50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesaa slim in 6 yaptımm.ama 1 part 25 dakika falan..sen ne kadar yapıyorsun?
valla gene kızma bu saatten sonra bu kadar.duşumu da aldım oturdum.

afferin bea kuzum ayy canim kizarmiyim ben sana hic ne zaman kizdigimi gordun heheh

SLIM IN 6 ILK VIDEOSU START IT UP 24 dk ilk 2 hafta ya da 1 hafta bu video yapilacak kisiye gore degisik sanirim ben ilk 2 hafta bunu yapacagim

Hamilelik zor be yesammm önce bi prosedürü atlatalım :))))
valla cankuş atletik vicuuuudum eski sormuna kavuşsun şişliğimi atıyim diye habire çay demliyorum gece denizde yüzücem ben kesin
anladın sen onu sempatiksalakcinni

hehhe:))) afferin atletik yapili arkadasim ben :) aman ne olacak bosver:)) hem tuylere iyi geliyormus hehhe okudun mu o topigi ayyy kaydirigubbakcemile3

ayy yesa o ne
. bu ingilizlerde hiç tat mat hiç bişey yok

yok kuzum valla bizimkiinin tadi pek guzeldi olumunekankayizsmile yawww bi ceza verdigini gormedik off var midir benim kadar ceza ceza diye kocun pesinde dolanan hay Allahim olumunekankayizsmile

kızlar ben cuma yokum listeyi yapamıycam haliyle, yesam, koçum nilüfertim napsak?

ayy canim benim gule gule git gule gule gel opuyorum kocaman Şeniz

NILUFERTcigim yaparim demis onu da ekstra opeyim o zaman Şeniz

YASEMNCIIM NE TARAFA gitti goren oldu mu acaba şutarafagitti kesin goturdu yine o bissuru bi seyler: )

valla anlamadım yaaa göbeğimin çevresi deniz simidi giymiş gibi şu an o derece yani

nerde bizim yaptığımız callanlar anacım simitler löp löp valla sempatiksalakcinni

bu arada tartı 48 doğru vuruyo cuma da yaklaşıyo eyvahedigeldismile annecim :kedi:

okuduklarıma gore kabak yemegı yemıssın ve sıslık varmıs. kabak yapar bunu benımde olur hep yarına bırseyın kalmaz bence

kızlar yedıklerımı yazmıyayım ole sacma sapankı anlatamamortada yemek yok sacma sapan atıstırmalar var yanı ne yazacagımı bıle bılmıyrm acıkcası spor ıkı gundur yapamıyrm cunku boynum tutuldu yarın sabah duzelmezse doktora gıdeyım dıye dusunyrm yaa kızlar bende bırde cok dehset unutkanlık var nıye olurkı bu konusurken bır anda ne dıyecegımı falan unutyrm acaba beslenmeden mı kaynaklanıo kı

yarın sabah artık 60 görmek istemiyorum ne sinir bozucu ya siz 46 48 52 falan diyosunuz ben burda 59 görsem takla atcak durumdayım nerde eski bennnn:sinifsinif:48 i bile istemiyom artık 55 olayım yeter yaaa

aaayyyyyyyyyyyy bu ne yoğunluk
insan öğlenden beridir tek kelime yazamaz mı okuyamazmı

evet efenim bakamadım bile acaip yoğunum hala da öyle
benden kısa özet

sırtım tutulmak üzere bi tutuldumu 1 hafta geçmez şimdi
karnım ramazan davulu gibi şişti
gergefe gerilmiş kanaviçe gibi iğneyi batırsan fossss diye ses çıkıcak sanki
niye bu kadar gaz bulutu haline geldim anlamadım ki
bugün aynıyat saymanı pek muhterem ablamızın odasına kilitledim kendimi ve start it up yaptım canlaaarr

sizinle ilgili geçmişi de gecenin ilerleyen saatlerinde okuyacağım inşallah

good_night-2.gif

kızlar ıyıgeceler
nasılsınızz::.

Yaw hanımlaaaaaarrrrrr... Benim bugünlerde fazla vaktim yok, o yüzden düzenli yazamayacağım kusura bakmayın. Zaten adam gibi diyet-spor da başlamadım, menülerimi koça her yazışımda tuhaf bir hisse kapılıyorum(rezil oluyorum yani). Ben en iyisi kendime bir çeki düzen vereyim, ondan sonra buraya yazmaya başlarım tekrar. Yani şimdi de hiç yazmam demiyorum da, sohbet amaçlı yazarım ancak, kilo verme amaçlı değil. Ama biz kilo vermeyeni dövüyoruz derseniz o başka:1:.

Geçmiş sayfalardan da cevap yazacağım çok kişi vardı, hepsini unuttum, neyse vaktim olunca onlara da cevap yetiştireceğimopuyorumnanaktan.

Yaw hanımlaaaaaarrrrrr... Benim bugünlerde fazla vaktim yok, o yüzden düzenli yazamayacağım kusura bakmayın. Zaten adam gibi diyet-spor da başlamadım, menülerimi koça her yazışımda tuhaf bir hisse kapılıyorum(rezil oluyorum yani). Ben en iyisi kendime bir çeki düzen vereyim, ondan sonra buraya yazmaya başlarım tekrar. Yani şimdi de hiç yazmam demiyorum da, sohbet amaçlı yazarım ancak, kilo verme amaçlı değil. Ama biz kilo vermeyeni dövüyoruz derseniz o başka:1:.

Geçmiş sayfalardan da cevap yazacağım çok kişi vardı, hepsini unuttum, neyse vaktim olunca onlara da cevap yetiştireceğimopuyorumnanaktan.

canım burdan bi ayrılırsan geri dönüşün 2 kg fazla olabilir
tecrübeyle sabittir laelaelaelaelae

truf, sagol cnm yorumlarinaa

resimlerin hepsine baktım
ama hepsine yorum yapamadım yoğunluktan canım
ben de tatil istiyorum
o kadar ihtiyacım varki
herşey çok güzel geçmiş sizinde
mutlu mesut gidip dönmenize sevindim
darısı bi dahakine artık dimi :1:

Masumiyet müzesini duyunca içim kıpır kıpır oldu yine muhteşem bi kitap bitmemesi için çok dua etmiştim, ayrıca müzesini de gezmek çok istiyorum şiddetle tavsiye nasıl oluyosa ondan ediyorum

Aşk 'ta güzel

Elif Şafak'ın yine siyah süt kitabı da güzeldi bayanlara tavsiye edilir,

ben de aşkı okumayı düşünüyorum

ayy saol peppercimmm. içimi rahatlattın. kurtuldum o hantaldan desem de üzldümm yinedee
doğru benim videolarım varr hıh.
sizce kızlarrr iyi etmişmiyim koçunuzzz soruyorrr????

bence iyi etmişsin

yaa zukseddin burda değilmi çok komik bişey oldu kızlar yaaa.kaydirigubbakcemile3

bi tane müteahhit var adamın adı ziyaddin nasıl bi isimse artık.

yanımdaki arkadaşa diyorum ki yarın zukseddin beyi arayalımda bizi inşaata götürsünn..... falan demişim.

arkadaş da bana dönmüş zukseddin kim ya diyorrrkaydirigubbakcemile3

:roflol: ayy daha neler gelecek başımıza kimbilir
ben de sizlerden bahsediyorum bazen
bi arkadaşım var (ismini söylemiyorum yoksa nilüfert diye bi arkadaşım var desem komik olur)
şöyle şöyle yapıyormuş zayıflamak için filan gibi şeyler

il-nur işte o harfi yazamıyom o ur en oraları doldur.........
Q harfini kullanırsan daha iyi olur canım
canlar naber yaa yorgunluktan geberiyorum azicik uyusam 45 dk kadar sonra yemek yesem sonra spor yapip sonra yine uyusam nasil fikir off off

MELAHATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT menunu gormedim kuzum kacamak yapdiysan halin fenadir benden soylemesi duymadim gormedim yok :)

YASEMNCIGIM cadisi nerde gormedim hic

TRUFFFCUM kac kilosun sen simdi yaaa bi de hamilemisin hehe:)

canım bugün de çok kiloyum ama gaz bulutu halinde dolaşıyorum ondan
sanırım 53 kilo filanımdır evden çıkarken o gazlı halimle 53,8 çıkmıştım çünkü
gergin bir göbek var şu anda
hamilemiyim :1: bilmiyorum ama hamileysemde 2 hafta 4 günlük hamileyimdir CADIARZU

Merhaba kızlar :3:

Bugün çizelgemdeki kiloma tekrar ulaştım :lepi:

TRUFCUM niveayı da yaptım ama son kalçanın bi kısmından sonra bırakmak zorunda kaldım ;)

İyi uykular CİMCİME :3:

olsun canım hergün biraz biraz fazlalaştırırsın
eğerki start it up yapacaksan çok çok iyi esne tamammı tatlışkom
amaaaaaaaaaaaaaaan ne güzel eski kilondasın

Ben Orhan Pamuk'un Cevdet Bey Ve Oğullarını,Kar ve Masumiyet Müzesi romanlarını okudum ve üçünede bayıldım doğrusu..Hiç bitmesinler istedimm
Elif Şafak'ında Siyah Süt ve Baba Ve Piç adlı kitaplarını okudum..Beğendim sayılır..Orhan Pamuk'unkiler kadar olmasada..
Aşk'ada yeni başladım ama ilerlemeye bir türlü zamanım olmadı..Daha ilk 20 li sayfalardayım yanii..inşallah zaman bulurda bitiririmm

çok sağolasın anchusacığım yaa
ne zaman müsait olursan o zaman gönderirsinn

ben de orhan pamuk benim adım kırmızıyı bayılarak okumuştum çok güzeldi

şallının dosyaarını yukledim ama winap ta acılıo muzik formatında.. gomla acılmıo bi kod istio onuda bulamıo.. nası acıcam ya acil yardım plss

k-lite codec diye bir yazılım yüklemelisin canım ondan sonra inşallah açılır

Kızlarrrrr günaydınnnn

Koçummmmm nerdesinnn özledim seniii gel de sarılıyimmmmm olumunekankayizsmile

Babymom günaydın canım süper kilo vermişsin maşallah alkisalkisalkis

Pepperimmmm günaydın canımmm
Bugün çok mutlu hissediyorum kızlarrrrr umarım siz de öylesinizdir.... :hulya:

gunaydin sensecigimmmmmmmmmm

masallah cnmm hep mutlu ol.

ben regl oldum az once, cok agrim var.

ama hava mis gibi o yuzden ben de mutlu hissediyorum cnmm

Back
X