• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar dün yazmayı unuttum kilomu. Bu hafta + dayım ben:KK12:

Geçen Hafta: 59,1
Bu Hafta: 59,7
Fark: +600 !!!!

Herkese merhaba :D
Bu topige yeni geldim. Benim de boyum 160, suan kilom 51-52arasi. Nerdeyse bir yildir sabit bu kilo. Gecen yaz 57den dusmustum ve suan yine dusmek istiyorum ama yapamiyorum. 49-50 olmak istiyorum, en asagi 48 cunku vucudumda yaglar cogunluk olarak basende ve erimesi icin biraz daha dusmem lazim. Yeni yeni cook hafif bir gobek yaglanmam da oldu, nedense :( bu az kilodan daha az kilolara dusen, son kilolarini veren arkadaslar neler yiyorsunuz? Ne tur sporlar yapiyorsunuz acaba? ^^

Herkese merhaba :KK70:
Bu topige yeni geldim. Benim de boyum 160, suan kilom 51-52arasi. Nerdeyse bir yildir sabit bu kilo. Gecen yaz 57den dusmustum ve suan yine dusmek istiyorum ama yapamiyorum. 49-50 olmak istiyorum, en asagi 48 cunku vucudumda yaglar cogunluk olarak basende ve erimesi icin biraz daha dusmem lazim. Yeni yeni cook hafif bir gobek yaglanmam da oldu, nedense :KK43: bu az kilodan daha az kilolara dusen, son kilolarini veren arkadaslar neler yiyorsunuz? Ne tur sporlar yapiyorsunuz acaba? ^^
merhaba hosgeldin sen sanırım kilonu değil de vücudundaki dağılışını sevmiyorsun bence pilates yapabilirsin

Bu topige yeni geldim. Benim de boyum 160, suan kilom 51-52arasi. Nerdeyse bir yildir sabit bu kilo. Gecen yaz 57den dusmustum ve suan yine dusmek istiyorum ama yapamiyorum. 49-50 olmak istiyorum, en asagi 48 cunku vucudumda yaglar cogunluk olarak basende ve erimesi icin biraz daha dusmem lazim. Yeni yeni cook hafif bir gobek yaglanmam da oldu, nedense :KK43: bu az kilodan daha az kilolara dusen, son kilolarini veren arkadaslar neler yiyorsunuz? Ne tur sporlar yapiyorsunuz acaba? ^^

Aaa benn :D :D
Bende böyleyim 160
51-52 kilo arası
Basende benimde kilolar :D

Hoşgeldin canııım :KK25:
Aaa benn :KK70: :KK70:
Bende böyleyim 160
51-52 kilo arası
Basende benimde kilolar :KK70:

Kızlar siz de bendensiniiz :KK70: Benim de basenlerim var :eek:Gerçi benim vermem gereken 4-5 kilo daha var ama basenlerden yavaş yavaş kurtulucaz başka çare yok :-)

merhaba hosgeldin sen sanırım kilonu değil de vücudundaki dağılışını sevmiyorsun bence pilates yapabilirsin
Valla evet onu da sevmiyorum ne yalan soyliyim ama benim cidden yaglanmam hep bacakta oluyor cogunlukla ve o yaglari eritmek istiyorum, kendi etim cok yumusak degildir cunku ama iste kendimi ne derece zorlamaliyim en azindan bir ayda biraz da olsun sonuc gormek icin onu bilemiyorum.

Aaa benn :KK70: :KK70:
Bende böyleyim 160
51-52 kilo arası
Basende benimde kilolar :KK70:

:D kaderimiz

Hoşgeldin canııım :KK25:

Hosbulduuk ^^

Kızlar siz de bendensiniiz :KK70: Benim de basenlerim var :eek:Gerçi benim vermem gereken 4-5 kilo daha var ama basenlerden yavaş yavaş kurtulucaz başka çare yok :-)

Aynen oyle kurtulmamiz sart, ah bi gitseler ne guzel olucak ya

Valla evet onu da sevmiyorum ne yalan soyliyim ama benim cidden yaglanmam hep bacakta oluyor cogunlukla ve o yaglari eritmek istiyorum, kendi etim cok yumusak degildir cunku ama iste kendimi ne derece zorlamaliyim en azindan bir ayda biraz da olsun sonuc gormek icin onu bilemiyorum.

:KK70: kaderimiz

Gerçekten ya bi gün gidicek hissediyorum :KK70:

:KK70: kaderimiz

48 olsak :KK8:

170 / 59.7 :KK70: Bir 55 olamadım yav :KK70:

Sus kız boyun uzunmuş :D :D

sabah:
1 dilim pide
1 dilim peynir
1 kupa nesquikli süt

öğle:
1tabak mercimekli patlıcan yemeği
1tabak yoğurt
1 dilim ekmek

ara: 20 gram (en fazla) çerezza patlamış mısır

akşam:
yarım tabak mercimekli patlıcan yemeği
2 kase yoğurt

su: 2.5 litre
spor: 1 saat ip

Selam hanımlarrrr:KK45:

Ne iş ya düşmek istediğimiz kilolardaki hanımlar göbek möbek diyor. Zayıflayınca gitmiycek mi yani:KK57: mekik falan çekin yahu gözüm korktu.

Bu arada yeni arkadaşımız hoş gelmiş:KK52:

Back
X