• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar epeydir uğrıyamadım şehir dışındayım
biraz önce tartıldım şaşırdım 54.3 ramazan bayram derken alırım diye düşünmüştüm almamışım :hulya:sositososito

Bu haftaki listem şöyleydi:

Sabah:
(Yataktan kalktıktan bir saat içinde kahvaltı yapılmalı)
1 bardak sıcağa yakın ılık su,
4 kuru kayısı(diyet yaparken problem yaşayanlara)
2 dilim peynir yada 1 yumurta
2 dilim ekmek
1 bardak oda sıcaklığında su
Domates, salatalık, yeşillik serbes..

Kuşluk:
1/2 bardak süt yada 1/2 bardak yoğurt yada 1 bardak ayran

Öğle:
2 porsiyon et (tavuk, balık, et ızgara yada haşlanmış olmalı) veya 4 kaşık sebze yemeği ve 1 porsiyon et veya 6 kaşık etli, kıymalı sebze yemeği
1 dilim ekmek
Bol salata(az zeytinyağlı)

ıkindi:
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

Akşam:
2 porsiyon et (tavuk, balık, et ızgara yada haşlanmış olmalı) veya 4 kaşık sebze yemeği ve 1 porsiyon et veya 6 kaşık etli, kıymalı sebze yemeği
1 dilim ekmek
1/2 bardak yoğurt veya 1/2 bardak süt veya 1 bardak ayran

Gece:
2 adet meyve

ramazanda ne güzel 2 kilo vermiştim üstelik akşamda herşeyi baklavada dahil yiyerek ama abarttım resmen bayramda 1 tepsi baklavayı tek başıma yedim, sabah 52.4 çıktım, ramazanda 51 kiloydum, böyle devam edersem 1 ayda eski halime dönerim üff

merak etme böyle devam edemezsin=) eminim baklavalar börekler bitmiştir. böylece senin için de yeni bir diyet veya dikkat etme dönemi başlamıştır =)

bu arada bayramda teyzemin tarifi olan yağsız yapılan revaniden yedim. baklavalar burmalar dolmalar hepsi bana çok uzak durdu delikafadulden ama tabiki börek yedim. ama onu da abartmamaya çalıştım.
zaten bayram boyu içtiğim elmalı tarçınlı karanfilli su beni ciddi anlamda tok tuttu.

bugün tartıldım 56,8kiloyum :teytey: her bayramda 3 4 kilo alırdım bu sefer almadım oleyyyyy :sm_cool: :sm_cool:

ay bnde bende buraya katılmak istiyorum bnıde aranıza alırsanız tesekkr ederm: )
17 yasındaım 59 kıloyum:(((( 1 63 fln boyum var ve ben bu kılolardan kurtulmak istyrm hemen yarın spora başlıcm vehergun yaptıklarımıda buraya yazıcm: )))

kızlar merhaba geçmiş bayramınız mübarek olsun neler yaptınız bakalım artık daha cok paylaşım yapabılırız malum koşuşturmaca bıttı.kılo bıldırımını dun yapamadım 54.500 az az yemenın faydalrı malum bayram demek zıyaret ve ıkramlar demek.hadı opuyorum hepınızı hepımıze kolay gelsınopuyorumnanaktan

dietin yanı sıra bence takviyede yapılmalı kızlar ben diet yaparak 3 ayda 10 kilo vermiştim ama daha sonrasında vücudumda sarkmalarve selülitler arrtı gibi oldu şuan deracinenin selülit serumunu kullanmaya başladım bakalım ne olcak.

merhaba zehra deracıne nın kremını kullanan bırı olarak cok faydasını gordum umarım sende gorursun bunun yarı sıra kabak lıfı kesesıyle masaj yapmanı,bacak hareketlerı yapmanı ve macitefendının selululıt sabunu var onu kullanmanı ve su ıcmenı sıddetle tavsıye edıyorum.ben cok faydasını gordum ınsallah sende gorurusun kolay gelsınkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar
dün kahvaltıda simit biraz helva biraz peynir meyva suyu içtim
öğlen biraz makarna yedim
akşam da biraz pilav yedim
temizlik yapıyorum ancak bu kadar atıştırabildim

bnde bugn oruç tuttum anneme iftardada sadece mantı yabtrdm başkada bişe yemıcm sanırım ha bir bardak kolam banko onu sölemıyrm ble: )))

ay 2-3 haftadır 50 çevresinde dönüp duruyorum sabah tartıldım 50.7 çıktım bi türlü inemiyorum 50nin altına gerçi diyet yaptığımda yokda..uzun süre aç kalıyorum sabahları öğlen birden gelip yiyyorum falan ama diyete başlayıncada daha beter kilo alıyorum 6 öğün yemek yemek falan beni geriyor ama bnm artık 45 yolunda bi adım atmam lazım ya yardım edin banaaamafoldumben

ay 2-3 haftadır 50 çevresinde dönüp duruyorum sabah tartıldım 50.7 çıktım bi türlü inemiyorum 50nin altına gerçi diyet yaptığımda yokda..uzun süre aç kalıyorum sabahları öğlen birden gelip yiyyorum falan ama diyete başlayıncada daha beter kilo alıyorum 6 öğün yemek yemek falan beni geriyor ama bnm artık 45 yolunda bi adım atmam lazım ya yardım edin banaaamafoldumben

arkadaşm senin boyun kaç ki ? bence 45 çok az. çocuk gibi olursun. ha manken filansan iş değişir tabi...

ya kahvaltı edemyorum işte sabahları erken..
1.58 boyum. ben bale yapıyorum ve göbeğim falan eritmem lazım zaten şlk hedefşm 48 diyetisyene gittiğim zamanlarda diyetisyen 48 demişti ama vücut yapımda pek uygun olmadığından 45 istiyorum..çünkü vğcut tipim elma bildiğin 90-60-90 :((

Selam kızlar bende bugün yeniden diyete girdim
Sabah 1 yumurta,2 dilim kepekli ekmek ve bol maydonoz dereotu,salatalık yedim
Ara olarak 1 avuç üzüm yedim vermem gereken 3 kilocuk kaldı bir ayda versem bile yeter
Ayrıca yürüyüş ve egzersize başladım bakalım az kaldı hihoyyyt​

Cuma diyetisyene gittim arkadaşlar ve listeyi biraz değiştirdi. Takiben eden arkadaşlara tavsiyem, yediklerinizi gün içinde yazmanız kendi kendinizi kontrol etmeniz açısından çok etkili bir yöntem

Sabah:
(Yataktan kalktıktan bir saat içinde kahvaltı yapılmalı)
1 bardak sıcağa yakın ılık su,
1 dilim peynir yada 1 yumurta
1 dilim ekmek
Domates, salatalık, yeşillik serbes..
1 bardak oda sıcaklığında su

Kuşluk:
1 bardak süt yada 1 bardak yoğurt yada 2 bardak ayran

Öğle:
3 porsiyon et (tavuk, balık, et ızgara yada haşlanmış olmalı) veya 8 kaşık sebze yemeği ve 1 porsiyon et veya 9 kaşık etli, kıymalı sebze yemeği
1 dilim ekmek

ıkindi:
1 adet meyve

Akşam:
3 porsiyon et (tavuk, balık, et ızgara yada haşlanmış olmalı) veya 8 kaşık sebze yemeği ve 1 porsiyon et veya 9 kaşık etli, kıymalı sebze yemeği
1 dilim ekmek

Gece:
1 adet meyve

günaydın kızlar nassınız bakalım, sanırım ben kilo alma sürecine girdim kendime engel olmazsam verdiğim kiloları geri alcam zaten iki kilo aldım ve bugün sabah acil rejime başladım umarım sonunu getirebilirim bir de hafta sonu bir yakınımın nişanı var o zamana kadar birazcık zayıflamam lazım, bugün sabah bir küçük poğaça ve peynir yedim, ve su içmeye çalışıyorum bol bol, birde gün içerisinde yeşil çay içip az yemek yemeye gayret edeceğim, biliyorum başaribilirim kendime güveniyorum:lepi:

Cuma diyetisyene gittim arkadaşlar ve listeyi biraz değiştirdi. Takiben eden arkadaşlara tavsiyem, yediklerinizi gün içinde yazmanız kendi kendinizi kontrol etmeniz açısından çok etkili bir yöntem

Evet sana katılıyorum bende daima yediklerimi yazarım
Bunun için bir defter tutuyorum yaptığım egzersizleri ve
yediklerimi yazıyorum gerçekten çok faydası var
Müzelik oldu artık defter 7 ay boyunca yazdım hala yazıyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nassınız bakalım, sanırım ben kilo alma sürecine girdim kendime engel olmazsam verdiğim kiloları geri alcam zaten iki kilo aldım ve bugün sabah acil rejime başladım umarım sonunu getirebilirim bir de hafta sonu bir yakınımın nişanı var o zamana kadar birazcık zayıflamam lazım, bugün sabah bir küçük poğaça ve peynir yedim, ve su içmeye çalışıyorum bol bol, birde gün içerisinde yeşil çay içip az yemek yemeye gayret edeceğim, biliyorum başaribilirim kendime güveniyorum:lepi:

Aman dikkat parvina kilo almak yok :1no2: o iki kilocukta hemen gider zaten
kolay gelsin sana başarırsın :1hug:

Benimde diyette ikinci günüm
Sabah 1 saat sporla başladım güne ve bol su
Kahvaltı olarak 1/2 simit ve şekersiz çay
Ara : 1/2 simit , şekersiz çay
Öğle : 1 kase mercimek çorbası , salata ve 1 dilim kepekli ekmek
Şimdilik yediklerim böyle

Back
X