• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de başlayayım bol su içmeye ama peki kızlar hangi yöntemleri uyguluyorsunuz

kaç kıloydun seker :) herkes dıkkat edıyor az ve sık yıyor yag un seker yok en gecte 8te mama yenıyor yatmadan öncede ya yagsız vs...içilıyor spor yapılıyor...herkesın farklı yontemı var tek tıp dıyet uygulamıyors cokzararlııı dıye seker...ben mamaya gidiyorum gelınce gorusuruz...
işte boyle şeker

Son düzenleme:
kaç kıloydun seker :) herkes dıkkat edıyor az ve sık yıyor yag un seker yok en gecte 8te mama yenıyor yatmadan öncede ya yagsız vs...içilıyor spor yapılıyor...herkesın farklı yontemı var tek tıp dıyet uygulamıyors cokzararlııı dıye seker...ben mamaya gidiyorum gelınce gorusuruz...

afiyet olsun şeker:)

Bu akşam yürüyüş yapmayı planlıyorum, bundan sonra bunu bir prensip haline getircem inşallah :Saruboceq:

evet canım 3 cm ama benim göbek yokki zaten neyse olsun bakalım
Canım bu kflexi falan dene meyveli olanları gayet iyi tadı
elma diyetine gelince zaten çok sağlıksız olduğunu söylemişimdir hep
Olur canım azmet verirsin inşallah yerimseniben

benimde ayva göbeği işte elma tipi olduğum için sırtım dar ama yuvarlak ölçülerim..
kfleksin çikolatalısını denemiştim bir ara eve güzel o yeniden alabilirim..
ama benim sorunum diyet yapmak o psikolojiye girince çok yiyesim geliyor:gitme:
yazın verdim 3 kilo hep yüzerek yoksa gözleme bilene yedim ama çok yüzdüm işte bacakalrım inceldi hep göbeğimde hala biraz fazlalık var..
ben acıkınca az az yiyerek verebilirim sanırım bir listeye baplı kalınca olmuyor yani sabahki lapa olayından beri birşe yemedim 3 saat oldu biraz peynir ekmek falan atıştırabilim bi bakalım dolapta ne varcokacimcoook

şimdi kahvaltı tabağımı hazırladım bol domates salatalık çayımıda yaptım tvdede tenis maçı var pek güzel oldu acıkırsamda ara öğünde yulaflı ve kepekli kek yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim şekersiz içine pekmez koydum kuru üzüm azıcık ceviz falan güzel diyet bir kek oldu :))

şimdi kahvaltı tabağımı hazırladım bol domates salatalık çayımıda yaptım tvdede tenis maçı var pek güzel oldu acıkırsamda ara öğünde yulaflı ve kepekli kek yaptım çok güzel oldu tavsiye ederim şekersiz içine pekmez koydum kuru üzüm azıcık ceviz falan güzel diyet bir kek oldu :))

afıyet olsunnnn efde olanlar ıcın superrr

benimde ayva göbeği işte elma tipi olduğum için sırtım dar ama yuvarlak ölçülerim..
kfleksin çikolatalısını denemiştim bir ara eve güzel o yeniden alabilirim..
ama benim sorunum diyet yapmak o psikolojiye girince çok yiyesim geliyor:gitme:
yazın verdim 3 kilo hep yüzerek yoksa gözleme bilene yedim ama çok yüzdüm işte bacakalrım inceldi hep göbeğimde hala biraz fazlalık var..
ben acıkınca az az yiyerek verebilirim sanırım bir listeye baplı kalınca olmuyor yani sabahki lapa olayından beri birşe yemedim 3 saat oldu biraz peynir ekmek falan atıştırabilim bi bakalım dolapta ne varcokacimcoook

benımde ayva gobıkım varrr :) ve gıtmıyoo mıdemde dısarda azcık yıyınce hopppp cıkıyorrrrrrrrrrr :((

evet gitmiyor ya eskisi kadar değil ama şu yatınca olduğu gibi görünse hep :((

of ayrıca ben doymadım 1 dilim ekmekle ama neyse vakit geçtikçe şişerler içimde biraz oyalanıyım aklımdan atyım yemek yeme fikrini ilk hedefimiz 48 kızlarrr :)))

Back
X