50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bıraktım bıraktım yemicem yarın sabahta hafiflemiş kalkmak istiyorum,bu sabah o eksilen 600gr beni çok mutlu ettişyarında mutmutlu olmak istiyorummm

hehhe atayim canim dur laelaelaelaelae saolasin canim benim basladik bakalim 6 hafta boyle devam edelim bakalim noluyor oluyoz mu kaliyoz mu -tatlicadiarzu- sen de artik yeni bi sayfa acarsin soyle bi silkelenip kendine gelirsin yahu artik yat yat kavun karpuz yata yata kafamçokkarıştı ayyy canim karpuz cekti ben hala karpuz yemedim mandalina yedim yaa mandalina var burda olaya bakkafamçokkarıştı

hosbes ne yeniyor mu :oklava: saat kac oldu daha ne yemesi yaa kötükedihüso

oyoyoyyy birdaha elime almam o ne yaww sopalar falan:))

ooooooooooooooooooooo bu gidisle zor kalkarsin canim yaa:)) saka saka yatmadan bi 25 mekik cek de yat benim icin pardon benim icin degil hosbes icin:))
canlar belli bi saatten sonra yemeyi birakalim sut icebilirsiniz sadece meyve bile cok tavsiye edilmiyormus gobek yapiyormus yatmadan once yenen meyve yaaaaaaa

DULCIIIIIIIIIIIIIIII nerdesin yahuuuu bi de yasemncigim nerde iki gundur yok kesin 2 gundur yedi icti o tika basa valla da:))

ay ben canım istediğimden falan değil hani açlıkta yok ama sırf alışkanlık işte ya,hamilelikten önce ne istersem yerdim hiç derdim olmazdı kiloyla falan özüm bu yani,mmesela ben 70 lebaşladım diyete 10 kilo verdim(74 le doğuma girdim)2 aya yakın diyet yapmıyorum dilediğim gibi yiyorum ama hiç almıyorum.bu hafta gene başladım 5 kilo daha vereyim 57 le hamile kalmıştım çünkü şimdi 55 olsun istiyon,neyse demek istediğim benimki hep alışkanlık yani illa çayın yanında bişey olcak

ASI PERII hadi o zaman basla canim bugunden ne yedin ne hareket spor neyim yaptin anlat bakalim hesap ver:)

WATERIM SPIDERIM bi arkadasin cok super bi sozu vardi o yedigin hurmalar diye basliyordu hehe sanirim devami pek guzel degildi:)) 1-2 taneden bi sey olmaz belki ama hurmayi da abartmamak lazimmis hersey de oldugu gibi

BU ARADA ben geldimmmmmmmmmmmmm
1-SLIM IN 6 START IT UP yaptim sonrasinda da callan esnemelerini yaptim

bugun benim kacinci gunum yaa ne zaman 1 gun ara verecegim unuttum

cnm saat 8de kalktım kaydirigubbakcemile2 önce bir güzel kahvaltı yaptım 3zeytin küçük parça peynir salatalık yedim sora pump it up ve slim in 6 yi yaptım ara da elma yedim ilkindide olmak üzere öğle annem karışık sebze yemeği yapmıstı bir tabak 1 dilim kepek ekmekle yedim arada elma akşamda 7de 3 tane biber dolması salata yedim 8 den 9 kadar da yürüyüş yaptım biraz öncede nivea body egzersizi yaptımm fulll başladım bugün inş bende 50 leri görürüm yakında yatarkende bir bardak süt içmeyi düşünüyorum nasıl yesam olurmuolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2

ben akşam yemeği yemedim ama koca bi tabak karpuzu götürdüm.Öğlen pide yemek zorunda kaldım onun için akşam yemedim.çok şükür hoşbeş moşbeş yemiyorum bir aydır,hayatımdan tamamen çıkarttım abur cuburuguclubacismile

HOYT MASALLAH asi pericim valla ben guzel bi menu gordum spor da pek guzel ama bi tavsiye istedigin kiloya ulasinca birden birakma sporu o zaman direkt aliyosun yavas yavas azalt sonra 3 gunde bi yine bi seyler yap spor hep olsun hayatinda

LEYLAELA canim artik aliskanliklari degistirmenin tam zamani

kimler geldi kimler gecti bu forumdan

ayyy ben nescafe birakamam alistim diyen mi ararsin:))

ayyy ben hergun mutlaka cayin yaninda 3-4 biskuvi yerim birakamam mi diyeni ararsin:))

ayy ben yesil cay icemem valla cok denedim icemiyorum diyeni mi ararsin:))

ama en sonunda ne oldu nescafeler biskuviler birakildi yesil caylar icildi o yuzden yapamam edemem yok sizlanma falan hic yok :)

hehhe atayim canim dur laelaelaelaelae saolasin canim benim basladik bakalim 6 hafta boyle devam edelim bakalim noluyor oluyoz mu kaliyoz mu -tatlicadiarzu- sen de artik yeni bi sayfa acarsin soyle bi silkelenip kendine gelirsin yahu artik yat yat kavun karpuz yata yata kafamçokkarıştı ayyy canim karpuz cekti ben hala karpuz yemedim mandalina yedim yaa mandalina var burda olaya bakkafamçokkarıştı

hosbes ne yeniyor mu :oklava: saat kac oldu daha ne yemesi yaa kötükedihüso

canım yaa sız gerıden mı takıp edıyrsunuz ne mandalınası mandalına mevsımı bıttı oooo neyse canım bekle gelır yakında evet bundan sonra super olacagım bu hafta regl falan derken bosladım ama temmuza ne kaldı surda ayy bırde yazın bızım yuzuk takılacak bır an once ben 48 olmalıyım soz yarın baslıyayım

ooooooooooooooooooooo bu gidisle zor kalkarsin canim yaa:)) saka saka yatmadan bi 25 mekik cek de yat benim icin pardon benim icin degil hosbes icin:))
canlar belli bi saatten sonra yemeyi birakalim sut icebilirsiniz sadece meyve bile cok tavsiye edilmiyormus gobek yapiyormus yatmadan once yenen meyve yaaaaaaa

bunu duydugum ıyı oldu ben yatmadan once acıkırsam elma yada baska bır meyva yerdım artık yemıyeyım gobek belkı bıraz daha ıner

Son düzenleme:
afferin beyonce diyecektim ama pide neyim goturmussun masallah:):))

evet waterim zaten yatmadan 2 saat once hic hic hic bi sey yenilmesin daha iyiymis mide yazik dinlensin biraz en son ara icin en superi sut bence:)) ayy canim cekti az sut iceyim bari:)

HOYT MASALLAH asi pericim valla ben guzel bi menu gordum spor da pek guzel ama bi tavsiye istedigin kiloya ulasinca birden birakma sporu o zaman direkt aliyosun yavas yavas azalt sonra 3 gunde bi yine bi seyler yap spor hep olsun hayatinda

ayyy ben hergun mutlaka cayin yaninda 3-4 biskuvi yerim birakamam mi diyeni ararsin:))

ama en sonunda ne oldu nescafeler biskuviler birakildi yesil caylar icildi o yuzden yapamam edemem yok sizlanma falan hic yok :)

evt cnm inş o günlere gelirim vermek çok zor kolay kolay almıcam hep dikkat edicem gerçekten 3 günde 1 spor yapcam sözzz ah bi görüm 55i 56 da olur:1:
vereliniortakkaydirigubbakcemile3

nescafe ıcmeden uyanamazdım ve bas agrısı olurdu ama artık arada ıcıyrm her sabah gozumu kahveyle acmıyrm yanı. gecende markete gıttım ole alısmısım kı abur cubur yememeye kendımı zorluyrm hadı bırsey al dıyrm yok canım hıc abur cubur cekmedı. onceden evde 1 poşet abur cubur bulunurdu sımdı artık abur cubur poşetim yokolumunekankayizsmile

pideyi götürmek zorunda kaldım arkadaşlar masama bırakmışlar...ama bir ay oldu başlayalı hiç bozmadım diyetikaydirigubbakcemile4 tam gaz gidiyorum bir ayda 4 kilo...zaten sağlıklı olanı da bu...artık sağlıklı besleniyorum:3: sigarayı da bıraktım..aferin bana:lepi:

waterimmm beeeeee yuru beeeeee valla bravo alin size ornek waterim spiderim bak nasil azaltti nescafeyi ki tamamen de birakacak ole demisti bana:))

tamam beyonce yaw aferin:)) zorla aldi haa affferini valla bravo:)

olur olur asi pericim sen bole devam et herseyler olur hadi iyi gecelere

pideyi götürmek zorunda kaldım arkadaşlar masama bırakmışlar...ama bir ay oldu başlayalı hiç bozmadım diyetikaydirigubbakcemile4 tam gaz gidiyorum bir ayda 4 kilo...zaten sağlıklı olanı da bu...artık sağlıklı besleniyorum:3: sigarayı da bıraktım..aferin bana:lepi:

ooo hem sigara hem kilo gitti ha supersin tebrik ediyrm özellikle sigara için cok sevındım

waterimmm beeeeee yuru beeeeee valla bravo alin size ornek waterim spiderim bak nasil azaltti nescafeyi ki tamamen de birakacak ole demisti bana:))

tamam beyonce yaw aferin:)) zorla aldi haa affferini valla bravo:)

olur olur asi pericim sen bole devam et herseyler olur hadi iyi gecelere

tamamen bıtmesin yaa arada keyif yaparız degılmı:içelim: senın gonderecegın soz noldu su hurmalı olansırnaşık şey

tamamdri kusum 6 ayda 1 bardak nescafeye izin var benden hehhee:)))

hayde canlarim ben de yataroo operim al yanaktan hepinizi yarin super bi gun olsun mutlaka bi seyler yapin da gelin emi:)

Back
X