50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

koçum ,
ben bu haftasonu saçma sapan beslendim..
o nedenle yediklerimi yazmıyorum,
ama söz veriyorum , hafta içi eski beslenme düzenime döniciiiimeyvahedigeldismile

ikisini birden bir anda nasıl indirdin cadıcım
hay maşşallah
sen kilo alma topiğinemi gittin geldin

ya canimmmmmmmmmmm ustume gelme birazdan pack de yapcagim insallah slim in 6 de yapmistim slim aksam yemegi oncesindeki yaksa pack da aksam yemegini yaksa gunu kurtaririm insallah yok canim hepsini birden indirmedim de dun aksam bugun falan filan derken tamamlandi artik 2 videoda elimde var sempatiksalakcinni

yesa oglen nerde pehlivanım..çikiloptu kuruyemişti slim in 6tkaydirigubbakcemile3masallhhh

kusum aksama yogun oluyoruz pazarlari diye oglen yapmiyorum ama bugun cok yogun degildik neyseki yaaaaaaaaaaaa kuruyemis olmadi gercekten ama hep DULCIIIIININ sucu valla cikolata kucuktu offf ben bayildim bahane bahane heheh yarin super olacak canim biraz dinlenip yesil cayimi iceyim packimi de yaparim ben TEMBEL ZUKSEDDIN gibi degilim heheh akannehir

koçum ,
ben bu haftasonu saçma sapan beslendim..
o nedenle yediklerimi yazmıyorum,
ama söz veriyorum , hafta içi eski beslenme düzenime döniciiiimeyvahedigeldismile

nerdesın sen yahuuuu hıc gozunmuyosun kuzum yarına super bı menuyle karsımıza cık barı emı
Şeniz

bu bölümde olabilcek miyim acaba. ooof.ooof.

olursun canım olur azımle wcye cıkan mermerı delermıs dıye bı atasozu vardır -tatlicadiarzu-

katıl sen de aramıza canım ya bosver 70ler grubunu ben bılıyorum onlar hep aynı kıloda kalıyorlar zayıflayan yok orda hatta 80lere gecıs yapıyorlar onlar hehe sen bıze katıl bıze 3aya tam bızım grupluk olursun sen delikafadulden

merhaba kizlar nasilsinizz opuyorumnanaktan

bugünki menüm, davette oldugum icin kötü biraz ama yinede yazim

sabah (10:00)
- 1 avuc ici büyüklügünde tam tahilli ekmek
- 3 zeytin, domates salatalik, renkli biberler
- 1 kupa yesil cay

ara (11:00)
dondurma ama sadece 80kalorisi var ve kocum izin vermisti
1 avuc kadar ceviz

ara (13:00)
1 kücük fincan sekrsiz sütsüz kahve

öglen ( 14:30)
bilmiyorumkismile
-bikactane sarma
- 3-4 kasik kadar patates salatasi
-1 avuc ici büyüklügünde peynirli su böregi
- 3kasik kadar sossuz spagetti
-3 tane kurabiye
-1 bardak light cola

ara (16:00)
- cok israr ettikler kirmak istemedim ve avuc ici büyüklügünde sütlü bisküvili bi pasta

birde gün icerisinde 3-4 bardak sekersiz cay ictim

20dk bisiklet sürdüm birde ip atlamayi düsünüyorum

:1hug:
nerdesın sen yahuuuu hıc gozunmuyosun kuzum yarına super bı menuyle karsımıza cık barı emı
Şeniz

olursun canım olur azımle wcye cıkan mermerı delermıs dıye bı atasozu vardır -tatlicadiarzu-

katıl sen de aramıza canım ya bosver 70ler grubunu ben bılıyorum onlar hep aynı kıloda kalıyorlar zayıflayan yok orda hatta 80lere gecıs yapıyorlar onlar hehe sen bıze katıl bıze 3aya tam bızım grupluk olursun sen delikafadulden

gezmelerdeydim yine yesoşumgamyoncuiremsu
haftasonu olunca kendimizi dışarı attık yine,orası senin burası benim mini bir tatil yaptıkvereliniortak
hal böyle olunca menülerde de sapıttım ama yarın fırtına gibi bir menüylen çıkıcam karşına:jeyyar:
şimdi yeşil çay içmeye gidiyorumkaydirigubbakcemile5

hoyt masalah canim beni de yeseydin hehe bi de olcumlerin hep avuc ici buyuklugunde oluyor senin dikkat ettim de:)) gozumuze kucuk gorunsun diye ole yapiyosun deeeeeemi

20dk bisiklet ve de ip yetmez canim baska seyler de gerek bence:)

ohhhhhhh KAHVEKOKUM supermis valla benim de elimde var valla yesil cay YASASIN YESIL CAY KARDESLIGI:)

yesaaaaaaaa öyle deme kiz kafamçokkarıştı
ama 1tane desem büyüklügü belli olmuyor, yedigim ekmek hep avuc ici büyüklügünde kesilmis o yüzden yani yoksa bugün coook yedim farkindayim :mymeka: kendi tokatimi kendim atayim

canim sirf kendine tokatla kapanmaz bu dava:) yani gitmez bu yaglar demek istedim kalori kalori kalori nereye kadar yahu aldigin kalori kucuktur yaktigin kalori hesabindan sen bi 5-6 saat falan spor yap anca gider hehe:) hala burdasin yahuu hadi hadi)

anammmmmmmmm korkuyom yaw burda bi yagmir yagiyor ki sormayin bacilar:)

ayyyyyyyy hala burda bi de soru soruyor gittttt april yawww spor yap da gel FORUM DISLAYIN hehhe:))

oooooooooooo afferin nesmekayacim yahuu bravooo SLIM IN 6 yaptin bravoo valla ornek alsalar arkadaslar seni beni deeeeeeemi heheh:)

yaw yagmir giderek hizlaniyor yaaaa

oooooooooooo afferin nesmekayacim yahuu bravooo SLIM IN 6 yaptin bravoo valla ornek alsalar arkadaslar seni beni deeeeeeemi heheh:)

yaw yagmir giderek hizlaniyor yaaaa

sağol canım ya valal senin tarafındann takdir almak çok hoşşş...yağmur burda da varr gibi ,ama bi var bi yokk..

Back
X