ben geldım kızlar bugun cok mutluyum cok alısverıs yaptım yıne ve kılo vermek ıcın daha bır azımlendım kılo verdıkce kıyafetler daha guzel duruo. bugun bırde gecen hafta gorustgm arkadasımla gorustum ve sureklı cok zayıflamıssın ıyıce kemıklerın cıkmıs dedı o dedıkce ben mutlu oldum cıksın cıksın daha cok kemık cıkması lazım dedım. ama kotu bır yanı goguslerın de kuculmus dedı amannn napalım onada careler var nede olsa . once aldıklarımı yazayım sonra yedıklerımı yazarım 1 tane uzun beyaaz elbıse aldım ılk defa uzun bır elbısem oldu bakalım gıyebılecekmıyım ama gelın gıbı oldumkaydirigubbakcemile3bır tane dızde dar elbıse aldım bır tane beyaz body ve ayakkabı yakında iflas edermıyım bılmyrm ama hepsi birbirinden güzel şimdi yedıklerımı yazayım
sabah ve öğle birlesik
1 yumurta
3 dilim peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 cay kasıgı recel
acık cay
aksam
1 bucuk lahmacun(aslında 1 tanesıde yetmıstı ama dıger yarımı gozum kaldıgı ıcın yedım. su soz cok dogru once gozumuz doyacak :)
bol salata
1 ayran
ara
1 kucuk tabak kıraz
ılerleyen saatlerde plates yapacagım bol bol yurudum bugun bırde yesıl cay ıcerım
sabah ve öğle birlesik
1 yumurta
3 dilim peynir
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 cay kasıgı recel
acık cay
aksam
1 bucuk lahmacun(aslında 1 tanesıde yetmıstı ama dıger yarımı gozum kaldıgı ıcın yedım. su soz cok dogru once gozumuz doyacak :)
bol salata
1 ayran
ara
1 kucuk tabak kıraz
ılerleyen saatlerde plates yapacagım bol bol yurudum bugun bırde yesıl cay ıcerım