50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kusura bakmayın geç yazıyom okuldan yeni geldim dünde çok yoğundum giremedim kilom 57
1kilo almışım malesef sigarasızlıktan fln acayip iştahım açıldı :(((((((((((((((((

saat 3,5 ta öğle lapamı yedim şaka gibi nekadar tok tuttu bulgur

Myocean canımsın sen sigaryı bırakıyorsun bundab büyük zafermi olur boşver şimdi kiloyu

kızlar sabah acayip moralim bozuldu sonra kendime sandviç yaptım:kızgın: ama şimdi silkelendim tadı ne kadar kötü olursa olsun lapamı pirinçle yapıcam yoğurtla yicem ve bunun dışında hiçbişey yemicem 2 gün boyunca. çünki ben bulguru çok severim hamileyken 1 tencere bulgur pilavını tek başıma yediğimi bilirim. oyüzden abartmaktan korkuyorum. çarşambaya söz veriyorum 1 kilom gitmiş olucak. Allahım beni utandırma yarabbimmmmmmmmm

5.HAFTA LİSTEMİZ

Pembeinci 52,5 ***** Kalan kilo 2,5

Kebelekcik 49,5 ***** Kalan kilo 1,5

myocean76 57 ***** Kalan kilo 4

Suprensesi 55 ***** Kalan kilo 3

nessss 56,5 ***** Kalan kilo 6,5

samimikız 56 ***** Kalan kilo 6

MissDeFnE 54 ***** Kalan kilo 4

mavişeker 58 ***** Kalan kilo 8

sinel 56 ***** Kalan kilo 6

denizkoydumadımı 55 ***** Kalan kilo 5

şeker-leblebi 56 ***** Kalan kilo 2

Fiyuce 59,4 ***** Kalan kilo 4,4

Munzur 57,5 ***** Kalan kilo 5,5

maeves 58,5 ***** Kalan kilo 5,5

balköpüğü 55 ***** Kalan kilo 7

f_sailor 58 ***** Kalan kilo 5

nrn_23 56,6 ***** Kalan kilo 6,6

rasiba 66 ***** Kalan kilo 5

LAZKIZI 55,9 ***** Kalan kilo 5,9

Nefertari : 55,8 ***** Kalan Kilo 3,8

Hella 55,5 ***** Kalan kilo 5,5

Nurem 58 ***** Kalan kilo 6

senemciq 55 ***** Kalan kilo 4

tanger 54 ***** Kalan kilo 6

chloris 55,2 ***** Kalan kilo 5,2

bitter 57 ***** Kalan kilo 7

Lazkızı 57 ***** Kalan kilo 7

sweety 59 ***** Kalan kilo 7

nrn_23 56,6 ***** Kalan kilo 6,6

rasiba 55 ***** Kalan kilo 5

Çilek 82 58

lunet 59

Son düzenleme:
maeves yürü be kim tutar seni
sadviçmi :oklava: lapa lapa 2 gün lapayla besleneceğiz yasak başka bir şey yemek ona göre 2 gün sonra tartacağım seni bakalım kilon gitmişmi

kızlar listeyi düzenledim başımın ağrısı geçmedi için çok dikkat edemedim inş. yanlış yapmamışımdır. siz yine bir göz atarsınız yanlış birşey varsa düzeltelim.

ya bide dkontrol habı kullanıyom içinde kilo yapar yazıyo
acayipte sindrim problemim var form çayına rağmen wc ye çıkamıyom bittim resmen daha ne kadr da alırım hiç bilmiyom kızlar elim sürekli ağzımda ve aşağı sürekli bişiler iniyo
bgn 10 da çeyrek ekmekle sucuklu tost yedim
saat 1 de çerez yedim
eve geldim form çayımı içtim
valla gene ne elime geçtiyse 1er lokma attım ağzıma
1 kivi yedim
1 bardak süt içtim
akşam yemeğine de güveç pilav yiycem

maeves yürü be kim tutar seni
sadviçmi :oklava: lapa lapa 2 gün lapayla besleneceğiz yasak başka bir şey yemek ona göre 2 gün sonra tartacağım seni bakalım kilon gitmişmi

öğrtmenim 2 gün sonra tartılırsam ve yine kilo verememişsem antidepresan almak zorunda kalırım valla bunalıma giriyorum. 4-5gün sonra tartılsam olmasmııı. bu arada hemen listede kilom 58.5 olmuş bile. görünce bidaha sinir oldum kendimeee:tomato:

ahanda işte şu böcük sayesindee spor filan yapamıyorummmmmm. [img=http://img7.imageshack.us/img7/6618/143ou1.th.jpg]
spor görsel paylaşım bölümünde 6 dakikalık hareketler var onları yapıyodum bırakmıştım ama tekrar başlıcam allahın izniylee

Son düzenleme:
ahanda işte şu böcük sayesindee spor filan yapamıyorummmmmm. [img=http://img7.imageshack.us/img7/6618/143ou1.th.jpg]
spor görsel paylaşım bölümünde 6 dakikalık hareketler var onları yapıyodum bırakmıştım ama tekrar başlıcam allahın izniylee
ayyyyyyy maşallahhh yerim ben onun kaşını gözünü... ne güsel kirpikleri var öyle... ay maşallah valla... bi gun evlenirsem sırf cocuk icin evlenirim sanırım :CüvCüv: bayılıyorum bebişlere yaaaaa:utangac:

maeves canım o ne öyle maşallah maşallah allah bağışlasın analı babalı büyüsün inş.

Şaka yapıyorum canım normalde çarşamba tartınıyoruz ama lapadan kilo verecekmiyiz ben onu merak ediyorum inş. veririz

ayyyyyyy maşallahhh yerim ben onun kaşını gözünü... ne güsel kirpikleri var öyle... ay maşallah valla... bi gun evlenirsem sırf cocuk icin evlenirim sanırım :CüvCüv: bayılıyorum bebişlere yaaaaa:utangac:

saol canımm eksik olma bende evlenmeden önce öyle diyodum çocuk için evlenirim diye. inşallah çok sevdiğin ve seni çok seven birisinden bebişin olur tatlım

pembe inci o nasıl işyeri öyle gidip uyuyosun filan ohhhhh sefan olsunn. başında açlıktan ağrıyo olabilir hayatım bişeyler ye bence

Son düzenleme:
PEMPEİNCİ beni silebilir misin canım ?Bu aralar çok iyi hissetmiyorum,vucudumu yormamam lazım İnşallah iyileşince dönerim.Allah hepinize kolaylık sabır versin :a015:

pembe inci o nasıl işyeri öyle gidip uyuyosun filan ohhhhh sefan olsunn. başında açlıktan ağrıyo olabilir hayatım bişeyler ye bence

Bugün müdürüm gelmedi o yüzden neresi müsait oraya kıvrılıyorum valla
Sanırım haklısın başım açlıktan ağrıyor lapa beni çarptı

Back
X