okuldamıydın canım .menünün hiç ele alınacak bi tarafı yok be tatlım.
neyseki yürümüş . akşam yememişsin
hamburger 1 di bu arada niye 2 yazdıysam, neyse sağlıksızdı sonuçta, özür dilerim mafoldumben
kaçtım ben çok öpüyorum Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okuldamıydın canım .menünün hiç ele alınacak bi tarafı yok be tatlım.
neyseki yürümüş . akşam yememişsin
yesaa slim in 6 yaptımm.ama 1 part 25 dakika falan..sen ne kadar yapıyorsun?
valla gene kızma bu saatten sonra bu kadar.duşumu da aldım oturdum.
Hamilelik zor be yesammm önce bi prosedürü atlatalım :))))
valla cankuş atletik vicuuuudum eski sormuna kavuşsun şişliğimi atıyim diye habire çay demliyorum gece denizde yüzücem ben kesin
anladın sen onu sempatiksalakcinni
ayy yesa o ne
. bu ingilizlerde hiç tat mat hiç bişey yok
kızlar ben cuma yokum listeyi yapamıycam haliyle, yesam, koçum nilüfertim napsak?
valla anlamadım yaaa göbeğimin çevresi deniz simidi giymiş gibi şu an o derece yani
nerde bizim yaptığımız callanlar anacım simitler löp löp valla sempatiksalakcinni
bu arada tartı 48 doğru vuruyo cuma da yaklaşıyo eyvahedigeldismile annecim :kedi:
yarın sabah artık 60 görmek istemiyorum ne sinir bozucu ya siz 46 48 52 falan diyosunuz ben burda 59 görsem takla atcak durumdayım nerde eski bennnn:sinifsinif:48 i bile istemiyom artık 55 olayım yeter yaaa
iidir prensesim senden naberr???
saolasın kuzummm bugun pcye format atıldı sabah actım acılmıoo pc ıflas etmıs
neysekı haloldu gulumm
aman iyi iyi ayrı kalma kkdan da :)
ben de gece kuşuyum bugün ders ders ders![]()
oyy kıyamam bebegıme benn allah zıhın acıklııgı versın bıtanemmmm
sağol canımcım yaa :)
Yaw hanımlaaaaaarrrrrr... Benim bugünlerde fazla vaktim yok, o yüzden düzenli yazamayacağım kusura bakmayın. Zaten adam gibi diyet-spor da başlamadım, menülerimi koça her yazışımda tuhaf bir hisse kapılıyorum(rezil oluyorum yani). Ben en iyisi kendime bir çeki düzen vereyim, ondan sonra buraya yazmaya başlarım tekrar. Yani şimdi de hiç yazmam demiyorum da, sohbet amaçlı yazarım ancak, kilo verme amaçlı değil. Ama biz kilo vermeyeni dövüyoruz derseniz o başka.
Geçmiş sayfalardan da cevap yazacağım çok kişi vardı, hepsini unuttum, neyse vaktim olunca onlara da cevap yetiştireceğimopuyorumnanaktan.
truf, sagol cnm yorumlarinaa
Masumiyet müzesini duyunca içim kıpır kıpır oldu yine muhteşem bi kitap bitmemesi için çok dua etmiştim, ayrıca müzesini de gezmek çok istiyorum şiddetle tavsiye nasıl oluyosa ondan ediyorum
Aşk 'ta güzel
Elif Şafak'ın yine siyah süt kitabı da güzeldi bayanlara tavsiye edilir,
ayy saol peppercimmm. içimi rahatlattın. kurtuldum o hantaldan desem de üzldümm yinedee
doğru benim videolarım varr hıh.
sizce kızlarrr iyi etmişmiyim koçunuzzz soruyorrr????
yaa zukseddin burda değilmi çok komik bişey oldu kızlar yaaa.kaydirigubbakcemile3
bi tane müteahhit var adamın adı ziyaddin nasıl bi isimse artık.
yanımdaki arkadaşa diyorum ki yarın zukseddin beyi arayalımda bizi inşaata götürsünn..... falan demişim.
arkadaş da bana dönmüş zukseddin kim ya diyorrrkaydirigubbakcemile3
Q harfini kullanırsan daha iyi olur canımil-nur işte o harfi yazamıyom o ur en oraları doldur.........
canlar naber yaa yorgunluktan geberiyorum azicik uyusam 45 dk kadar sonra yemek yesem sonra spor yapip sonra yine uyusam nasil fikir off off
MELAHATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT menunu gormedim kuzum kacamak yapdiysan halin fenadir benden soylemesi duymadim gormedim yok :)
YASEMNCIGIM cadisi nerde gormedim hic
TRUFFFCUM kac kilosun sen simdi yaaa bi de hamilemisin hehe:)
Merhaba kızlar
Bugün çizelgemdeki kiloma tekrar ulaştım :lepi:
TRUFCUM niveayı da yaptım ama son kalçanın bi kısmından sonra bırakmak zorunda kaldım
İyi uykular CİMCİME![]()
Ben Orhan Pamuk'un Cevdet Bey Ve Oğullarını,Kar ve Masumiyet Müzesi romanlarını okudum ve üçünede bayıldım doğrusu..Hiç bitmesinler istedimm
Elif Şafak'ında Siyah Süt ve Baba Ve Piç adlı kitaplarını okudum..Beğendim sayılır..Orhan Pamuk'unkiler kadar olmasada..
Aşk'ada yeni başladım ama ilerlemeye bir türlü zamanım olmadı..Daha ilk 20 li sayfalardayım yanii..inşallah zaman bulurda bitiririmm
çok sağolasın anchusacığım yaa
ne zaman müsait olursan o zaman gönderirsinn
şallının dosyaarını yukledim ama winap ta acılıo muzik formatında.. gomla acılmıo bi kod istio onuda bulamıo.. nası acıcam ya acil yardım plss