50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım 1 kilo gitti tekrardan 56 kiloyum süper regli döneminde bi çok arkadaş veremediğini yazmıştı bende verememkten korkuyodum hiç bozmadım ve bulgurlu yaptım isterseniz neler yediğimi yazabilirimhihoyyyt

Bence yaz sengözlerimebaksanab
ben sade lapa yeniyor biliyorum ogün daha ne yedinki yanında CADIARZU
1 kilo vermene sevindim bende yapsammı acaba hafta sonu
pirinçle çok kötüydü acaba bulgurla nasıl olur tadı ....
Tadı nasıl kötümü , yoğurt falan koydunmu ,
ay ne çok soru sordum :tomato:

Bence yaz sengözlerimebaksanab
ben sade lapa yeniyor biliyorum ogün daha ne yedinki yanında CADIARZU
1 kilo vermene sevindim bende yapsammı acaba hafta sonu
pirinçle çok kötüydü acaba bulgurla nasıl olur tadı ....
Tadı nasıl kötümü , yoğurt falan koydunmu ,
ay ne çok soru sordum :tomato:

ben
bulgurla yaptığımda kısır gibi yapıyorum domates biber soğan maydonoz falan koyuyorum ama yağsız tabi bayıla bayıla da yiyorumcokacimcoook

canım pirinçle berbat ama bulgurla süper oldu tadı ben lıght yoğurtla yoğrtlayıp yedim
sbh 1 elma ve 1 slatalık yedim
ilk lapamaı saat 4 gibi yedim 1 çay bardağı bulgur ve lıght yoğurtla
ardından 1 tbk çiğ lahana doğrayıp yedim
sonrasında 1 portakal ve 1 elma yedim dünki yediklerim bu kadr
benim ki pirinç lapasından tamamiyle farklı oldu
yasaklara uydum tek lokma bişi kaçırmadım
ama yanlış yaptığım bişi 3 öğün lapa yenirken ben 1 öğün yedim 1 kilom gitti neticede regliden ve sanırım 1 hafta boyunca yediğim pasta işlerindende olmuş olabilir
yerleşmeden o 1 kiloyu def ettim çok mutluyum
bgnde yapmayı planlıyom
ayrıca dün sılanın çayından yaptım söylemesi ayıptır 5-6 kere wc ye çıktım
tadı acımsı ama soğuyunca 1 dikşte içiliyo

kızlar vücudum okadar sıkıkı 56 yı göstermiyor yani sanki birşey erimiyor gibi ya da yağ mı yok acaba yağ yoksa göbek neden haff var ama o fazlalığı tutarken bile acıyor vücudum taş gib ya benim :))) anlamadım gitti

e çok güzel herkes sıkı vücüda sahip olmak ister sen neyi şikayet ediyon ki
sıkılıkla kilo verememe arasında bir bağlantı yok
zaman ve sabır gerektirir kilo verme 1 kerede almadın ki bir kerede veresin
bi süre sonra vermeye başlarsın
bak benim vücüdumda sıkıdır memnunum yağlardan vermişim demekki sarkık ve yağlı olsaydı helede bu yaşta ozaman ne yapardık
insanlar diri vücuda sahip olmak için kaç kez bıçak altına yatıyorlar

e çok güzel herkes sıkı vücüda sahip olmak ister sen neyi şikayet ediyon ki
sıkılıkla kilo verememe arasında bir bağlantı yok
zaman ve sabır gerektirir kilo verme 1 kerede almadın ki bir kerede veresin
bi süre sonra vermeye başlarsın
bak benim vücüdumda sıkıdır memnunum yağlardan vermişim demekki sarkık ve yağlı olsaydı helede bu yaşta ozaman ne yapardık
insanlar diri vücuda sahip olmak için kaç kez bıçak altına yatıyorlar

yani şikayetim okadar dikkat etmeme rağmen kilo kaybım gram gram gidiyor nerdeyse, buda vücudun sıkılığından galiba geç olsunda güzel olsun :1rolleyes: 1 yıldır aralıksız yeşil çay içiyorum vücudu zinde tutuyor bence :lepi:

örnek bi menünü yazsana neler yersin 1 günde ve akşam yemeğini kaçta yersin belki bilmeden bi hata yapıyorda olabilirsin

denizkoydumadımı keşeke benimde vucudum sıkı olsa bacaklarım sıkışsın diye 45 dk alet tepesindeyim bence çok şanslısın

suprensesi :

canım süper ya teşekkür ederim ödülüm için ama şöyle çatlayana kadar yemem lazım ancak doyarım bol bol su içiyorum,kış meyvelerini sevmiyorum yaz olsa kiraz karpuz ohh gitsin kilolar
bide baskül alcam,rahat rahat tartılırım

örnek bi menünü yazsana neler yersin 1 günde ve akşam yemeğini kaçta yersin belki bilmeden bi hata yapıyorda olabilirsin

bana dedin galiba değil mi canım fisfisfis

sabhları 7 de kalkıyorum kahvaltı yapamıyorum malesef yanıma meyva alıp fırlıyorum bazen, işimde masa başı akşama kadar otur hareketsiz bir şekilde. öğle ise kesin yemek menüsünde çorba vardır ekmeksiz içerim yada yanında yoğurt salata ne varsa kırmızı etle zaten hiç aram yok tadımlık olur 1 haftadır durmadan su içtim günde 2 lt geçti şu iki gündür midem bulanmaya başladı azaltım birazkafamçokkarıştı akşam ise ekmeği çok yerdim onuda kestim yemeklerden az az yiyorum yani benim hamur işim filan olmaz tadımlıktır hepsi tatlı yemelerimde yok, sporda yapamıyorum sadece yedklerime dikkat ediyorum o kadar malesef a.s.

sinel canım nerdesin yaw nekadar çok yoğun çalışyorsun gamyoncuiremsu

sorma canım ya başım çok kalabalık bitirmem gereken 6 tane çizilecek blok var (elektrik teknik ressamımda:delphin::delphin:) aklım burada ama giremiyorum doğru dürüst ben yine sabit 57 im :delphin::delphin: sabah kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeğü az kaşar domates salataluk ve bi kaç zeytin cokacimcoookcokacimcoook

bana dedin galiba değil mi canım fisfisfis

sabhları 7 de kalkıyorum kahvaltı yapamıyorum malesef yanıma meyva alıp fırlıyorum bazen, işimde masa başı akşama kadar otur hareketsiz bir şekilde. öğle ise kesin yemek menüsünde çorba vardır ekmeksiz içerim yada yanında yoğurt salata ne varsa kırmızı etle zaten hiç aram yok tadımlık olur 1 haftadır durmadan su içtim günde 2 lt geçti şu iki gündür midem bulanmaya başladı azaltım birazkafamçokkarıştı akşam ise ekmeği çok yerdim onuda kestim yemeklerden az az yiyorum yani benim hamur işim filan olmaz tadımlıktır hepsi tatlı yemelerimde yok, sporda yapamıyorum sadece yedklerime dikkat ediyorum o kadar malesef a.s.

evet sna sormuştum
canım hareketsizliktendir az vemen yediklerinde bişi yok ama sakın pes etme gr gr gitsin boşver:1hug:

öğle yemeği yoğurtlu makarna yedim çorba kasesinin içinde başka birşey yok diğerleri kızartmaydı portakal ve yoğurdum var aralarda yemek için

ben burdayım eşim yemeğe geldi onla ilgilendim bgn lapa yedim ama dvm ettiremedim midem çok kötü oldu sanırım çiğ lahana yordu midemi 1 gün yapçam iki güne kalkışmıycam bundan sonra baya kötü oldu midem sen ne yapıyon

üüff ben çok sıkıldım hava süper işteyim bugün cuma ama yarın öğleye kadar çalışacam acıktım da :(((( öff pöff afra tafra yanii:))

denizkoydumadımı keşeke benimde vucudum sıkı olsa bacaklarım sıkışsın diye 45 dk alet tepesindeyim bence çok şanslısın

pembeinci bende özelliklebacaklarımın sıkı olmamasından dertliyim üstüne birde selülitler var s.dumankayanın aspirin susam limonlu formülünü 10 gündür yapıyorum ilk 4 günde streç sarıp spor yaptıtan sonra açtığımda basenlerdeki en sert yerlerde bile yağlar parçalanmış şekilde idi şimdide sıkılaşma baya fark ediliyo buna ilave olarak lahana yağını kullanmayı düşünüyorum 3 haftada 10 cm incelenler olmuş kullananlar baya memnun kullanmaya başlarsam sonuçlaı yazarım

pembeinci bende özelliklebacaklarımın sıkı olmamasından dertliyim üstüne birde selülitler var s.dumankayanın aspirin susam limonlu formülünü 10 gündür yapıyorum ilk 4 günde streç sarıp spor yaptıtan sonra açtığımda basenlerdeki en sert yerlerde bile yağlar parçalanmış şekilde idi şimdide sıkılaşma baya fark ediliyo buna ilave olarak lahana yağını kullanmayı düşünüyorum 3 haftada 10 cm incelenler olmuş kullananlar baya memnun kullanmaya başlarsam sonuçlaı yazarım

s.dumankayanın aspirin susam limonlu formülünü Bende yapayım duymuştum hatırlattığın için teşekkürler canım .

myocean bencede 1 gün yeter yorma mideni zayıfalayalım diye hastada yapmayalım kendimizi

Bende yemek sitelerine girdim göz ziyafeti çektim kendime ama çok fena acıktım çok güzel şeyler var Amam azkaldı 3 hafta sonra midem bayram edecek inş.verirsem kalan 3 kilomu

Back
X