kızlar böreğimi yedim geldim böreği yiyince iştahım açıldı biliyordum böyle olacağını bu günki menümü yazsam beni de değerlendirir misiniz ve o puan meselesi ne oluyor onuda söyler misiniz :26:
Sabah
Yarım dilim kepek ekmek, yarım domates, yarım kk diyet peynir bir tanede 40 grlık 222 kalorilik bir çikolata :26:
Ara
Pet şişeler varya 0,5 ml (yarım kilo) yarım yağlı süt
Öğle
2 fincan 5 i bir yerde çay ardından bir domates, bir kase yeşillik (maydanoz,dere otu, marul,roka), 1 kk peynir çeyrek kepek ekmek ve tam olmasada tama yaklaşık simit ve antep fıstıklı kare çikolatanın ilk bölmesi
Ara
leblebi ve kuru üzüm bir avuç ve küçük bir mandalinanın yarısı
Akşam
Yarım elma, çeyrekten biraz az muz, bir tane gül börek (ıspanaklı) yanında tuzsuz ayran, antep fıstıklı kare çikolatanın 2. bölmesi ve toplamda bir avuç leblebi ve kuru üzüm (leblebi ve kuru üzüm ayrı ayrı bir avuç değil tabiki)
Uzun bir aradan sonra ilk defa bu kadar kaçamak yaptım 3-4 haftadır hiç çikolata yememiştim çünkü
Şu andan itibaren uyuyana kadar (12:30 da filan uyurum) 200-250 kere ip atlayacağım ve 40-45 dk pilates yapacağım ve meyve bile yemiyeceğim sadece 2 litre suyum kaldı onu içeceğim ve eklemek istediklerim yediklerimin hiç birine tuz katmadım ve bu gün toplam 4-4,5 litre su içmiş olacağım