Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca misafirlikte rezene çayı içtim.birazdan da gene bi şeyler içeceğim.suyu koydum daha ne içeceğime karar veremedim.
11.00- yarım saat egzersiz
12.00-bitki çayı,6 kaysı,1 dilim karpuz,1 salatalık
19.00-yarım saat yürüyüş
21.00-meyve çayı,12 kaysı,1 dilim karpuz,3 salatalık
çörekotu ve sirkeyi denedim tadı çok kötü dereotu yiyorum sadece .bi de evde oturmayınca ve bi meşgale bulunca yemek falan akla gelmiyor.finallerimde bitti no stres no yemek10 kilo fazlalığım var , bugün bi kilo gitmiştir
![]()
kızlar iyi egecelr hepiniz
ben yatıyorum
bugün çok yoruldum canım çıktı resmen işte
yarın görüşmek üzere
öpüyorum hepinizi
meloşcum burda ikimizin kilosu birbirine yakın...ben bu hafta cok dr da gezdiğim ve hasta olmam gerektiğinden(daha olamadım 4 gözle bekliyorum) ne beslenmemi nede hareketlerimi yapamadım...sen yapıyorsun demi hareketleri vs
11.00- yarım saat egzersiz
12.00-bitki çayı,6 kaysı,1 dilim karpuz,1 salatalık
19.00-yarım saat yürüyüş
21.00-meyve çayı,12 kaysı,1 dilim karpuz,3 salatalık
çörekotu ve sirkeyi denedim tadı çok kötü dereotu yiyorum sadece .bi de evde oturmayınca ve bi meşgale bulunca yemek falan akla gelmiyor.finallerimde bitti no stres no yemek10 kilo fazlalığım var , bugün bi kilo gitmiştir
![]()
zukseddin tireli misin yoksa canım?benim de ev rakadaşım tireliydi.bol bol köfte yerdik ve ben şişerdim o zayıflardı.hey gidi günler heyyy..
iki tane super menu gordum ancakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
1- ara ogun sart ikinci menu de olmuyor valla :))
2- yani birinci menu daha guzel eger birinci menu 10 uzerinden 10 ise ikinci menu 8-7 falan:))
2- SPATZCIGIMMMMMMMM cinimmmmmmmmmm naber yahuu iyiyim ben de yorgunum ayaklarim agriyor yuruyusum benim de degisti ama sikilasma var 3 gunde ne sikilasmasi uydurma deme valla var bak:))
4- babymomcugum 3uncu gunun ki bugun misafirlik gun gezme neyim flan diyodun ama 3 de 3 canim masallah MELAHATTTTTTTTTTTTTT ORNEK AL ORNEK HEHE:))