• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Pakize85, Bu sene benim de Amsterdam seyehatim oldu ama çoook soğuk bir zamana denk geldi, yani karlı havaya doydum diyebilirim, İstanbul'da kar yağmadı ya bu kış, hiç eksikliğini hissetmedim vallahi. Çok güzel bir şehir, iyi bir tatil geçirmeni diliyorummm...

Kendi kendimi telkin ede ede sinir bozucu ataklarım, oburca mideme indirdiklerim dış görünüşüme yansımadan (yani BENce yasıdı ama insanların farkedeği düzeye gelmedi bari :61:) durdu nihayet. Ancak bu cuma tartılmayacağım çünkü rakam yüksek çıkar ve moralim bozulur amanın bi daha atak geliverir endişesi taşıyorum, bir hafta güzel güzel devam edip, sporumu da yapıp haftaya cuma tartılacağım :44:

Kızlar genelde takılma var galiba kilolarda... Acaba porsiyonlar sağlıklı, ama büyük mü :56: ?

Gzmnc'cim toplantın nasıl geçti :3: Bu arada spor azmine hayran kaldım, dediğin gibi yarışıp birinci olursan tablona ivme katar eminim ki :34:

Efsun'cum, senin Mart'da bişilerin mi var, Mart'a hazırlık var gibi geldi bana yazdıklarından, yoksaaa bahar gelio diye mi :1:

Ay gevezeliğim tuttu :59:

Bu arada ben kendimi tutamayıp markafoni ile limango'dan tam 5 tane elbise sipariş ettim :77: ama çok uygundu fiyatlar, bakalım heyecanla bekliyorum, nasıl olacaklar acabaaaa :97:

Bi deeeee biri 'iyiki varsınız' yazmış ya, bence de iyiki varsınız :61:

Son düzenleme:
Kocum bugün yedikleirm:

sabah: 1 dilim pide ve peynir
ara: süt dilimi
ögle: birkac parca ton balikli ve mantarli pizza
ara: elma
aksam: kurufasülye,pilav, sonra tatli olarak kivi
ara: yogurt

spor: 2 x 15 olmak üzere 30 dakika stepper, 10.000 civari adim

Bu adımmetre sana yaradı walla Efsun'cum, helal olsun :34:

merhaba arkadaşlar iki gündür çok yoğundum hafta içi okulda seminerlerim vardı,hafta sonuna velire olacak,bu arada bir de toplantı çıkardılar birsürü veri hazırlamakla meşguldum ancak şimdi girebildim.bir de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sanırım çok kçtüyüm doktora gidecem yarına da.ilk defabaşıma geliyor umarım kötü bir şey değildir.

Tutaste85, sonuç belli oldu mu? Geçmiş olsun canım...

Aynen, stres hastalıkların babası...

Daha önceden verdiğin kiloları bilmiyordum, o zaman kutlarım seni. İlk kiloları vermek daha kolay oluyor tabi... Ben de senin gibi önceden bakınmıştım bi süre kıyafetlere :86:

Ya o diyenler doğru da diyor bence. Kendimizi çok sıkmaya hiç gerek yok. Yemek yemek de bu hayatın en güzel zevklerinden. Bi çok kişi için aynı şeyler geçerli, tamamen yasaklayınca insan manyaklaşıyor :37:

Hem de nasıllll manyaklaşıyor, buna en iyi örnek benim ataklarım. :50:

O zaman senin için 57 den sonra kilo vermek baya zordur canım. Ekstra çaba gerekir :) İyi ki tez zamanda müdahale etmişsin. Ama tabi sporu da ihmal etmemek gerek kilo ne olursa olsun.

Ben filme başlaşayım geç olmadan. İyi geceler kızlar :3:

Hangi filmi izledinnn, güzel miydi Dulcinea?

:59:bazen böyle oluyo :43: ben 57,8 den 57,7 oldum. yani olmusum dün sabah tartilsaydim bu en en az 57,4olurdu.. bende sevinmistim ay sonu 57yi garantiliyorum diye

Ya ödemdir kesin, sıkma canını... Oluyo öyle bazen sakın ama sakın pesetme. Adımların da birsürü haftaya eminim iyi çıkacak :40:

gecen hafta 59,1 başladım 58,5 ama çok dengezi beslendim şimdi de 58,7 çıktım ama tok karınla tartıldım olsun siz yinede yazın ufff ya o kadarda dengeli beslenmiştim hemen çizelgemi düzenliyorummm..

benimde gaza ihtiyacım var :)

Yaza kadar en az 55 olmalıyım Boyum 1,69 :(

Tok tartılmak, giysi ile tartılmak acccaip farkediyo kızlar. Bir de aç ve giysisiz tartılın derim ben :34:

o zaman tarcınlı yesil cay ıcelım hatta sabah erkenden tarcından yesıl cay ıcelım kı sekerımızı kontrol altına alalım ebru hep dıyordu tarcınlı cay ıcın ve sekerınızı duzenleyın cıkolata yemezsınız dıye ınanmıyordum ama denemek lazım heralde

Tarçına ben de bayılıyorum, sıcak diet süte tarçın ilave edip içiyorum mesela, sahlep gibi oluo, tavsiye ederim ve doğru, kan şekerini dengelediği için de çok seviyoruz kendisini :93:

hemen dıkkat etde kılolar yerlesmeden ver canım hazır vermısken bunu degerlendır. ıyı yaa sen suslu dıyorsan oyle olayım :) yok ıcmıyorum yesıl cay ben bıtkı caylarını zorla ıcerım bu sabah bende dusundum hıc yesıl cay ıcmıyorum dıye ıcmeye baslasak mı acaba hıc cazıp gelmıyor bana

tesekkürler bebişim eminim seninde fiziğin süperdir :69:evt canım boyum 1.69 ama eski kilom 49 olunca şişko geliyorum :)

CUMA MENÜM:

sabah doktora gittiğim için sabahı öğlen vakti yaptım yani iki öğün yedim.

SABAH:ılık limonlu su.baharat çayı bir bardak bir dilim kepek ekmek,iki kib. kutusu kadar hellim iki zeytin

ARA:elma,beşi bir yerde çay

AKŞAM: iki yemek kaşığı bamya,iki servis kaşığı kadar barbunya,turp ve lahana turşusu.

ARA:bir fincan sütlü harnup kahvesi,üç bardak çay,bir kurabiye kadar köstebek pasta,bir fincan(büyük)menengiç kahvesi(süt ve menengiçin çekilmiş hali)

vucut bazen savunmaya gecıyor dırenıyor canım eger o sıra pes etmez devam edersen sonuc olumlu oluyor ve kılo vermeye devam edıyorsun ama o aradakı sınavı gecmelısın :)

İnşallah o zor sınavı atlatıcam canım

Pakize85, Bu sene benim de Amsterdam seyehatim oldu ama çoook soğuk bir zamana denk geldi, yani karlı havaya doydum diyebilirim, İstanbul'da kar yağmadı ya bu kış, hiç eksikliğini hissetmedim vallahi. Çok güzel bir şehir, iyi bir tatil geçirmeni diliyorummm...

Çok teşekkür ederim canım inşallah güzel bir tatil olucak tek sıkıntı ilk defa oğlumdan ayrı kalıcam :(

Kendi kendimi telkin ede ede sinir bozucu ataklarım, oburca mideme indirdiklerim dış görünüşüme yansımadan (yani BENce yasıdı ama insanların farkedeği düzeye gelmedi bari :61:) durdu nihayet. Ancak bu cuma tartılmayacağım çünkü rakam yüksek çıkar ve moralim bozulur amanın bi daha atak geliverir endişesi taşıyorum, bir hafta güzel güzel devam edip, sporumu da yapıp haftaya cuma tartılacağım :44:

Kızlar genelde takılma var galiba kilolarda... Acaba porsiyonlar sağlıklı, ama büyük mü :56: ?

benim porsiyonlar düşük ama kilo verme durdu :(

Gzmnc'cim toplantın nasıl geçti :3: Bu arada spor azmine hayran kaldım, dediğin gibi yarışıp birinci olursan tablona ivme katar eminim ki :34:

Efsun'cum, senin Mart'da bişilerin mi var, Mart'a hazırlık var gibi geldi bana yazdıklarından, yoksaaa bahar gelio diye mi :1:

Ay gevezeliğim tuttu :59:

Bu arada ben kendimi tutamayıp markafoni ile limango'dan tam 5 tane elbise sipariş ettim :77: ama çok uygundu fiyatlar, bakalım heyecanla bekliyorum, nasıl olacaklar acabaaaa :97:

inşallah güzeldir canım resim paylaşırsın :)

Bi deeeee biri 'iyiki varsınız' yazmış ya, bence de iyiki varsınız :61:

Tok tartılmak, giysi ile tartılmak acccaip farkediyo kızlar. Bir de aç ve giysisiz tartılın derim ben :34:

evt çok fark ediyor canım

Doğumdan itibaren ne kadar zaman geçti ki???

1.5 yıl baya uzun zaman geç kaldım kiloları vermekte

tesekkürler bebişim eminim seninde fiziğin süperdir :69:evt canım boyum 1.69 ama eski kilom 49 olunca şişko geliyorum :)

CUMA MENÜM:

sabah doktora gittiğim için sabahı öğlen vakti yaptım yani iki öğün yedim.

SABAH:ılık limonlu su.baharat çayı bir bardak bir dilim kepek ekmek,iki kib. kutusu kadar hellim iki zeytin

ARA:elma,beşi bir yerde çay

AKŞAM: iki yemek kaşığı bamya,iki servis kaşığı kadar barbunya,turp ve lahana turşusu.

ARA:bir fincan sütlü harnup kahvesi,üç bardak çay,bir kurabiye kadar köstebek pasta,bir fincan(büyük)menengiç kahvesi(süt ve menengiçin çekilmiş hali)

hayırdır canım gemiş olsun inş önemli bir şey yoktur....

malesef menün çokkötü öğle yemeği ve aralar yok... akşam emeğinde ekmek grubu ve salata yoğurt grubu eksik...

puanın 4

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sabah (1p) ara (1p) öğle (3p) ara (1p) akşam (3p) ara (1p) - TOPLAM
şule 1 0 0 1 3 1 6
efsun 1 1 2 1 2 1 8
gzmnc 1 1 2 1 2 1 8
melahatt 1 1 2 1 2 1 8
cilekli_seker 1 1 3 1 3 1 10
azul 1 1 0 1 3 1 1 6
parlaksiyah 1 1 3 1 3 1 1 9
tutaste85 1 0 3 0 3 1 8
tugbaaaa 0
yaamuur 0
imporatogrly 0
pakize85 1 1 3 1 3 1 1 9

Cuma Menüm
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği
peynir
sekersiz çay

Ara :Kuru üzüm
şekersiz çay

Öğlen : 3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık pırasa yemeği
bir kase yoğurt

Ara : 2 top profiterol:26::26:

Akşam :Sıkma Greyfurt
3 kaşık makarna
4 kaşık musakka
lahana salatası
yoğurt
karnıbahar kızartması 2 tane

bitki çayı
tarım muz

selammm .nasılsınız ? bu hafta da çok çabuk geçti.güzel günler ,sağlıklı günler olsun hepimiz için.

bugünkü menüm:

sabah: 2 kuru kayısı
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk dil peyniri
elmalı yeşil çay

ara: 1 galeta,çay

öğle: 2 dilim çavdar ekmeği ile dil peynirli yağsız tost
çay

ara: burda ne olduysa oldu, coştum.

1 minicik amasya elma
1 minicik yerli muz
1 tane mandalina

yarım saat sonra:
1 sb yy süt
1 tane portakal

akşam: 1 kase tarhana çorbası
1 büyük kase salata
2dilim ekmek

ara: çay içerim sanırım.çok acıkırsam biraz beyaz leblebi yerimm.

sulişim 1 sb yy süt içtim son arada .

hayırdır canım gemiş olsun inş önemli bir şey yoktur....

malesef menün çokkötü öğle yemeği ve aralar yok... akşam emeğinde ekmek grubu ve salata yoğurt grubu eksik...

puanın 4

sağol canım ya.idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum.ilk kez başıma geliyor.inan tuvalete gitmeye korkuoyrum sanki içim çıkacak gibi oluyor. bu arada akşam bir dilim kepek ekmek yemiştim yazmayı unuttum.ya ben bu hafta çok güzel beslendim bu gün hariç ama gram vwermedim üztüne aldım.ne yapacam.

sulişim 1 sb yy süt içtim son arada .

tamam canım yazdım.....

menün fena değil.....öğünde çorba salataya puan vermiyorum ama sana 1 puan verdim ekmek ve salata yediğin için...

öğle yemeğinde tost tek olduğ için 1 puan aldın....puanın 6
Cuma Menüm
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği
peynir
sekersiz çay

Ara :Kuru üzüm
şekersiz çay

Öğlen : 3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık pırasa yemeği
bir kase yoğurt

Ara : 2 top profiterol:26::26:

Akşam :Sıkma Greyfurt