Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben kalabalık ortama girince ailemin yanına gidince yada misafirliğe boğazıma sahip çıkamıyorum güzel yemek görünce sizde öylemisiniz ?
kahvee kokusu ne güzel yaa
aslında bende çikolataymış büskiviymiş çok sevmezdim . amaders çalışırken çayın yanına almazsam yapamam bede.
bende tatlıdan çok meze tarzı kısırmış salata öle şeyleri çok seviyorm
aslında bende çikolataymış büskiviymiş çok sevmezdim . amaders çalışırken çayın yanına almazsam yapamam bede.
ya ben kalabalık ortama girince ailemin yanına gidince yada misafirliğe boğazıma sahip çıkamıyorum güzel yemek görünce sizde öylemisiniz ?
kizlar dis hekimine gidecegim ben de...peppermint ve klik cd leriniz hazir. bu aksam halledecegim...
ayyy hamur işini bende seviorumm hele gözleme.
hımmm sense sen soruyodun ya hani kiraz sapı nı nasıl içelim diye dün bi diyetisyen demleyin dedi. kaynatmadan yani
ödemi atıyormuş
anhusacığım bu arada börülce salatandan yaptım pazar günü
arkadaşım bayıldııı
anhusacığım bu arada börülce salatandan yaptım pazar günü
arkadaşım bayıldııı
çok güzel olur o börlce salatası.
bak birde taze fasulyeyyi yazdan kuruturmusunuz .onuda haşlayıp saoğan maydonoz sumak ... oda süper oluyor
afiyet olsun
buldun mu borulce...
nefis oluyor o salata... ben de sevdim..simdi deneyecegim bir kac salata daha var. basarili olursa veririm tariflerini
çok güzel olur o börlce salatası.
bak birde taze fasulyeyyi yazdan kuruturmusunuz .onuda haşlayıp saoğan maydonoz sumak ... oda süper oluyor
kızlar ben geldimmmm... nasılsınız bakalım?kaydirigubbakcemile3