50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lachesis hosgeldin tatilinin guzel gecmesine sevindim..taylan kumeli bir diyet verdi kanald/dokttorum sitesinde varmıs su atıcı 7gunluk liste..incele ,istersen canım

merhaba arkadaşlar sabah 8de müsli yedim 8 buçukda 15 dk tempolu yürüyüş arada iki şeftali öğle ise kabak haşlaması cacık ve 3 dilim ekmekeyvahedigeldismile:kedi: yedim annem buğday ve kepek unu karışık yapmıştı süperdi sıcacık bide ondan çok yedim onun için akşam sadece karpuz yedim bir tabakkaydirigubbakcemile3 karpuzu çok seviorum ve çok yiyorum arkadaşlar karpuzun 95% su die duydum doğrumu acaba fazla yemek kilo aldırırmı ki eyvahedigeldismile 1 buçuk litre su ictim spor olarakda 500 defa ip atladım nivea body cdsi ve slim in 6 yaptım süper terledim tam 1 saatte bitti 7 25 de başladım 8 26da bitti ben iç çamaşırlarımın altına kocaman poşet giyyorum siyah büyük poşetlerden türkiyede nasıl pek bilmiorum ama annem hep büyük alıo hemen bir baş ve kolları açıom giriom içine 2 dk sora bile vıcık vıcık sesler gelio havalar sıcak demekki ondan kışın bukadar terlemiodum gerçi kışın 1000 kez atlıodum ipi yazın daha çok terletio nese arkadaşlar çok konuştumkaydirigubbakcemile3 öpüldünüzzzzemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
akşamki menümü ekleyip çıkıyorum..
bir kase nesfit yedim birde azcık soslu ama yağsız makarna..makarna yediğim için elmamı yemeyeceğim..

canım bence guzel menun keske salatada olsaydı daha ıyı olurdu ama bo lede guzel ılerleyen saatlerde acıkırsan elmanı yıyebılırsın yada sut ıcersın

iyi akşamlarr,,
dıaşrda süper yağmur varr..ben menümü yazayım:
sabah:2 kayısı+1 haşlanmış yumurta+1/2dilim kpek ekmek
ara:1 elma
öğle:azcık sıvıyğla kavrulmuş yeşil fasulye+yoğurt
ara:1/2 şeftali+1 kayısı
ara:1tane benim ooooooo(paketin içinden )+2 dilim karpuz
akşam:azcık yağla pişmişş kabak yemeği+salata
ara:1 türk kahvesi içerim az sonraa..
hareekt:start it up+tibet+80dk yürüyüş
yatarken de bişeyler yaparımmm

nesmesım sporların ve menunle bır harıkasın hepsını cok begendım

bugünki menüm
güne dengesiz basladim ben bugün sabah kan aldirdigim icin

(09:00)
1 bardak kahve az kahve kremasi ile ( normalde kullanmiyorum ama disardaydim ve light süt yoktu, birde tansiyonum düstü feci sekilde )

(11:30)
1 dilim avuc ici büyüklügünde tam tahilli ekmek
3 zeytin, renkli biber, biraz yogurt
1 kupa yesil cay

(15:00)
yarim tabak sebzeli bulgur pilavi
2 kasik yogurt

(17:00)
yesil cay

bugün carsidaydim yürüdüm baya
ve 2 saat spor salonundayidim

bisey yesemmiki baska kizlar yaa

menun cok suzel canım sımdı gec oldu ama bırsey yemedıysen meyve yıyebılırsın

kızlarrrrrrrrr naber ben geldim:)
tatilim süper geçti, öyle doluydu ki 3 gün yetti doydum bile:) biraz yandım ama tüm koruyuculara ve hiç güneşlenememe rağmen, hafif çingene kıvamındayım:)
Ama saçlarım güzel oldu güneşten boya akınca keşke hep bu renk yapabilsem.
Bir de 2 kilo aldım mafoldumben
Olayı baştan alıcaz yeniden yeniden :sinifsinif: Çok yemedim ama çok içecek içtim, bana bir detox lazım eyvahedigeldismile

neler oldu ben yokken birisi özet geçse keşke,
spatz yavrum resimlerine baktım, dalsın sen yahu, bacakların ne güzel maşşallah :nazar:
ben de tatil resmi ekleme istiyorum ama burun ameliyatından dolayı yüzün üstünde kişi var listemde çoğunu tanımıyorum silsem de mi eklesem acaba kararsız kaldım:S

hosgeldın canım hemen kılolar yerlesmeden mudahele edersen aynı kıloya donebılırsın

kuzular konu disi olacak ama ,

nasil gidiyor pilates kardesligi ??

ben de basladim cuma gununden itibaren.

simdilik ebru salli dvd1 den yapiyorum.

ama yakinda yeni videolara baslicam. anchusacim yollicak sagolsunn

sense, sen nerden yapiyosun pilatesi?

ben hergun yapmaya calısıyrm cok sevyrm platesı

az once arkadasimla cafeye indik, cnm cok kahve istiyordu,

1 kucuk bardak kremali buzlu kahveyi ictim. (duble chocalate frape 'mi neydi adi dda :-((

simdi de pisman oldum :-((

chocolate kelımesı bana pek masum gelmedı eger pısmansan 50 mekıkle kendını ıyı hıssedebılırsınkaydirigubbakcemile2

canım valla sen aklıma geldin sık sık. darısı başına. senin erkek arkadaşına da en kısa zamanda kollarını açsınlar inşallahkaydirigubbakcemile3

evet canım daha yeni anlattım. ama yazdan sonra annem tanıştırmayı düşünüyorum, baba en son kaydirigubbakcemile3 ben tanıştım onun ailesiyle, 1 yıldır filan tanıyorum hatta. çok iyi insanlar. onlar da beni sevdiler. ama tabi burda anlattıklarınızdan sonra insan ister istemez sonradan kaynanam cadılaşır mı diye düşünüyorguclubacismile

cok sevındım canım bundan sonra hersey ıp sokugu gıbı gelr zaten. bende 3 hafta once annemlerle erkek arkadasımı tanıstrdım ben onceden erkek arkadasımın annesıyle yolda karsılasıp tanısmak zorunda kalmıstım zaten ve sımdı aılelerın ıcı daha rahat yazın yuzuk de takılır ınsaallah seneye evlenırız. ayy bu surec cok sıkıcı olacak ama katlanacagz

nülüşüm ben bugün pırasa yedim biliyor musuncokacimcoook
bizim aşçıya köyden getirmişler , harika denk geldi körpe körpeyerimseniben

super bır yemek bol lımonlu ooooohhhh mis

55 kiloyum boyum 155 cm çok acil sıkılaşmam ve biraz kilo vermem lazım tavsiyelerinizi bekliyorum

canım menulerını hergun buraya yazarsan ve sporunu aksatmazsan sımsıkı bır vucut ve hergun tartıda azalan kıloları goreceksın ınsaallah ama sabırlı azımlı ve spor konusunda calıskan olacagz.menulerını beklıyrm

bir de icinde bakli yat olunca gercekten cok doyurucu bir salata oluyor o... marul salatasindan sonra acikirsin. bunda acikmiyorsun

ben bu salatayı barbunyaylada yapıyrm cok guzel oluo ama bu salatayı borulce alır almaz yapacagm hemen

kızlar bana sende zayıfladaki start it up'ın linkini yollar mısınızguclubacismile

canım hoogle a sende zayıfla start it up yaz ılk cıkan lınk

meyve suyu bile icemiyorum tatli geliyor.... cok cok minicik meyve suyunu sodayla karistirinca ancak iciyorum. yada bir tatli yiyecegiz esimle paylasiyorum(ben dortte birini yiyorum gerisi esime kaliyor). insallah boyle devam eder.

bugun bende sıcakdan yemek yıyemedım arkadasıma gıderken ne alabılrırım dıye dusundum pasta alsam cok kalorılı olmaz dedım ve gıttım dondurma aldım sagokta ıyı gelır dıye ve dondurmayı bır yedım aa bu ne kadar sekerlı dedım arkadasımda saskın saskın bakıo bu dondurma tatlı olur zaten dıyr. kaydirigubbakcemile3 onceden cok tuzlu yemek yerdım annem cok kızardı sımdı tuz atmasam bıle yıyebılıyrm

para tuzağından başka bişey değil kızlar bunlar bence yaa.ama cidden kilo ii vermişler. anchusanın dediği gibi obez olsan neyse
ay geçen gözüme çarptı acai be..y diye bi ilaç var 170 lira diyor ya. yuhh dedim onun yerine ay spor salonuna gitsin insanlar.

canım ıtıraf etmek gerekırse ben de almsıtım bu ılaclardan su bıber hapından bır ara psıkolojım cok bozulmustu ve aldım aslında benım bobregımde rahatsız ama yınede aldım ve hıc bır yararı olmadı hatta hapı bıtırmedım ole duruo cope atacagm heralde sonra bu sıteyı buldum ve kendıme geldım bence burası yeterlı

bilmiyorumkismile
bunu yemek icin kac saat spor yapmam gerekiyor
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/371632-cikolata-bombardimani-nutellali-supangle-2.html eyvahedigeldismile

aprilcım canım hergun cıkolata savası veryrz senınle ama hergun cıkolata ıcın ayrı sporlar yapamazsın en koklu cozum cıkolatayı haftada 1 e yada 2 ye ındırmek anlastıkkaydirigubbakcemile5

menum:

sabah
1 dilim keğek ekmegi
1 domates, yarim salatalik
1 k.k. beyaz peynir
1 cay kasigi bal

limonlu yesil cay

ara
1 avuc kuru meyve

ogle,
1,5 ad. hasanpasa kofte
2 kasik patates pure
1 kase cacik

öğlene kadar menun cok hos canım.

bende yazayım
sabah
kk peynir
1 dlm kızarmış tam tahıllı ekmek
5 zeytin(yeşil)

öğlen
1 kupa çorba
1 köfte+közlenmiş biber

5 zeytın olmuyacak bu 3 e ınecek dıye hergun yesa bagırıyr duyalım bu sesı artık

waterspider canım.
daha fazla akşamları oluyor sanırım water

canım musaıt olursam sabahta bakyrm ama hafta içi genelde aksamları ugrayabılırım

selam herkese... nasılsıız görüşmeyeli.....
ben okulun son haftası olduğu için çok yoğunum.......

hafta sonu regli olsun aartık bu hafta biraz kilo veririm diye ümit ediyorum......çizelgeme baktım tam bir aydır cumartesileri 54.1 çıkıyormuşum. bu ne yaa insan 100 gr damı veremez miçok canım sıkıldı........

2 gündür slim 6 yapıyorum ve 1 saaat yürüyüş ayrıca adım sayar pedometre aldım günlük 10000 adıma atmaya çalışıyorum..... çok iyi oluyor sürekli yürüyesim hareket edesim geliyor....sayıyı arttırmak için......tavsiye ederim....

canım vucut dırenıyor tabıkı bu yuzden sabredersek sonunda amacımıza ulasacagız spor saglıktır tabıkı bol bol yuru oohhh adımlarımız artsın kılolarımız kıtsınkaydirigubbakcemile2

benide gaza getirdiniz helal olsun size özelliklede YESA yan gel yat modunda deyince gaza geldim..ve Leslie sansone 3 mil ..ona başladım yanlız sadec 40 dk yapıp bıraktım kaydirigubbakcemile2oğlumun uykusu geldi miyavladı durdu :ecrin_bebek:kuzum ama sevinçliyim oda benim yanımda oynadı ..ne de iyi geldi zemuszemusyanlız leslie hatun benim yılar önceki yaptığım stepi yaptırıyor unutmuştum hatırladım..eee vucutta alışkın çok zevkle yaptım.....:lepi::teytey:

senın adına cok sevındım cok guzel yavas yavas musaıt oldukca yaparsın sporunu

verdiğim üç kiloyu geri alarak yine 59 a çıkmışım offff offf ipin uçunu kaçırmıştım zaten belliydi bugün diyete başladım birazdan bir kase müsli yiycem tatlıyı çıkarıyorum hayatımdan hedefim 52 inşallah verebilirm

canım bıkmadan kendımızı sıkmadan saglıklı beslenmeyı alıskanlık halıne getrecegz tabıkı yoksa aynen sende oldugu gıbı gerı alırız cıkolatayı hayatından cıkarıp yasaklamana gerek yok arada az mıktarlarda kacamak yaparsın tabıkı haftada 1 falan

ara öğün yeşil çay ve yeşil elmamı yedim..
13 de öğle yemeğim haşlama tavuk göğsü
yanında yarım yağlı yoğurtla ayran 1 dilim kepek ekmek yeşil salata.
.ara öğün yeşil çay ve yeşil elma yine akşama şu an bilmiyorum..

öğle yemegın cok guzel canım gayet saglıklı

slm kizlar nasilsiniz
güne dengesiz basladim ben bugün sabah kan aldirdigim icin

(09:00)
1 bardak kahve az kahve kremasi ile ( normalde kullanmiyorum ama disardaydim ve light süt yoktu, birde tansiyonum düstü feci sekilde :bbo: )

(11:30)
1 dilim avuc ici büyüklügünde tam tahilli ekmek
3 zeytin, renkli biber, biraz yogurt
1 kupa yesil cay

canım gecmıs olsun menunde sakıncalı bır durum yok bole devam et

start it up a basladım deli gibi terledim..pefff..oncesindede callan ve ebruddan bikac hareket yapmıstım..bugunluk ok im. simdi sebze pişirme zamanı. kortlara geri dondum :))) karnımıda sardım strecle ustune yun atkı..sporu oyle yaptım resmen su dokmussun gibi oldu.şimdi cıkardım nefes alsın..ev işi yaparken takıp en son dusa gircem.. kocum nasılım?

SUPERSIN CANIMMMMMM oo yesadan sonrakı spor dehası strecler falan harıkasın sen bu azmınle emınım kısa zamanda hedefıne ulasacaksın kocun seni bugunun spor bırıncısı ılan edyr:hooray:

Kızlar yeni koç kim

canım yenı kac benım

nilufert sagol cnm koclugun icin cok cok cokk

anchusa kilo almamis olmana sevindim, demek ki wc problemi yuzundenmis.

kahvekokusu senin de kilo aldigini sanmiyorum ben, odemdir muhtemelen, bugun meyve-sebze ile beslen atarsin hemen

bu arada ben bomba gibi geliyorum,

cuma aksami 1 saat pilates
cumartesi 1 saat yuruyus
pazar aksami 1 saat pilates yaptim..

kendimi cok iyi hissediyorum

kendını ıyı hıssetmene cok sevındım spora devam ettıgımız surece mutlu olacagz tabıkı

arkadaşlar günaydın...
bana bi alternatip verin kızlar ben sıcaklar gelince bişey yiyemiyorum iştah gidiyo sonrada çok acıkıp abuk subuk yiyorum buda olmuyo tabi,şimdi kahvaltı yapamadım nesfit yedim serin şeyler istiyo canım çünkü ama nesfit içinde tüketme diyosunuz siz burda ne yapabilirim ya

karpuz yıyebılırız salata yıyebılırız az yaglı sebze yemeklerı yada soguk bır cacık super olur

günaydın..sabah kahvaltı menüm..
1.5 dilim kızarmış kepek ekmeği..
küçük bir yumurta
2 parmak büyüklüğünde yarım yağlı peynir
2 zeytin..
1 büyük bardakta form çay+yeşil çay
masaj aletimde 15 dk masaj(koşu bandının üstünde masaj aletim var )
bugün leslie hatundan 3 mil programına başlıyacağım...

canım senın menun gayet guzel menulerını begenıyrm sporada baslıyoruzz oooohhhh kım tutar senı ve kılolarını gıtsın kılolar
gunaydin kizlar,

cuma gunu yaptigim detoksla 54,60 ya indim. tatil donusu hafta basinda, 55,5 gibi biseydim hatirlarsaniz; cuma sabahi da 55 dim.

cmr ve pazar sabahi 54,6 ciktim, bu sabah tartilmadim.

bu hafta yeniden 53 lere inicem sanirim.. --insallah

canım ınıs cıkıs olacak tabıkı vucut makına degılkı dugmeye basıp ıstedıgımız kıloyu ayarlıyalım ınıs cıkıslarla dengeleyıp vucudumuzu bu kıloya alıstıracagz ve bunyemız yenı kılolarını benımseyecek

bır yazdım pir yazmısım yaa koca sayfayı tekbasıma doldurmusumkaydirigubbakcemile3 bu arada bende foto koydum yenı halımle yenı aldıgım cıcılerımle

Merhaba kızlar :3:

WATERCIM sana ben menümü yazcaktım ama bi takım sebeplerden ötürü yazamadım canım, hemen raporumu genel verem, haftasonu sabah kahvaltıları çok güzel, gerisi çok kötü... (bundan sonra her haftasonu böyle olacak gözüküyo) Haftaiçi süper olur diye niyetlenmiştim bugün güne sinir bozucu şekilde başladım ve çok geç saatte yemek yiyince devamı da kötü oldu, bi de ekmeğim de yoktu evde... normal ekmek yemek istemedim ama acaip beslendim, son olarak chokella yemeseydim iyi olacaktı oysa...

Buarada bugün kan sayımı yaptırdım, demir eksikliği sebebiyle kansızlık varmış, başta doktor çok da düşük değil demesine rağmen 3 paket demir hapı verdi. Kullanmaya başladım ama kararsızım, hemoglobin 10,6, hct 31 çıktı. :sm_confused:

water saol canım..start it up benin aradıgımmıs.hem kol hem bacak calısıo..karınıda zaten callanla yapıorum..yetio heryerime..

gunduz yedigim kirazların saplarını kaynatıp içtim azonce..bakalım sabah ne olcek

dulcinea gecmiş olsun ac karnına iç o demir ilacını.. buyuk tuvaletin siyah cıkarsa korkma cunku vucudunda demir emilimi oldugunu gosterio

Merhaba kızlar :3:

WATERCIM sana ben menümü yazcaktım ama bi takım sebeplerden ötürü yazamadım canım, hemen raporumu genel verem, haftasonu sabah kahvaltıları çok güzel, gerisi çok kötü... (bundan sonra her haftasonu böyle olacak gözüküyo) Haftaiçi süper olur diye niyetlenmiştim bugün güne sinir bozucu şekilde başladım ve çok geç saatte yemek yiyince devamı da kötü oldu, bi de ekmeğim de yoktu evde... normal ekmek yemek istemedim ama acaip beslendim, son olarak chokella yemeseydim iyi olacaktı oysa...

Buarada bugün kan sayımı yaptırdım, demir eksikliği sebebiyle kansızlık varmış, başta doktor çok da düşük değil demesine rağmen 3 paket demir hapı verdi. Kullanmaya başladım ama kararsızım, hemoglobin 10,6, hct 31 çıktı. :sm_confused:

canım hemoglobin 7 nın altı olrsa kotuymus normalı 12 yada 13 mus bayanlara gore senınkınde cok az bır dusukluk varmıs bence hapı bıraz kullan yada sıyah cekırdeklı kuru uzum ye banada doktor demır hapı vermıstı bır ara kılo yapar dıye kullanmamıstımkaydirigubbakcemile3

dulcinea gecmiş olsun ac karnına iç o demir ilacını.. buyuk tuvaletin siyah cıkarsa korkma cunku vucudunda demir emilimi oldugunu gosterio

Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Heee öyleymiş :kedi:

canım hemoglobin 7 nın altı olrsa kotuymus normalı 12 yada 13 mus bayanlara gore senınkınde cok az bır dusukluk varmıs bence hapı bıraz kullan yada sıyah cekırdeklı kuru uzum ye banada doktor demır hapı vermıstı bır ara kılo yapar dıye kullanmamıstımkaydirigubbakcemile3

Ben o üzümlerden baya bi yiyom zaten watercım, pekmez de yiyom, muhtemelen eskiye göre daha iyiyim.. normalde parmaklarım en ufak üşümede morarırdı eskiden. Saç dökülmesine bağlı olarak test yaptırmak istedim zaten. Umarım azcık demir takviyesi iyi gelir saçlarıma.

Eee seksi koçum, diyet nasıl gidiyo olumunekankayizsmile

dulci hersabah 1 bardak suya 1 kasık pekmez katıp iç..oda ii gelir

Pekmek yiyom da hiç içmedim.. Peki babymomcum, ilaç yerine direkt gıdaya mı özen göstersem?? Ama şimdi düşünüyom da, bi kaç aydır özen gösterdiğim halde normal olamamış...

Buarada sen buraya geleli oldu baya ama yazma fırsatı bulamadın pek di mi :uhm:

Teşekkürler canım opuyorumnanaktan Heee öyleymiş :kedi:

Ben o üzümlerden baya bi yiyom zaten watercım, pekmez de yiyom, muhtemelen eskiye göre daha iyiyim.. normalde parmaklarım en ufak üşümede morarırdı eskiden. Saç dökülmesine bağlı olarak test yaptırmak istedim zaten. Umarım azcık demir takviyesi iyi gelir saçlarıma.

Eee seksi koçum, diyet nasıl gidiyo olumunekankayizsmile

evet sacların demır eksıklıgınden dokuluo olabılır. ama sen hapda kullansan pekmez ve uzumu bırakma bence.canım dıyet bıldıgın gıbı ıste koc olunca daha cok dıkkat edyr ınsan bu arada dun 50.7 ydım ama erkek arkadasım gelmıstı ona super kahvaltı hazrladm bende kacrdım tabı ve bugun 51 cıktım bugun sıcakdan pek bırsey yıyemedım bakalım yarın ne olacak. sende daha dıkkatlı ol canım yaa dısarı cıktıgınızda salata ye tavuk ye cola yerıne soda ıc o kadar kılo verdın tekrar basa donme

bır yazdım pir yazmısım yaa koca sayfayı tekbasıma doldurmusumkaydirigubbakcemile3 bu arada bende foto koydum yenı halımle yenı aldıgım cıcılerımle

canım çok güzelsin bütün fotoların cicilerin çok güzel yakışmış fiziğinde çok güzel olumunekankayizsmile ama benim menüme neden yorum yapmadınnnnnnn:ecrin_bebek:mafoldumbenmafoldumben

evet sacların demır eksıklıgınden dokuluo olabılır. ama sen hapda kullansan pekmez ve uzumu bırakma bence.canım dıyet bıldıgın gıbı ıste koc olunca daha cok dıkkat edyr ınsan bu arada dun 50.7 ydım ama erkek arkadasım gelmıstı ona super kahvaltı hazrladm bende kacrdım tabı ve bugun 51 cıktım bugun sıcakdan pek bırsey yıyemedım bakalım yarın ne olacak. sende daha dıkkatlı ol canım yaa dısarı cıktıgınızda salata ye tavuk ye cola yerıne soda ıc o kadar kılo verdın tekrar basa donme

Doğru diyon watercım, zaten babymoma yazınca kafama danketti, benim değerlerim uzun zamandır pekmez yememe rağmen böyle... yani kesinlikle özen göstermeye devam etmeliyim, belki daha enerjik olurum delikafadulden Bi günlük kaçırmayı hemen düzene sokabiliyon canım, ben bu hafta yine aldıklarımı vermeye çalışcam sempatiksalakcinni Kola içmiyom da, hamur ağırlıklı besleniyom çok :kedi: bu sıralar kendimce ekonomi yapıyom da :kedi:

Koç olunca cidden kilo veriyo insan :lepi:

Bi de watercım ben şöyle bi karar aldım aslında, haftasonu daha serbest olup, haftaiçi fire vermemek, ne dersin :uhm: Bi kaç konuda geçiş döneminde olduğumdan şu an kilo vermeye odaklanamıyom :sm_confused: stres de çok yedirtiyo zaten boshayallersmile

canım çok güzelsin bütün fotoların cicilerin çok güzel yakışmış fiziğinde çok güzel olumunekankayizsmile ama benim menüme neden yorum yapmadınnnnnnn:ecrin_bebek:mafoldumbenmafoldumben

canım tesekkur ederm o senın guzellıgın. senın menun gozumden kacmıs olmalı canım zahmet olmazsa tekrar yazarmısın

Doğru diyon watercım, zaten babymoma yazınca kafama danketti, benim değerlerim uzun zamandır pekmez yememe rağmen böyle... yani kesinlikle özen göstermeye devam etmeliyim, belki daha enerjik olurum delikafadulden Bi günlük kaçırmayı hemen düzene sokabiliyon canım, ben bu hafta yine aldıklarımı vermeye çalışcam sempatiksalakcinni Kola içmiyom da, hamur ağırlıklı besleniyom çok :kedi: bu sıralar kendimce ekonomi yapıyom da :kedi:

Koç olunca cidden kilo veriyo insan :lepi:

Bi de watercım ben şöyle bi karar aldım aslında, haftasonu daha serbest olup, haftaiçi fire vermemek, ne dersin :uhm: Bi kaç konuda geçiş döneminde olduğumdan şu an kilo vermeye odaklanamıyom :sm_confused: stres de çok yedirtiyo zaten boshayallersmile

sanırım takıldıgın konu ıs canım cok kafana takma hayyrlısıysa olur zaten hıc beklenmedık bır anda karsına cıkar. o zaman hafta sonları cok kacrma bu hamur ısı dedıklerın pızza hamburger falan olmasın:olmaz: hadı o zaman spor yap canım

merhaba arkadaşlar sabah 8de müsli yedim 8 buçukda 15 dk tempolu yürüyüş arada iki şeftali öğle ise kabak haşlaması cacık ve 3 dilim ekmekeyvahedigeldismile:kedi: yedim annem buğday ve kepek unu karışık yapmıştı süperdi sıcacık bide ondan çok yedim onun için akşam sadece karpuz yedim bir tabakkaydirigubbakcemile3 karpuzu çok seviorum ve çok yiyorum arkadaşlar karpuzun 95% su die duydum doğrumu acaba fazla yemek kilo aldırırmı ki eyvahedigeldismile 1 buçuk litre su ictim spor olarakda 500 defa ip atladım nivea body cdsi ve slim in 6 yaptım süper terledim tam 1 saatte bitti 7 25 de başladım 8 26da bitti ben iç çamaşırlarımın altına kocaman poşet giyyorum siyah büyük poşetlerden türkiyede nasıl pek bilmiorum ama annem hep büyük alıo hemen bir baş ve kolları açıom giriom içine 2 dk sora bile vıcık vıcık sesler gelio havalar sıcak demekki ondan kışın bukadar terlemiodum gerçi kışın 1000 kez atlıodum ipi yazın daha çok terletio nese arkadaşlar çok konuştumkaydirigubbakcemile3 öpüldünüzzzzemuszemus

kopyaladım cnm:1:kaydirigubbakcemile3

menüm:

sabah 1 bardak bitki çayı 1 kuru kayısı
kahvaltı bir haşlanmış yumurta yarım dilim çavdar ekmeği
ara 1 dilim karpuz
öğlen 3-4 kaşık taze fasülye
arabiraz kuru üzüm bitki çayı
akşam salata yoğurt

Back
X