50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahve kokusu uzulme... boyle dalgalanmalar oluyor. bence uzulmeden once bır hafta oncekı kılomuza degıl bir ay onceki kilomuza bakmaliyiz.. haftada bir bildiirm yapmak cok da mantikli degil aslinda...bir de et yedigim zaman hazmedemiyorum ve kesin fazla kiloda cikiyorum ben ...ama iki gun sonra normale donuyorum

tombişlik demek mutsuzluk demek.
hala istediğim kiloya gelemedm ama şöle aynada kendimi zayıf zayıf görünce kendimi ba iyi hissediyorum.
amannn Allah bi daha o kışınki dombik günlerime döndürmesin .hayatımda hiç öle kilo almammıştım.

ya kızlar internettemi sorun benim bilgisayarımdamı yoksa bu sitede mi sorun ya bi tıklıyorum 2 saat donuyor bekleki açılsın . sinir oldum

üfff hep böyle mi olacak yaa düzensiz besleniyosun 1 gün haftalardır o kadar uğraşın uçuyo gidiyo :(((

bende de aynı durum var dün pikniğe gittik aman yarabbi alakası bu kadara şeyi ağzıma tıkmamışımdır sabah fazla çıktım tabi spor falan kar etmedi :(

kilo değildir di mi bu kızlar???

kızlar bugün hafif beslenelim ben bol salata ve meyve tüketicem yemekleri azaltıyorum çünkü sıcaktan dolayı midem kavruluyo resmen ...

nilüüü
kahvekokusucuğum
bugün bol salata ve meyve ile beslenme hadi bakalım yarın tartıda yüzümüz gülsünnnnnnnnnnnn sempatiksalakcinni

öyle oluyo bazen :(

bugün acısını çıkar sen de ... :lepi:

nilufert sagol cnm koclugun icin cok cok cokk

anchusa kilo almamis olmana sevindim, demek ki wc problemi yuzundenmis.

kahvekokusu senin de kilo aldigini sanmiyorum ben, odemdir muhtemelen, bugun meyve-sebze ile beslen atarsin hemen

bu arada ben bomba gibi geliyorum,

cuma aksami 1 saat pilates
cumartesi 1 saat yuruyus
pazar aksami 1 saat pilates yaptim..

kendimi cok iyi hissediyorum

canım arkadaşlarım ,
destekleriniz için çok ama çok teşekkür ediyorumzemuszemus
şu anda yumurtlama dönemindeyim , bu dönemde böyle şişmeler normalmişyerimseniben

meksika biberi diyorlar:uhm:

para tuzağından başka bişey değil kızlar bunlar bence yaa.ama cidden kilo ii vermişler. anchusanın dediği gibi obez olsan neyse
ay geçen gözüme çarptı acai be..y diye bi ilaç var 170 lira diyor ya. yuhh dedim onun yerine ay spor salonuna gitsin insanlar.

para tuzağından başka bişey değil kızlar bunlar bence yaa.ama cidden kilo ii vermişler. anchusanın dediği gibi obez olsan neyse
ay geçen gözüme çarptı acai be..y diye bi ilaç var 170 lira diyor ya. yuhh dedim onun yerine ay spor salonuna gitsin insanlar.

nilüşcüm saçmasapan şeyler bunlar,
heleki bebek sahibi olmadan böyle şeylere hiiiiçççç girişmemek lazım ,
belli mi olur , doğurganlığı bile etkileyebilirler:içelim:

kizlar ben boyle seyler yiyemiyorum artik, bana asiri tatli geliyor.... sutlu cikolata bile sevmiyorum artik, bitterin tadi da daha guzel geliyor... eskiden severdim simdi zevkim degisti..

ben de aynıyım anchusoşum ,
ama ben oldum olası zevk alarak yiyemedim böyle şeyleri,sanırım benim de güzel tarafım buyerimseniben

ben de aynıyım anchusoşum ,
ama ben oldum olası zevk alarak yiyemedim böyle şeyleri,sanırım benim de güzel tarafım buyerimseniben

meyve suyu bile icemiyorum tatli geliyor.... cok cok minicik meyve suyunu sodayla karistirinca ancak iciyorum. yada bir tatli yiyecegiz esimle paylasiyorum(ben dortte birini yiyorum gerisi esime kaliyor). insallah boyle devam eder.

Back
X