50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aramıza hoş geldin canımm sende bizimle birlikte eriyeceksin inş. :):):) bende senin gibi masa başı işi yapıyorum benim için çok zordu ama alıştım şükür öncelikle muhakkak kahvaltı yap metobolizmanın çalışması için ben mesela evde kepekli tost ekmeğinin arasına kaşar dilimi koyup onu yiyorum kahvaltı olarak 1 de elma sen öle yapabilirsin beyaz un yağ tatlı şeker bunlardan uzak dur ufak egzersizler yapmaya çalış bol su iç işyerinde çay kahve yerine yeşil çay iç şekersiz sabah akşam elma ye 3 gün sonra hafiflediğini hissedeceksin tekrardan hoş geldinn

sağol canım iş yerinde olduğunca yeşil çay içiyorum şekersiz vücudum sıkı bundan galiba öyle sarkan fazlalıklarım yok yani, sabah dediğin şeyleri uygulamaya çalışacağım ve de çok su içeceğim bugün öğlende bir kaç çatal haşlanmış but yedim ve de çorba yarından itibaren daha düzene sokacağım yediklerimi. yağ ,unlu gıdalar almıyorumda ahh eve gittiğimde ekmek yemesem akşam yemeğinde senağlama ama bende başaracağım hep birlikte tabi..

canım kolayı ve kuru yemişleri kesmen gerekiyor ve ekmeğide en aza indir bence ben de sabahları kahvaltı yapmıyorum nadiren sabahları bir bardak süt içip çıkarımbi de yemek yerken yavaş yavaş ye arada su iç ben bunları yapıyorum bi de lahana suyu iyi geliyokaydirigubbakcemile4

hemen motive oldum valla kalkıp suyumu doldurup geleyim, haklısın canım kola ve kuru yemişlere son demeliyim başaracağız inşallahkaydirigubbakcemile5

DENİZKOYDUMADIMI

BURADA HEP BERABER KİLOLARIMIZI ERİTMEYİ BAŞARIP KUTLAYACAĞIZZZ İNANMAK BAŞARANIN YARISI İMİŞ DURMAK YOK YOLA DEVAM :lepi::lepi::lepi:

Arkadaşlar aramıza katılmak için lütfen isminizi ve kilonuzu listeye yazın

Başlangıç Kilomuz -Şuanki Kilomuz -Hedef Kilomuz

1- Pembeinci 56 kilo - 54 kilo - 50 olacak :hooray:

2- Cucuma 56,5 kilo - 56 kilo - 50 olacak :hooray:

3- Kelebekcik : 50 kilo - 50 kilo - 48 olacak :hooray:

4- myocean76 : 57 kilo - 56 kilo - 53 olacak :hooray:

5 -fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo - - 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

11-sinel : 58 kilo 57 kilo 50 olacak :hooray:

12-Sympathique: 59 kilo 50 kilo olcak

13-Huli81: 55 kilo- 48 kilo olacak

14-cinsilatif : 59 kilo 55 olacak

15-bigsize:59 kilo 52 olacak

16- Laz kızı 59 kg 55 olacak
17-

Başlangıç Kilomuz -Şuanki Kilomuz -Hedef Kilomuz

1- Pembeinci 56 kilo - 54 kilo - 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo - 56 kilo - 50 olacak

3- Kelebekcik : 50 kilo - 50 kilo - 48 olacak

4- myocean76 : 57 kilo - 56 kilo - 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo - - 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

11-sinel : 58 kilo 57 kilo 50 olacak

12-Sympathique: 59 kilo 50 kilo olcak

13-Huli81: 55 kilo- 48 kilo olacak

14-cinsilatif : 59 kilo 55 olacak

15-bigsize:59 kilo 52 olacak

16- Laz kızı 59 kg 55 olacak

17-mavişeker

18-denizkoydum adımı 57 kilo 50 kkilo olacak

DENİZKOYDUMADIMI

BURADA HEP BERABER KİLOLARIMIZI ERİTMEYİ BAŞARIP KUTLAYACAĞIZZZ İNANMAK BAŞARANIN YARISI İMİŞ DURMAK YOK YOLA DEVAM :lepi::lepi::lepi:

sinelcim 57 kiloyla kilo başlangıcımız aynı :lepi: hadi bakalım kim tutar bizi hihoyyyt

nişanlım 1 hafta sonra geldiğinde göbeğimin gittiğini görsün

3 litre su
3 adet elma
1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz
1 adet kabuk tarçın
1 yemek kaşığı tane karabiber
5-6 kadar karanfil kaynatıp içiyorsunuz
bu karşımı biliyormusunuz bilmem ama tavsiye ederim daha biraz ekşimsi gibi ama içilmez değil deneyin benim ablam içerdi bundan yağlarını eritmek için şimdi aklıma geldi. yerimseniben
( ben içemiyorumadet düzensizliğim için soğan suyu hayıt tohumu içiyorum yer kalmadı )

sinel :
ben bir kaç sayfada bir yeni katılan arkadaşlar isminizi listeye ekleyin demekten çok yoruldum ben yeni gelen arkadaşları listeye bereber ekleyelim diyorum ne dersin ? Listemiz gerçekten zayıflamak isteyenlerin listesi eğer listeye adını yazıp neden açıklamadan uğramayan olursa bir iki kere uyarıp listeden çıkarırız yardımcı olurmusun sen sürekli takip ediyorsun diye söylüyorum . Diğer arkadaşlar yanlış anlamasın

kızlar artık öğle yemeklerinde yemekte ne çıkarsa onlardan yiyeceğim dikkat ederek ekmeksiz. yanıma da elma alırım ara ara atıştırırım, yeşil çayımada devam gün içerisinde istediğim kadar içebiliyorum şekersiz o yüzden fazla su isteğim olmuyor ne kadar daha su içmeliyim fazlasında zarar olur mu wc de hesaba katalım :). akşam önemli benim için bi kessem akşam yemeklerini tamamdır :)))

arkadaşlar bende 59 kiloyum ve 52 53 olmak istiyorum ama çok yiyorum yaa nasıl yapıcam ki yiyorum ve sonra çok pişman oluyorum çok moralim bozuk boyumda 1,60 off off

arkadaşlar bende 59 kiloyum ve 52 53 olmak istiyorum ama çok yiyorum yaa nasıl yapıcam ki yiyorum ve sonra çok pişman oluyorum çok moralim bozuk boyumda 1,60 off off

sen de katıl canım aramıza mesela bi yarışma yaptığımızı düşün her çarşamba tartılma günü bugünden başla hadi seni de görmek istiyoruz aramızdaa.s.

canım yediklerimizin yerine daha az kalorili ve bizleri yıpratmayacak besinler , gıdalar almayı öğreneceğiz.artık damak tadımızı değiştirme zamanımız geldi değil mi. biraz dikaktle arkadaşlarımıza katılarak başarabiliriz, ne çok yiyorsak ondan vazgeçeceğiz, kendimize güvenerek bi başlangıçları yapalımda arkasıda gelecektir ama bence çalışan ve masa başı işi olan bayanlar için bol hareket şart yoksa oturduğumuz sandalyenin şeklini almaya mahkum olacağız bunuda istemediğimze göre azimli olmaya kararlı olmalıyız..

:lepi:

canım yediklerimizin yerine daha az kalorili ve bizleri yıpratmayacak besinler , gıdalar almayı öğreneceğiz.artık damak tadımızı değiştirme zamanımız geldi değil mi. biraz dikaktle arkadaşlarımıza katılarak başarabiliriz, ne çok yiyorsak ondan vazgeçeceğiz, kendimize güvenerek bi başlangıçları yapalımda arkasıda gelecektir ama bence çalışan ve masa başı işi olan bayanlar için bol hareket şart yoksa oturduğumuz sandalyenin şeklini almaya mahkum olacağız bunuda istemediğimze göre azimli olmaya kararlı olmalıyız..

:lepi:

canım çok güzel anlatmışsın Şeniz
Aramıza böyle kararlı insanların katılması çok güzel

ben yaza kadar mutlaka 50 kilo olmalıyım ve mümkünse bir daha almamamlıyım yaza düğün düşünüyoruz :) yaklaşık 1,5 aydır kilo vermekle uğraşıyorum başka fırsatım yok yaza kadar verdim verdim yoksa imkansız çirkin bi gelin olmak istemiyorum:))

canım yanında meyve bulundurmaya çalış özelliklede elma öğün aralarında yersin eskiden bende çok oburdum ama burayı buldum bulalı süperim destek gerçekten insan için mükemmel bişey burdada süper bi destek varrrr :lepi::lepi::lepi:

canım benim tşk,şimdi odamın diğer ucunda bi elma var daha fazla acıkınca yicem ama bende saldalyeye mahrum hareket edemeyenlerdenim ama suyumu içiyorum düzenli kolayı keseli çok oldu ah bi versem

Back
X