• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar yazmıştım ama tekrar yazıyorum. Ben 1 haftaligina aranızda olmayacağım. Kayinvalidemler AzAzerbaycan'dan geldi. Ayıp oluyor. Zaten 1 kilo 300 gram kalmıştı. Onu da veririm gelince.
Hepinizi öpüyorum. Sizi ozlicem canlarim.
iyi tatiller canım keyfine bak kısa süre zaten.

Kızlar yazmıştım ama tekrar yazıyorum. Ben 1 haftaligina aranızda olmayacağım. Kayinvalidemler AzAzerbaycan'dan geldi. Ayıp oluyor. Zaten 1 kilo 300 gram kalmıştı. Onu da veririm gelince.
Hepinizi öpüyorum. Sizi ozlicem canlarim.
Canım seni ozleyeceğiz benim aram bitti döndük çok şükür eve girmeden pikniğe geldik annemlerin yanına. 1 hafta tadını çıkar sonrasında kolayca gider kilolar bu kilonda kalan bile olur çok iyi gorunuyorsun ama sen azimlisin hedefine ulaşmadan bırakmazsin

Ooo çok zıplama bana hiç uygun olmaz evet, leslinin 1 miline baktım 16 dakika gayet uygun geldi bana ilk gün bir kere sonra iki tur Yaparım diye düşündüm 1 hafta sonrada 2 mile geçerim. Bugün regliyim yarın da kayınvalidemler geliyor 4 gün bizdeler anca hafta Salı Çarşamba başlayabilirim
Bende pazartesi başlıcam 1ml yaparım ikinci hafta 2mlye geçerim. Yürüyüş yapıyorum ama az kalıyo gibi extra leslie iyi olur :)

İyi aksamlar kızlar..
Bugün yediklerim:
sabah
fırında patates
yumurta
3 zeytin
1kk peynir
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim etimek
öğle
yarım nogger dondurma
akşam
közlenmiş patlıcan salatası
az et sote

selam kızlar;
güzel bir hafta sonu kahvaltısından sonra,avm'ye gittik hem alışveriş hem de egzersiz oldu benim için:KK6::rolleyes:
sabah kahvaltı biraz esnek ti yazmıyorum:KK23:
ara ;az sütle kahve
akşam;fırında hamsi ve salata
birazdan bitki çayımı içerim.
eşim yanım da çerez yiyiyor ama ben yemiyorummm:KK24::KK9:
bugün diet ekmeğimi ve galetamı aldım yarın yine aynen devam.bu hafta inşallah 54 kg yi görürüm.

selam kızlar;
güzel bir hafta sonu kahvaltısından sonra,avm'ye gittik hem alışveriş hem de egzersiz oldu benim için:KK6::rolleyes:
sabah kahvaltı biraz esnek ti yazmıyorum:KK23:
ara ;az sütle kahve
akşam;fırında hamsi ve salata
birazdan bitki çayımı içerim.
eşim yanım da çerez yiyiyor ama ben yemiyorummm:KK24::KK9:
bugün diet ekmeğimi ve galetamı aldım yarın yine aynen devam.bu hafta inşallah 54 kg yi görürüm.
Menun gyet guzel tatlim gorurun tabibzde bu irade varken :KK55:

Bende menü yazmıyorum çünkü yapamıyorum kızlar olmuyor benim çevrem Aykırı bu diyet işlerine herkes kızıyor ben yapmaya çalıştıkça bugünü yazmıcam, yarına Allah Kerim diyelim

Back
X