- 15 Ocak 2011
- 1.194
- 5
- 158
Pakize85, Bu sene benim de Amsterdam seyehatim oldu ama çoook soğuk bir zamana denk geldi, yani karlı havaya doydum diyebilirim, İstanbul'da kar yağmadı ya bu kış, hiç eksikliğini hissetmedim vallahi. Çok güzel bir şehir, iyi bir tatil geçirmeni diliyorummm...
Kendi kendimi telkin ede ede sinir bozucu ataklarım, oburca mideme indirdiklerim dış görünüşüme yansımadan (yani BENce yasıdı ama insanların farkedeği düzeye gelmedi bari
) durdu nihayet. Ancak bu cuma tartılmayacağım çünkü rakam yüksek çıkar ve moralim bozulur amanın bi daha atak geliverir endişesi taşıyorum, bir hafta güzel güzel devam edip, sporumu da yapıp haftaya cuma tartılacağım :44:
Kızlar genelde takılma var galiba kilolarda... Acaba porsiyonlar sağlıklı, ama büyük mü
?
Gzmnc'cim toplantın nasıl geçti
Bu arada spor azmine hayran kaldım, dediğin gibi yarışıp birinci olursan tablona ivme katar eminim ki 
Efsun'cum, senin Mart'da bişilerin mi var, Mart'a hazırlık var gibi geldi bana yazdıklarından, yoksaaa bahar gelio diye mi
Ay gevezeliğim tuttu
Bu arada ben kendimi tutamayıp markafoni ile limango'dan tam 5 tane elbise sipariş ettim
ama çok uygundu fiyatlar, bakalım heyecanla bekliyorum, nasıl olacaklar acabaaaa :97:
Bi deeeee biri 'iyiki varsınız' yazmış ya, bence de iyiki varsınız
Kendi kendimi telkin ede ede sinir bozucu ataklarım, oburca mideme indirdiklerim dış görünüşüme yansımadan (yani BENce yasıdı ama insanların farkedeği düzeye gelmedi bari

Kızlar genelde takılma var galiba kilolarda... Acaba porsiyonlar sağlıklı, ama büyük mü

Gzmnc'cim toplantın nasıl geçti

Efsun'cum, senin Mart'da bişilerin mi var, Mart'a hazırlık var gibi geldi bana yazdıklarından, yoksaaa bahar gelio diye mi

Ay gevezeliğim tuttu

Bu arada ben kendimi tutamayıp markafoni ile limango'dan tam 5 tane elbise sipariş ettim

Bi deeeee biri 'iyiki varsınız' yazmış ya, bence de iyiki varsınız

Son düzenleme: