Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikisini birden bir anda nasıl indirdin cadıcım
hay maşşallah
sen kilo alma topiğinemi gittin geldin
yesa oglen nerde pehlivanım..çikiloptu kuruyemişti slim in 6tkaydirigubbakcemile3masallhhh
koçum ,
ben bu haftasonu saçma sapan beslendim..
o nedenle yediklerimi yazmıyorum,
ama söz veriyorum , hafta içi eski beslenme düzenime döniciiiimeyvahedigeldismile
bu bölümde olabilcek miyim acaba. ooof.ooof.
nerdesın sen yahuuuu hıc gozunmuyosun kuzum yarına super bı menuyle karsımıza cık barı emı
Şeniz
olursun canım olur azımle wcye cıkan mermerı delermıs dıye bı atasozu vardır -tatlicadiarzu-
katıl sen de aramıza canım ya bosver 70ler grubunu ben bılıyorum onlar hep aynı kıloda kalıyorlar zayıflayan yok orda hatta 80lere gecıs yapıyorlar onlar hehe sen bıze katıl bıze 3aya tam bızım grupluk olursun sen delikafadulden
aksam makarnayı yagsız yapsaydık daha ıyı olurdu ama hadı neyse bugun pazar ama dıger araların ve ogunun guzel sporlarında harıka:)
koçummm,az önce slim in 6 yaptımmm yarım saaatt+ekstar 100 tane karın kareketi yaptımmm..umarımm makarnamı eritmişimdirr...
amaa yesaaaa aksam bisey yemedim, birazda olsa o onu dengelemezmii :bbo: :bbo:
oooooooooooo afferin nesmekayacim yahuu bravooo SLIM IN 6 yaptin bravoo valla ornek alsalar arkadaslar seni beni deeeeeeemi heheh:)
yaw yagmir giderek hizlaniyor yaaaa
oooooooooooo afferin nesmekayacim yahuu bravooo SLIM IN 6 yaptin bravoo valla ornek alsalar arkadaslar seni beni deeeeeeemi heheh:)
yaw yagmir giderek hizlaniyor yaaaa
koçum ,
ben bu haftasonu saçma sapan beslendim..
o nedenle yediklerimi yazmıyorum,
ama söz veriyorum , hafta içi eski beslenme düzenime döniciiiimeyvahedigeldismile
eks eks koçum hoşgeldinn görünmüyodunn uzun süredir,gezmeciii....sen h.içi telafi edersin ya,,maşallahh azimlisinnnn....