Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehhe atayim canim dur laelaelaelaelae saolasin canim benim basladik bakalim 6 hafta boyle devam edelim bakalim noluyor oluyoz mu kaliyoz mu -tatlicadiarzu- sen de artik yeni bi sayfa acarsin soyle bi silkelenip kendine gelirsin yahu artik yat yat kavun karpuz yata yata kafamçokkarıştı ayyy canim karpuz cekti ben hala karpuz yemedim mandalina yedim yaa mandalina var burda olaya bakkafamçokkarıştı
hosbes ne yeniyor muklava: saat kac oldu daha ne yemesi yaa kötükedihüso
ASI PERII hadi o zaman basla canim bugunden ne yedin ne hareket spor neyim yaptin anlat bakalim hesap ver:)
WATERIM SPIDERIM bi arkadasin cok super bi sozu vardi o yedigin hurmalar diye basliyordu hehe sanirim devami pek guzel degildi:)) 1-2 taneden bi sey olmaz belki ama hurmayi da abartmamak lazimmis hersey de oldugu gibi
BU ARADA ben geldimmmmmmmmmmmmm
1-SLIM IN 6 START IT UP yaptim sonrasinda da callan esnemelerini yaptim
bugun benim kacinci gunum yaa ne zaman 1 gun ara verecegim unuttum
hehhe atayim canim dur laelaelaelaelae saolasin canim benim basladik bakalim 6 hafta boyle devam edelim bakalim noluyor oluyoz mu kaliyoz mu -tatlicadiarzu- sen de artik yeni bi sayfa acarsin soyle bi silkelenip kendine gelirsin yahu artik yat yat kavun karpuz yata yata kafamçokkarıştı ayyy canim karpuz cekti ben hala karpuz yemedim mandalina yedim yaa mandalina var burda olaya bakkafamçokkarıştı
hosbes ne yeniyor muklava: saat kac oldu daha ne yemesi yaa kötükedihüso
ooooooooooooooooooooo bu gidisle zor kalkarsin canim yaa:)) saka saka yatmadan bi 25 mekik cek de yat benim icin pardon benim icin degil hosbes icin:))
canlar belli bi saatten sonra yemeyi birakalim sut icebilirsiniz sadece meyve bile cok tavsiye edilmiyormus gobek yapiyormus yatmadan once yenen meyve yaaaaaaa
HOYT MASALLAH asi pericim valla ben guzel bi menu gordum spor da pek guzel ama bi tavsiye istedigin kiloya ulasinca birden birakma sporu o zaman direkt aliyosun yavas yavas azalt sonra 3 gunde bi yine bi seyler yap spor hep olsun hayatinda
LEYLAELA canim artik aliskanliklari degistirmenin tam zamani
kimler geldi kimler gecti bu forumdan
ayyy ben nescafe birakamam alistim diyen mi ararsin:))
ayyy ben hergun mutlaka cayin yaninda 3-4 biskuvi yerim birakamam mi diyeni ararsin:))
ayy ben yesil cay icemem valla cok denedim icemiyorum diyeni mi ararsin:))
ama en sonunda ne oldu nescafeler biskuviler birakildi yesil caylar icildi o yuzden yapamam edemem yok sizlanma falan hic yok :)
HOYT MASALLAH asi pericim valla ben guzel bi menu gordum spor da pek guzel ama bi tavsiye istedigin kiloya ulasinca birden birakma sporu o zaman direkt aliyosun yavas yavas azalt sonra 3 gunde bi yine bi seyler yap spor hep olsun hayatinda
LEYLAELA canim artik aliskanliklari degistirmenin tam zamani
kimler geldi kimler gecti bu forumdan
ayyy ben nescafe birakamam alistim diyen mi ararsin:))
ayyy ben hergun mutlaka cayin yaninda 3-4 biskuvi yerim birakamam mi diyeni ararsin:))
ayy ben yesil cay icemem valla cok denedim icemiyorum diyeni mi ararsin:))
ama en sonunda ne oldu nescafeler biskuviler birakildi yesil caylar icildi o yuzden yapamam edemem yok sizlanma falan hic yok :)
pideyi götürmek zorunda kaldım arkadaşlar masama bırakmışlar...ama bir ay oldu başlayalı hiç bozmadım diyetitam gaz gidiyorum bir ayda 4 kilo...zaten sağlıklı olanı da bu...artık sağlıklı besleniyorum
sigarayı da bıraktım..aferin bana:lepi:
waterimmm beeeeee yuru beeeeee valla bravo alin size ornek waterim spiderim bak nasil azaltti nescafeyi ki tamamen de birakacak ole demisti bana:))
tamam beyonce yaw aferin:)) zorla aldi haa affferini valla bravo:)
olur olur asi pericim sen bole devam et herseyler olur hadi iyi gecelere