalmadı pardonn:1ninca:
sempatiksalakcinni
Sensecim detoksu bi tek biz yapıyoz sanırsam olumunekankayizsmile

Zaten 14 de kalktım, şu ana dek sadece 1 yeşil çay içtim. Birazdan 1 adet domates yemeyi düşünüyom. Sıcakta zaten insanın canı bişi istemiyo ki :sinifsinif:
evet yaa bi tek bizzzz

nası yaniiiiiiiiiiiii?? sadece bunları mı yedin??
kızım ben durduramıyorum kendimi neler yedim görmen lazım....

sagol ya cok cana yakinsiniz ,kiloluyum diye cvp belki yazilmaz saniyordum yerimseniben,lesliyi daha önce 5 mil kadar denemisdm 1-2 aydir birakdim :kedi:

bırakma ama ..... yapabildiğin kadar devam ama muhakkak yappp

DULCıNEA NIN DıKKATıNE BUNLARI YEDıM KUZUM AHANDA BAK:

06:30
½ ceviz
1 çilek
1 kiraz
½ bardak su

06:30 – 07:10
Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
1 kırmızı elma
5 badem
1 Ceviz
½ keçiboynuzu

09:45
1 Kayısı
Kırmızı meyveler çayı demledim

10:45
1 nektarin
1 kuru erik
1 badem

11:15
½ Keçiboynuzu

11:40
1 ceviz

12:00
1 Şeftali

12:15
Rezene & elma çayı
Badem

12:45
1 tabak marul, havuç, domates sirkeli, az z.yağlı tuzsuz

13:30
1 badem
1 incir
2 ceviz

15:00
Müsli 2 avuç

15:30
3 erik

KOÇUMMMMMMMM YORUMUNU BEKLıYORUMMMM

inanılmaz uyku bastırdı ders çalışıyorum rapor yazmam lazım offf bugün son gün sense kendine gel bitti son 2 saat var şurdaaaaaaaa :ÇS

Back
X