50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar iyi egecelr hepiniz
ben yatıyorum
bugün çok yoruldum canım çıktı resmen işte
yarın görüşmek üzere
öpüyorum hepinizi

hoyt masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh MELAHATTT canim ilk defa 10 puan aldin benden :))) ama sakin bozma haa geri alirim puani:)) 3 zeytini yirim:)) afferin canim benim aynen bole devam:)

11.00- yarım saat egzersiz
12.00-bitki çayı,6 kaysı,1 dilim karpuz,1 salatalık
19.00-yarım saat yürüyüş
21.00-meyve çayı,12 kaysı,1 dilim karpuz,3 salatalık
çörekotu ve sirkeyi denedim tadı çok kötü dereotu yiyorum sadece .bi de evde oturmayınca ve bi meşgale bulunca yemek falan akla gelmiyor.finallerimde bitti no stres no yemek :3: 10 kilo fazlalığım var , bugün bi kilo gitmiştir :3:

ayrıca misafirlikte rezene çayı içtim.birazdan da gene bi şeyler içeceğim.suyu koydum daha ne içeceğime karar veremedim.

meloşcum burda ikimizin kilosu birbirine yakın...ben bu hafta cok dr da gezdiğim ve hasta olmam gerektiğinden(daha olamadım 4 gözle bekliyorum) ne beslenmemi nede hareketlerimi yapamadım...sen yapıyorsun demi hareketleri vs

19.00-yarım saat yürüyüş
çörekotu ve sirkeyi denedim tadı çok kötü dereotu yiyorum sadece .bi de evde oturmayınca ve bi meşgale bulunca yemek falan akla gelmiyor.finallerimde bitti no stres no yemek :3: 10 kilo fazlalığım var , bugün bi kilo gitmiştir :3:

pardon ama bu ne listesi???????sağlıklı beslenme yada diyet olamaz sanırımkafamçokkarıştı

yok ULKERKCIM az bile demissin :) canim bu listeyle kilo verirsin tamam ama SONRASINDA DIREKT ALIRSIN valla daha duzgun bi liste ile gel emi karsimiza 3 ana ogun 2 ara ogun gormek isterim sebze yemegi gormek isteriz meyve sebze de gormek isteriz senin listen 10 uzerinden -10 malesef ayni dunki zuzumun listesi:))

bugunku menum

06:00 1 bardak ceviz suyu akabinde uyku 9da kalkıs

yarım greyfurt suyu
sabah: 1 dom 1 sal , sarı , kırmızı ,turuncu biber birer parca, 1 dilim peynir, 1er avuc dereotu ve maydonoz 1 diyet etimek

ara: 1 avuc kiraz, 1 kayısı, 1 fincan sut

oglen: 2 kofte , bikac parca haslanmıs karnıbahar, 2-3 kasık yogurt, 1 salatalık

ara: 5 erik

aksam: 2 kasık yesil mercimek yemegi, 2 kasık karnıbahar kızartma, yogurt

ara: 1 elma

gun icinde 2 bardak yesil cay , 2 bardak çin zayıflamayı tetikleyici cayı
1 saat egzersiz: leslie 1 mil, callan karın , benim salondan hatırladıgım pilates egzerszleri, 100 ip atlama, tibet 2.seans (5li)

8.5 kgluk cocukla 5 kat merdiven inme akabinde yarım saat kucakta parkta markette takılma ve eve gelme. pusetini almadım kalori yakayım die kucakta tasıdım spordan sayılırmı kocum :)

Son düzenleme:
arkadaşlar hemen menümü yazayım sonra geçmişi okucam
sabah bir büyük bardak sirkeli su yağsız sütle müsli
öğlen hiç ekmeksiz 1 tane domates biraz beyaz peynir
akşamda bol salata 1buçuk tane tire köftesi 2 kaşık yoğurtla patlıcan ezme salatası
gene sirkeli suyumu içtm,şu andada yeşil çayımı içiyorum,slim in 6 da 6 gün yaptığım için bugün dinlenme günüm sadece esneme hareketleri yapacam bugün

meloşcum burda ikimizin kilosu birbirine yakın...ben bu hafta cok dr da gezdiğim ve hasta olmam gerektiğinden(daha olamadım 4 gözle bekliyorum) ne beslenmemi nede hareketlerimi yapamadım...sen yapıyorsun demi hareketleri vs

ülkerkcim buraya takıldığıman beri yapıyorum .bisiklet çeviriyorum ve mekik çekiyorum.ama karını kaslarım fazla çalıştırmışım,ağrıyor.bugün yapamadım.

bi de hayırdır inşalalh neden hastaneye gidyorsun,tahlil falan için mi?

zukseddin tireli misin yoksa canım?benim de ev rakadaşım tireliydi.bol bol köfte yerdik ve ben şişerdim o zayıflardı.hey gidi günler heyyy..

Son düzenleme:
19.00-yarım saat yürüyüş

yemeğe dair ben bişi göremedim canım,burda kimse böyle diet yapmıyor canım

iki tane super menu gordum ancakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

1- ara ogun sart ikinci menu de olmuyor valla :))

2- yani birinci menu daha guzel eger birinci menu 10 uzerinden 10 ise ikinci menu 8-7 falan:))

2- SPATZCIGIMMMMMMMM cinimmmmmmmmmm naber yahuu iyiyim ben de yorgunum ayaklarim agriyor yuruyusum benim de degisti ama sikilasma var 3 gunde ne sikilasmasi uydurma deme valla var bak:))

4- babymomcugum 3uncu gunun ki bugun misafirlik gun gezme neyim flan diyodun ama 3 de 3 canim masallah MELAHATTTTTTTTTTTTTT ORNEK AL ORNEK HEHE:))

iki tane super menu gordum ancakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

1- ara ogun sart ikinci menu de olmuyor valla :))

2- yani birinci menu daha guzel eger birinci menu 10 uzerinden 10 ise ikinci menu 8-7 falan:))

2- SPATZCIGIMMMMMMMM cinimmmmmmmmmm naber yahuu iyiyim ben de yorgunum ayaklarim agriyor yuruyusum benim de degisti ama sikilasma var 3 gunde ne sikilasmasi uydurma deme valla var bak:))

4- babymomcugum 3uncu gunun ki bugun misafirlik gun gezme neyim flan diyodun ama 3 de 3 canim masallah MELAHATTTTTTTTTTTTTT ORNEK AL ORNEK HEHE:))

ama YESAAAAAAAA hani benimkini de beğenmiştin 10 almıştımmm. alsanaalsanasmile
doğrusunu söylemek gerekirseben de beğendim gerçekten babymomun menüsünü hihoyyyt
bi de çin çayı nasıl bi şey? aktarda mı satılıyor?

Back
X