• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aklıma bir şey takıldı kızlar.. Bende demir eksikligi var bu yüzden ilaç kullanıyorum. Gelecek ayda adet düzensizliğim için gynelle isimli bir ilaca başlayacağım. Bunlar hep iştah açan şeyler. Istahimi nasıl kontrol altında tutabilirim sizce bana akıl verebilecek biri var mı ?

Tarcınlı sut icebilirsin canım
Tarcının istahı ozellikle tatlı isteğini bastırdıgını, sütünde tok tuttugunu soyluyorlar

Bende katılmak istiyorum
59 kiloyum hedefim 47 ama ne diyet yapıcagmı bilmiyorum
Aksam yemeğinden sonra yemesem o bile yetecekte tutamıyorum kendimi :((

Hepinize kolay gelsin

Aynı dert bende de var canım ya ama 1 haftadır tutuyorum zorla da olsa tabi arada kaçamak oluyo yoğurt falan yiyorum ya da meyva

Tarcınlı sut icebilirsin canım
Tarcının istahı ozellikle tatlı isteğini bastırdıgını, sütünde tok tuttugunu soyluyorlar

Çok teşekkür ederim. Zaten bu sıralar felaket bir tatlı isteğim var ki anlatamam. Yemek yemesem de olur bana ama tatlı krizimi anlatmak mümkün değil. Bu yöntemi deneyeceğim Sağol.

Aklıma bir şey takıldı kızlar.. Bende demir eksikligi var bu yüzden ilaç kullanıyorum. Gelecek ayda adet düzensizliğim için gynelle isimli bir ilaca başlayacağım. Bunlar hep iştah açan şeyler. Istahimi nasıl kontrol altında tutabilirim sizce bana akıl verebilecek biri var mı ?

Aynen bende adet görmek icin kullanacaktım ilaç doktora gittim farlutal verdi bana da ama iştah acıyor galiba korkuyorum kullanmaya :31:

Aynı dert bende de var canım ya ama 1 haftadır tutuyorum zorla da olsa tabi arada kaçamak oluyo yoğurt falan yiyorum ya da meyva

Yogurt yiyorsan iyi bile yapıyorsun canm yaa keske bende de o irade olsa ben illa ekmekli biseyler yiyorum gece 12 de olsa:(
Bende tutcam bugun kendimi bakalım nolcak basarırım insallah

Zaten bir sure tutabilsek alısırız aslında ama alısana kadarda canımızdan beziyoruz:D

Merhaba,
umarım en kısa zamanda bu topic'e gelirsin.

Dukan vs... tarzı rejimleri yapmak gerçekten çok zor. Bir ara "5 günde 5 kg" rejimini denedim, güzel de kilo verdim.
Ama gece uyuyamıyordum açlıktan :) Sabah olsa da bir şeyler yesem diye düşünüyordum :)

oooff ooofffff çok feci bişi.... sakın kilo almayın.... dukan amcanın insafı yok.... tavuk yemekten kendimi kümes hayvanı gibi hisseder oldum... elli tan tarif var ama yapabilene....

ben de 2 sene önce 48 kiloydum şu anda 58 kiloyum 10 kilo aldım boyum da 1.60a yakın :( tipim değişi resmen.. yeme içmemde hiçbir değişiklik yok ama sürekli kilo alıyorum..

yaaa tam banada öyle oldu... 10 kiloyu bi yılda aldım gerisini hatırlamıyorum... 3 yıldırda veremiyorum...

Yogurt yiyorsan iyi bile yapıyorsun canm yaa keske bende de o irade olsa ben illa ekmekli biseyler yiyorum gece 12 de olsa:(
Bende tutcam bugun kendimi bakalım nolcak basarırım insallah

Zaten bir sure tutabilsek alısırız aslında ama alısana kadarda canımızdan beziyoruz:D

canım zaten kaçamak dediklerim ekmekli şeyler yaa malesef ben yoğurdu meyvayı kaçamaktan saymıyorum:1:

şimdi pilatesimi yaptım işkence gibiydi bunun üstüne canım istesede birşeyler yemem o kadar emeğim boşa gitmesin
Reflü olduğu için aç kalınca midem ekşiyor ve daha kçtü oluyorum aklım mutfakta sürekli:(

Aynen bende adet görmek icin kullanacaktım ilaç doktora gittim farlutal verdi bana da ama iştah acıyor galiba korkuyorum kullanmaya :31:

Ne yazık ki açıyor.. kendini tutabilsen kilo almazsinda inan insan o kadar kötü oluyor ki anlatamam.. özellikle bende tatlı krizleri yaratıyor. Bende demir ilaci kullaniyorum su an 4 gün sonra tarlutal adet sokturucu kullanip adetimin 1.gununden itibaren 3 ay boyunca gynelle kullanicam.. hepsi istah aciyor ben kilo vetmek istiyorum.. bakalim nolcak durumumu hiç iyi görmüyorum nedense :)

Ne yazık ki açıyor.. kendini tutabilsen kilo almazsinda inan insan o kadar kötü oluyor ki anlatamam.. özellikle bende tatlı krizleri yaratıyor. Bende demir ilaci kullaniyorum su an 4 gün sonra tarlutal adet sokturucu kullanip adetimin 1.gununden itibaren 3 ay boyunca gynelle kullanicam.. hepsi istah aciyor ben kilo vetmek istiyorum.. bakalim nolcak durumumu hiç iyi görmüyorum nedense :)

ben de demir eksikliğinden muzdaribim, kansızlık beni mahvetti, hep sinir stress hem halsizlik mutsuzluk. ilaç kullanınca da psikolojik midir nedir şişiyorum hemen yaa:( ferpleks kullanıyorum 1 aydır kilo aldım:( ama kesin kararlıyım bu gece form çayımı içip yatıcam ve yarın sabah spora başlıyorum 5 mil leslie yapıcam inş. :) sabah da tuvaletten sonra tartılıp net kilomu yazarım:)

ben de demir eksikliğinden muzdaribim, kansızlık beni mahvetti, hep sinir stress hem halsizlik mutsuzluk. ilaç kullanınca da psikolojik midir nedir şişiyorum hemen yaa:( ferpleks kullanıyorum 1 aydır kilo aldım:( ama kesin kararlıyım bu gece form çayımı içip yatıcam ve yarın sabah spora başlıyorum 5 mil leslie yapıcam inş. :) sabah da tuvaletten sonra tartılıp net kilomu yazarım:)

Hoşgeldin sende aramıza :) şişkinlik yapıyor maalesef yan etkilerinde de yazıyor. Zaten ilaçlar bir yeri yaparken bir yeri bozuyor.. Insallah kilo veririz.

Hoşgeldin sende aramıza :) şişkinlik yapıyor maalesef yan etkilerinde de yazıyor. Zaten ilaçlar bir yeri yaparken bir yeri bozuyor.. Insallah kilo veririz.

hoşbuldum:) ilaç kullanmadan düzeltmeye çalıştım, pekmezle üzümle ciğerle falan olmadı, biraz yükseldi kanım ama depolar bomboş:( ilaçlar da böyle yapıyor. napalım başka çarem yok. bu boş depolarla hamile kalırsam kafamda saç da kalmaz artık:( kansızlık da öyle kötü ki, tırnaklarım bile kırılıyor, bir ara merdiven bile çıkamaz hale gelmiştim:( eğer spora başlarsam kilo vereceğime olan inancım tam:) inş. hepimiz sağlıkla verelim kiloları zorlanmadan:)

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Zaten bu sıralar felaket bir tatlı isteğim var ki anlatamam. Yemek yemesem de olur bana ama tatlı krizimi anlatmak mümkün değil. Bu yöntemi deneyeceğim Sağol.

Kuru meyvelerden komposto yap tatlı krizine bire bir..Tarçını da süte veya yoğurda koy birde zencefil,zerdeçal..Bitki çayı yap yanına yaban mersini kurusu harikaaa..

Kuru meyvelerden komposto yap tatlı krizine bire bir..Tarçını da süte veya yoğurda koy birde zencefil,zerdeçal..Bitki çayı yap yanına yaban mersini kurusu harikaaa..

hurma tavsiye ederim ben de tarçınlı süt ve hurma ile tatlı krizimi çözebiliyorum ama diyetteyken. diyette değilsem çikolata yemeden uyku yok:)

Bugün Hollywood Diyetine başladım..İlk iki gün sırf meyve suyu içilmesi gerekiyor ama benim normalde tansiyonum düşük daha da düştü..Ben de atom marulu tuzlayıp yedim..Ama çokk halsiz bırakıyor..Yarın da yapabilir miyim bilmiyorum..:50: Yarını da atlatsam diğer günler daha iyi yiyecek şeyler var..Bakalım..

Bugün Hollywood Diyetine başladım..İlk iki gün sırf meyve suyu içilmesi gerekiyor ama benim normalde tansiyonum düşük daha da düştü..Ben de atom marulu tuzlayıp yedim..Ama çokk halsiz bırakıyor..Yarın da yapabilir miyim bilmiyorum..:50: Yarını da atlatsam diğer günler daha iyi yiyecek şeyler var..Bakalım..

holywood diyeti bana da cazip gelmistir ama denemedim sen yap bakalim paylasirsin bizimle ona gore belki ben de baslarim bu arada sen de yeni gelinmissin ya

herkese merhabalar.. ben de zayıflamak istyorum. doğumdan sonra baya verdim kilo. 58 kiloyum şu an. 3-4 kilo daha versem süper olacak ama arada sırada da olsa kızımı emziriyorum. diyet yaparsam sütüm azalır mı? emzirmeyi bırakmak istemiyorum. biraz da göbek var sezeryan sebebiyle :( onun için de mekik falan çekiyorum fırsat buldukça.. ne önerirsiniz bana?

:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
artık bu duruma dur demenin vakti geldi de geçiyor. bu sabah 58.8 geldim. bugünden itibaren diyet ve spora başlamaya ve 49 kiloya kadar yılmadan devam etmeye and içerim:):):):):):):):):):):)):):)

Back
X