50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım şimdi "yiyorum yiyorum kilo almıyorum" moduna girme sakın:)) çarşambaya az kaldı. bende ayanaya bakıyorum hiç zayıflamış gibi görmüyorum kendimi. bakalım çarşambaya belli olucak artık.

1 kılo zayıfladım gerı almışım yaa of yemesem sütüm olmuyo yesem bana dert oluyu of yaaaa yürüyüş te yapmasam demekkı daha da kılo alıcam yaaaa

bende mens dönemime girdim iştahım acaip şekilde doruklarda kendimi çok kaptırmıyorum ama yinede ölçüyü kaçırıyorum ya ben ne emeklerle vermiştim o kilolları şimdi tamamen irademin dışında geri alacam işin en kötüsü benim reglim 10 gün sürer bu sürede zayıflamaktan geçtim kilo almasam yeter:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya ben okul dersane falan derken haftaiçi giremiyorum,, yazamadım o yüzden sanırım listeden de silindim:( 58dim,, 55.2 olmuşum :teytey:

bende mens dönemime girdim iştahım acaip şekilde doruklarda kendimi çok kaptırmıyorum ama yinede ölçüyü kaçırıyorum ya ben ne emeklerle vermiştim o kilolları şimdi tamamen irademin dışında geri alacam işin en kötüsü benim reglim 10 gün sürer bu sürede zayıflamaktan geçtim kilo almasam yeter:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bence kilo alcam diye şartlandırma kendimi.bende mens dönemimdeyim.gerçekten özellikle tatlılara ihtiyaç acaip artıyo.eskisi gibi çok yemediğin sürece kilo almıyosun vücut su tutuyo sadece

slm kızlar... kahvaltımı yazıyorum...
elma sirkeli ballı 1bardak su
1kücük kase yulaf(olabildigince sade şekersiz kullanmaya çalışıyorum) +süt
1domates
biraz peynir
biraz maydonoz ve dere otu..

tıka basa şiştim saat 2:30gibi kalktım yeni kahvaltı ettim...aksama anca yerim...umarım bu hafta 59lara tekrar dönerim...dogrusu çarş geldigimde 60.8 idim cumaya 60.0 olabilmem bile iyiydi

merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyordum...geçen pazartesi inanılmaz hastaydım ve salı gününden itibaren izin almıştım ailemin yanına gittim dinlendim geldimyerimseniben bu arada hastalığın verdiği iştahsızlıkla da 1 kilo gitmiş oldu:teytey: şu an 54 kiloyum hedefe 4 kilo kaldı sonundahihoyyythihoyyythihoyyyt midem çok küçüldü 3-4 kaşıkla doyuyorum artık :lepi:

pembe inci listedeki kilomu 54 olarak değiştirirsen sevinirim canım kaydirigubbakcemile5

kızlar mrb nasıl gidiyo diyetler ben şu sıralar sigarayı bırakmaya odaklandığım için diyet yapmıyomuşum gibi geliyo 1-2 hafta dayanabilsem sonrası bu kadar sorun olmıycak
hem kullandığım haplar, hem nikotin eksikliği sinir bozukluğu yapıyo müthiş bi baş ağrım ağzımın tadı berbat bazen çıldırıcak gibi oluyom abartısız

kayınvalidem geldi bebişi ona bırakım markete gidiim dedim her zaman giydiğim pantolonumu giydim. hiç bol filan gelmedi. demekki zayıflamamışım:(( ayın 16-17 si gibi regl olmam gerekiyor. şişkinlik olabilirmi kızlar yaaaa

kayınvalidem geldi bebişi ona bırakım markete gidiim dedim her zaman giydiğim pantolonumu giydim. hiç bol filan gelmedi. demekki zayıflamamışım:(( ayın 16-17 si gibi regl olmam gerekiyor. şişkinlik olabilirmi kızlar yaaaa

olabilir hem çok kilon yokmuşki 2 kiloda vermişin ne güzel öyle şimdiden takma kafana 3-4 daha verdikten sonra sen gör nasıl değişicen

inşallah canım yaaa valla çok azimle yapıyorum diyetimi hiç bir değişiklik görmeyince insan üzülüyor doğal olarak... şişkinlik varsa çarşambaya tartılırsam moralim bozulur. pembeinciden izin alıp reglimden sonra tartılırım belkii

nişanlımdan ayrıldımsenağlama yemek yemek istiyorum.bi haftasonu bu kadar mı kötü geçerÇok üzgünüm çoook.sevgililer gününde ayrılık.ayrıldığıma değil kendimi yemek yemeğe verdiğime üzülüyorum offff

nişanlımdan ayrıldımsenağlama yemek yemek istiyorum.bi haftasonu bu kadar mı kötü geçerÇok üzgünüm çoook.sevgililer gününde ayrılık.ayrıldığıma değil kendimi yemek yemeğe verdiğime üzülüyorum offff

canımm benim yaaaa sakın yemeğe verme canım kendini. incecik dal gibi bi kız olki gören bi daha baksın, gidende pişman olsun :teselli:

1 - Pembeinci : 52,5 kilo - 50 olacak

2 - Kebelekcik : 49.5 - 48 olacak

3 - myocean76 : 56 kilo - 53 olacak

4 - Suprensesi : 55 - 52 olacak

5 - nessss: 57 kilo 50 olacak

6 - senemciq : 55 kilo 51 kilo olacak

7 - MissDeFnE: 54kilo - 50 kilo olacak

8 - mavişeker : 57,5 kilo 50 olacak

9 - sinel : 56 kilo 50 olacak

10- denizkoydumadımı 55,5 kilo 50 olacak

11- şeker-leblebi : 56 kilo 54 olacak

12- tanger: 54 kilo 48 kilo olacak

13 - chloris: 55,2 kilo 50 kilo olacak

14-bitter : 57 kilo 50 olacak.

15-Lazkızı : 57 kilo 50 kilo olacak -------------------------- ?

16-sweety:59,5kilo 52 olacak

17-maeves: 57,7 kilo 53 olacak

18-balköpüğü:55 kilo 48 olacak

19-f_sailor:58 kilo 53 olacak

20-nrn_23: 56.6 kilo 50 olacak

21-rasiba : 55 kilo 50 olacak

22-samimikız : 57 kilo 50 olacak.

23-LAZKIZI 56,5 kg 55 olacak

24-Fiyuce : 60 kilo 55 olacak.

25- gossipgirl 55 ,5 Kilo 53 olacak

26- lunet : 59 kilo hedef kilosu...?

27-Hella : 55,5 kilo 50 olacak.

28-Nurem : 58 kilo 52 kilo

29-Munzur:59 kilo 52 olacak.

30-Çilek 82 : 58 Kilo Hedef Kilosu

Günaydın kızar listemizde değişiklikler vardı onları düzelttim. Kilo veren arkadaşları tebrik ederim.
Munzur canım sende hoşgeldin aramıza

Son düzenleme:
inşallah canım yaaa valla çok azimle yapıyorum diyetimi hiç bir değişiklik görmeyince insan üzülüyor doğal olarak... şişkinlik varsa çarşambaya tartılırsam moralim bozulur. pembeinciden izin alıp reglimden sonra tartılırım belkii

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bu ay 28 günüm geçti acayip şişim bırakın kilo vermeyi fazla çıkıcam diye tartıya çıkamıyorum korkudan
regl döneminde isen tartınma canım müsait olunca bildirirsin kilonu yeterki moralin bozulmasın Şeniz

slm arkadaşlar herkese günaydın. Benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler.Umarım bu hafta hepinize mutluluk getirirde kilolardan biraz kurtulmuş oluruz. Ben haftaya çok azimli başladım.. Sabah kahvaltı 1 elma yedim öğlen 1 simit ve akşam salata yiyeceğim arada nescafe tok tutarya ondan .. hepinize sevgiler...a.s.

munzur canım istikrarlı olman çok güzel ama 3 ögün çok az en az 5 ögün yemelisin canım aralarda meyve ve yoğurt ye canım birden kesme yemeği hasta falan olma allah korusun

slm kızlar regl sonrası diyetimi istediğim gibi yapamadım. motivasyonum düştü. Bugün artık 1200 kal diyete başlıyorum. Bir listeye bağlı kalmak istiyorum. haftada 2 kilo diyor bakalım göreceğiz.Öpüyorum şekerler...

Back
X