Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebru sen kaç kilosun listen güzelmiş denemeyi düşünüyoruma.s.
ramazanda ne güzel 2 kilo vermiştim üstelik akşamda herşeyi baklavada dahil yiyerek ama abarttım resmen bayramda 1 tepsi baklavayı tek başıma yedim, sabah 52.4 çıktım, ramazanda 51 kiloydum, böyle devam edersem 1 ayda eski halime dönerim üff
dietin yanı sıra bence takviyede yapılmalı kızlar ben diet yaparak 3 ayda 10 kilo vermiştim ama daha sonrasında vücudumda sarkmalarve selülitler arrtı gibi oldu şuan deracinenin selülit serumunu kullanmaya başladım bakalım ne olcak.
ay 2-3 haftadır 50 çevresinde dönüp duruyorum sabah tartıldım 50.7 çıktım bi türlü inemiyorum 50nin altına gerçi diyet yaptığımda yokda..uzun süre aç kalıyorum sabahları öğlen birden gelip yiyyorum falan ama diyete başlayıncada daha beter kilo alıyorum 6 öğün yemek yemek falan beni geriyor ama bnm artık 45 yolunda bi adım atmam lazım ya yardım edin banaaamafoldumben
Cuma diyetisyene gittim arkadaşlar ve listeyi biraz değiştirdi. Takiben eden arkadaşlara tavsiyem, yediklerinizi gün içinde yazmanız kendi kendinizi kontrol etmeniz açısından çok etkili bir yöntem
günaydın kızlar nassınız bakalım, sanırım ben kilo alma sürecine girdim kendime engel olmazsam verdiğim kiloları geri alcam zaten iki kilo aldım ve bugün sabah acil rejime başladım umarım sonunu getirebilirim bir de hafta sonu bir yakınımın nişanı var o zamana kadar birazcık zayıflamam lazım, bugün sabah bir küçük poğaça ve peynir yedim, ve su içmeye çalışıyorum bol bol, birde gün içerisinde yeşil çay içip az yemek yemeye gayret edeceğim, biliyorum başaribilirim kendime güveniyorum:lepi:
Aman dikkat parvina kilo almak yok :1no2: o iki kilocukta hemen gider zaten
kolay gelsin sana başarırsın :1hug: