• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 10 gündür rejim yapıyorum un şeker yağ kesinlikle tüketmiyorum sebze yiyorum sürekli günde 3 saat spor yapıyorum ama hala aynı vücut ölçülerindeyim bir sorun mu var niye hala aynıyım normal mi bu lütfen tecrübeli arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum

daha 10 gün olmuş canım sabret biraz elbetteki gider herşeyin başı sabır..

arkadaşalr ben bugün yediklerimi yazıyım..
sabah 7.30 gibi 3 kuru kayısı 3 ceviz yedim
11 gibi bir tane elma yedim
öğlen birşey yemedim 16.15 gibi arkadaşlarımla pizza huta gitmiştik ben oranın kısırını çok sevdiğimden salata tabağı aldım kısırıda doldurdum birden saldırdım çok acıkmıştım..ama yarısında tıkandım tabi arada 1 dilimde pizza yiyiverdimmafoldumben

hatta üstüne birde dondurma yedim..
ama akşam hiçbirşey yemedim..

çok değil dimi içimi ferahlatın arkadaşlar mafoldumben

bende bu akşam
1 kase bulgurlu yoğurt çorbası
kırmızı lahana salatası
1 dilim ekmek
2kaşık makarna
şekersiz ıhlamur çayıyla biraz bisküvi yedim :kedi: oruçluydum canım çok tatlı çekmişti
biraz öncede elma yedim
daha 1 litre su içebildim

gece de yatmadan yumurta peynir zeytin domates salata yerim

bilmiyorum spor topiklerine spor yapan insanları görürsem suçluluk duygusu hissederim, daha fazla canım sıkılır diye hiç bakmadım, sen yürüyüşlerini nerede yapıyorsun, koşu bandınmı var, evde bir spor aletim olsa yaparım heralde ama dışarıya pek çıkamıyorum

Ben yürüyüş bandında yürüyorum ve arkasına nivea bady cd sini tamamlıyorum işte bu kadar indirip dene istersen cd yi
öğlen yediklerimi yazayım, öncelikle iki fincan yeşil çay içtim, yarım saat sonra filanda 5 kaşık pirinç pilavı yanında da yine tahminen 4-5 kaşık patlıcan yemeği yedim bir bardak ayran içtim su içmeye devam ediyorum bir de 2 fincanda rezene çayı içtim, zayıflamaya etkisi var mı bilmiyorum ama en azından sıcak olduğu için tokluk hissi verdiğini düşünüyorum, ara olarak da iki küçük elma yedim birazdan da yarım saat filan tempolu yürüyüş yapacağım

parvina yediklerin çok dengeli,rezeneye gelince süper bi ödem ve toksin attırıcı içmeye çalış bende bazen içiyorum,ayrıca spor yapmaya karar vermene sevindim :içelim:

Merhaba kızlar bugün iş yerinden bir arkadaşımız işten ayrılıyordu ve arkadaşlar onun için pizza ısmarlamışlar. Dayanamadım iki dilim yedim ve acayip bir suçluluk hissediyorum. Yediklerim mideme oturdu ve mide ağrısından ölüyorum. Offff Offff nolcak benim bu halim mafoldumben

Ebrucum 1 dilim karışık pizza 170 kalori civarı üzülme akşamı çorba ve salatayla atlatırsın olur canım
kızlar 10 gündür rejim yapıyorum un şeker yağ kesinlikle tüketmiyorum sebze yiyorum sürekli günde 3 saat spor yapıyorum ama hala aynı vücut ölçülerindeyim bir sorun mu var niye hala aynıyım normal mi bu lütfen tecrübeli arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
Günde 3 saat spora rağmen ilginç ama diyetisyene gidip bir ölçüm yaptırsan
metabolizma sorunu sanırım bilmem kiloyu anlarımda ölçülerinin azda olsa oynaması lazım
gerçi 10 gün olmuş ama biraz daha bekle bakalım

daha 10 gün olmuş canım sabret biraz elbetteki gider herşeyin başı sabır..

arkadaşalr ben bugün yediklerimi yazıyım..
sabah 7.30 gibi 3 kuru kayısı 3 ceviz yedim
11 gibi bir tane elma yedim
öğlen birşey yemedim 16.15 gibi arkadaşlarımla pizza huta gitmiştik ben oranın kısırını çok sevdiğimden salata tabağı aldım kısırıda doldurdum birden saldırdım çok acıkmıştım..ama yarısında tıkandım tabi arada 1 dilimde pizza yiyiverdimmafoldumben

hatta üstüne birde dondurma yedim..
ama akşam hiçbirşey yemedim..

çok değil dimi içimi ferahlatın arkadaşlar mafoldumben

Çok değil ama sağlıklı olduğu tartışılır neyse ertesi gün dikkat edersin artık
Sporunu yapmışsın ama dondurmayı eritmişsindir kaydirigubbakcemile3
bende bu akşam
1 kase bulgurlu yoğurt çorbası
kırmızı lahana salatası
1 dilim ekmek
2kaşık makarna
şekersiz ıhlamur çayıyla biraz bisküvi yedim :kedi: oruçluydum canım çok tatlı çekmişti
biraz öncede elma yedim
daha 1 litre su içebildim

gece de yatmadan yumurta peynir zeytin domates salata yerim

Tahıl ağırlıklı olmuş ama meyve kurtarıyo tabi
Oruçluymuşsunuz allah kabul etssin

Günaydın hepinize opuyorumnanaktan
Dünü özetlemekle başlıyım işe
Öğle ızgara köfte salata ve ayran,bir parça lavaş ekmeği
Akşam 1 kase mercimek çorbası,salatalık, domates,1 dilim kepekli ekmek,1 yk pilav
Akşam 40 dakika yürüdüm birazda egzersiz yaptım sorunsuz atlattım günü :lepi:
Bu sabah ise
Suçuklu omlet ama çok az yedim,salatalık domates ve 2 dilim kepekli ekmek yanında şekersiz çay
Şuana kadar 6 bardakta su içtim bakalım herşey yolunda :nazar: :nazar: :nazar:

ebrucum tamam stres yapma arada hepımız bole kaçamaklar yapıyoruz,yapmayan yoktur.onemlı olan alışkanlık halıne gelmesın hem arada vucudu sasırtmak ıyıdır dıye bılıyorum ondan sonra dıyet daha cok etkı gosterır aynı seylerı yıyınce metabolızma bagısıklık saglıyo oyuzden arada bıraz sasırtmak ıyı gelırmıs.sıkma sımdı o tatlı canını bu kadar, bıraz egzersız yaparsın yuruyus falan artık ne yapabıloysan.aksam yemegını de bıraz kucultursun ıste bukadar.onemlı olan gece kaçamagı yapmamak onun telafısı zor oluyo cunku, ama oğlen ve sonrakı saatlerde metabolızmanın hızı artyomus akşam yavaslıyomus.gunduz yedıklerımızı ya da kaçamaklrımızı telafı edıcek vaktımız var yanı hadı kolay gelsınopuyorumnanaktan

Desteğin için saol canım dün akşamı nerdeyse salatayla geçirdim diyebilirm. Zaten bişiy yiycek halimde yoktu. Bugünde iş yoğunluğundan ara öğünümüde kaçırdım. Artık Cumartesiye kadar hiç bir kaçamak yapmamalıyım.

Günaydın hepinize opuyorumnanaktan
Dünü özetlemekle başlıyım işe
Öğle ızgara köfte salata ve ayran,bir parça lavaş ekmeği
Akşam 1 kase mercimek çorbası,salatalık, domates,1 dilim kepekli ekmek,1 yk pilav
Akşam 40 dakika yürüdüm birazda egzersiz yaptım sorunsuz atlattım günü :lepi:
Bu sabah ise
Suçuklu omlet ama çok az yedim,salatalık domates ve 2 dilim kepekli ekmek yanında şekersiz çay
Şuana kadar 6 bardakta su içtim bakalım herşey yolunda :nazar: :nazar: :nazar:

Valla harikasın ben bir türlü egzersiz yapamıyorum. Akşam iş çıkışı yürümeye çalıştım bir ara o zaman ölçülerimdeki incelme daha iyiydi. Şimdiyse hep bir bahane bulup arabayla eve gidiyorum. Kış gelmeden yürüyüşleri arttırmam lazım.

Ben yürüyüş bandında yürüyorum ve arkasına nivea bady cd sini tamamlıyorum işte bu kadar indirip dene istersen cd yi

parvina yediklerin çok dengeli,rezeneye gelince süper bi ödem ve toksin attırıcı içmeye çalış bende bazen içiyorum,ayrıca spor yapmaya karar vermene sevindim :içelim:

Ebrucum 1 dilim karışık pizza 170 kalori civarı üzülme akşamı çorba ve salatayla atlatırsın olur canım

Günde 3 saat spora rağmen ilginç ama diyetisyene gidip bir ölçüm yaptırsan
metabolizma sorunu sanırım bilmem kiloyu anlarımda ölçülerinin azda olsa oynaması lazım
gerçi 10 gün olmuş ama biraz daha bekle bakalım

Çok değil ama sağlıklı olduğu tartışılır neyse ertesi gün dikkat edersin artık
Sporunu yapmışsın ama dondurmayı eritmişsindir kaydirigubbakcemile3

Tahıl ağırlıklı olmuş ama meyve kurtarıyo tabi
Oruçluymuşsunuz allah kabul etssin

teşekkürler...amin

merhaba kızlar
ben de zayıflamak istiyorum ama olmuyor,olması için de pek uğraşmıyorum ya neyse
boyum1.64-1.67 bilmiyorum her yerde farklı çıkıyo
kilom 58
bir anda alıverdim evlendikten sonra 6 kiloyumafoldumben

Valla harikasın ben bir türlü egzersiz yapamıyorum. Akşam iş çıkışı yürümeye çalıştım bir ara o zaman ölçülerimdeki incelme daha iyiydi. Şimdiyse hep bir bahane bulup arabayla eve gidiyorum. Kış gelmeden yürüyüşleri arttırmam lazım.

:dance: inşallah sende başlarsın biran önce

Kızlar bende öğlen yoğurtlu çorba,salata ve 1 dilim kepekli ekmek yedim
ama bitmedi dayanamayıp bende küçük bi dilim pizza yedim :utangac:
oda nazar boncuğum olsun
SAAT 17.00 de iseküçük bir salkım üzüm
Akşama daha karar vermedim ama mecburen patlıcan musakka yiycem
yanında 1 dilim kepekli ekmek ve ayran :1no2:

ben de bugün yoğurt çorbası şehriye pilavı kırmızı lahana salatası yedim
elma yerim 1-2 saat sonra
yatarkende kahvaltı tüeü yerim artık...asıl rejime salı günü başlıycamkaydirigubbakcemile2

merhaba tümmmmmmmm şekerlerrrr...........grubunuza benıde alınnnnnnnnn bende 48 kılo olmak ıstıyorum sporda yapıyorum ama 50nın asagısına ınemedım :( bu ay detoksta yaptım hakkımıda kullandım......arada tatlı vs kacırıyorum sanırım oyuzden...............üüüü ne yapıcam bennnnn :(

merhaba tümmmmmmmm şekerlerrrr...........grubunuza benıde alınnnnnnnnn bende 48 kılo olmak ıstıyorum sporda yapıyorum ama 50nın asagısına ınemedım :( bu ay detoksta yaptım hakkımıda kullandım......arada tatlı vs kacırıyorum sanırım oyuzden...............üüüü ne yapıcam bennnnn :(

Günaydın hoşgeldin biz yzptıklarımızı paylaşıyoruz burda sende katıl tabi :1hug:
Boyun kaç yasemin 48 kilo olmaktan bahsediyosun​

Günaydıııınnn hepinize

Bugün 5. günüm herşey yolunda pazartesi tartılıcam bakalım
Sabah sporumu yaptım 1 litre suyumu içtim
Kahvaltı olarak 1 dilim ekmek ,beyaz peynir ve 1 çay bardağı süt
Hepinize kolay gelsin opuyorumnanaktan

Günaydın hoşgeldin biz yzptıklarımızı paylaşıyoruz burda sende katıl tabi :1hug:
Boyun kaç yasemin 48 kilo olmaktan bahsediyosun​

hos buldukkkkk şekerrrrr boyum 163 cm kılom 51-52 gun gun degısıyo :) ....ozaman bende yazıyım...ımmm sabah kepek ekmegı zeytın ve sut....2 bardak 5i bıryerde ve yarım lıtre su :)....48 olurmuyummm ınsallah spor yapıyorum am tatlıııı yemememmmm lazımmmmmmmm :(

Back
X