aslinda evlilikte daha bi düzenli yasar insan ama esinin isteklerini de katinca, kendince bir plan uygulamak eminim zordur. Abur cubur al, ama az al. Sabah kahvaltida ve ögle yemeginde ekmek ye, aksam yememeye gayret et cünkü aksam ne kadar az karbonhidrat alsak o kadar iyidir. Uyudugumuzda, yediklerimizi yakiyoruz ya, önce midedeki karbonhidrata saldirirmis mekanizmamiz, eger mideyi karbonhidratla doldurursak, kendi yaglarimiza sira gelmiyor. insan farkediyor zaten, aksami daha hafif gecirince, sabahleyin göbegi inmis oluyor. ama tikininca tabiki sabah da ayni his oluyor ve ayrica sabah kahvalti yapmamamiza vesile oluyor, cünkü haliyle fazla aclik olmuyor sabah, aksamdan cok yediysek. ben zayiflamakta en önemli sartin düzenli beslenme oldugunu düsünüyorum.
ben haftasonlar iyi besleniyorum sanırım.
sabah sıkı bi kahvaltı yapıyorum.ama sadece kahvaltılık yiyorum öyle sucuk,tava yumurta patates kızartma falan yok.
öğlen kayınvalidemde oluyorum sağolsun salata eksik olmaz sebze yemeği yapar,hasta olduğu için az yağ ve az tuzlu yapar ve tam buğday ekmeği yedirir.Öğle yemeğinden sonra ara öğünü vardır.İncir fındık biraz.
Akşam da yine sebze yemeği yedirir arkasından meyvemizi çayımızı verip gönderir.
Acaba ben kendimi kayınvalide kampına mı alsam

Kendisi günde 2 kere de yürüyüş yapıor

valla sağlıklı zayıflarım :13: