• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar;
uzun zamandır sitenin takipçisiyim, yeni üye oldum ama :)
kilomla bugüne kadar ciddi bir sorun yaşamamış olan ben, 3 ay önce sigarayı bırakıp sağlıklı bir hayata evet dedim..ama sağlıklı yaşamla birlikte kilolarda kapımı çaldı girdiler işte...52-53 arasında gidip gelen biri iken 60 larda buldum kendimi birden...hiçbir kıyafetime giremez oldum, ne giyeceğim derdi başladı birden...hiçbirşeyi kendime yakıştıramamakta cabası... sonra hemen dikkat etmeye başladım yediklerime, sigara derdi yerini yeme içmeye bırakmıştı biraz toparlar gibi oldum durumu.. ve en nihayetinde bir rejime başlayım dedim...:uhm:
bende 4 gündür rejim yapıyorum ve kendime uygun kategori olarak burayı tespit ettim:utangac:
burada sizlerle yaptıklarımı paylaşırsam, sizin yapacaklarınızdan sonuç çıkarırsam ve birlikte motivasyonumuzu sağlam tutarsak ilerleyebileceğimizi düşünüyorum :uhm:
eveettt o zaman herkese tekrar selam :sm_cool: diyerek neler yaptığımı yazıyorum =
boy : 1,60
kilo : 59
hedefim : 52-53

diyetin 3. günü yani , dün yediklerim :
sabah : 2 yumurta,1 domates, 1 salatalık, peynir
öğlen : 1 kase k fleks yağsız süt ile
ikindi : 1 kase yoğurt
akşam : yeşil salata, 1 kase yoğut, 2 parça haşlanmış tavuk göğsü
bugün:sabah
saat 07.00 ---- 1 çay bardağı yağsız süt
saat 09.00- 1 kase k fleks yağsız süt ile
saat 11.00------4 adet kurukayısı
saat :12.00--------4 adet köfte, patates püresi, salata

***ayrıca bol bol yeşilçay, ıhlamur, ada çayı içiyorum...asla şeker kullanmıyorum kahve ve çayda dahil olmak üzere..
***haftada 3 defa eliptik kondisyon bisikletiyle egzersiz yapıyorum. 1 saat sürüyor..
**egzersiz yaparken vücuduma lahana yağı sürüp streç film ile sarıyorum..terlememi artırıyor..
**** 4 gündür ekmek yemiyorum hiçbir öğünde..
**aynı zamanda makarna, pilav da yemiyorum 4 gündür...

benden şimdilik bu kadar, hepinize başarılar diliyorum..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar;
kilomla bugüne kadar ciddi bir sorun yaşamamış olan ben, 3 ay önce sigarayı bırakıp sağlıklı bir hayata evet dedim..ama sağlıklı yaşamla birlikte kilolarda kapımı çaldı girdiler işte...52-53 arasında gidip gelen biri iken 60 larda buldum kendimi birden...hiçbir kıyafetime giremez oldum, ne giyeceğim derdi başladı birden...hiçbirşeyi kendime yakıştıramamakta cabası... sonra hemen dikkat etmeye başladım yediklerime, sigara derdi yerini yeme içmeye bırakmıştı biraz toparlar gibi oldum durumu.. ve en nihayetinde bir rejime başlayım dedim...:uhm:
bende 4 gündür rejim yapıyorum ve kendime uygun kategori olarak burayı tespit ettim:utangac:
burada sizlerle yaptıklarımı paylaşırsam, sizin yapacaklarınızdan sonuç çıkarırsam ve birlikte motivasyonumuzu sağlam tutarsak ilerleyebileceğimizi düşünüyorum :uhm:
eveettt o zaman herkese tekrar selam :sm_cool: diyerek neler yaptığımı yazıyorum =

***ayrıca bol bol yeşilçay, ıhlamur, ada çayı içiyorum...asla şeker kullanmıyorum kahve ve çayda dahil olmak üzere..
***haftada 3 defa eliptik kondisyon bisikletiyle egzersiz yapıyorum. 1 saat sürüyor..
**egzersiz yaparken vücuduma lahana yağı sürüp streç film ile sarıyorum..terlememi artırıyor..

super hosgeldın seker....eliptıkıl yapıyorsun ancak hıc karbınhıdrat almıyorsun ozaman yaptıgın spor bosa gıder evet zayflarsın ama kaslardan zayflarsın buyuzden spor oncesı yagsız mınık porsıyon makarna yada pılav ye mutlaka ve oyle spor yap enerjı yakımın oradan olur kasların calışır ve yagların gıder ayrıca spor sonrası proteın al mınık porsıyon yagsız...kaslarını korumak ıcın...( fıtness hocam soyledıde::)) boylelıkle hem kılo verır hem kasların erımez ve sıkılasrsın şeker :)

selam kızlar, ay ne kadar çok yazmışsınız dünden beri, oku oku zor bitirdim, evet bugün tartı günü ben 53.1 kiloyum sanırım 52 kilo benim için yeterli olacak boyum 162 ama 48 kilo olmak isteyen arkadaşları gördükçe acaba diyorum ben de mi olsam diye ama çok zayıf olurum heralde, tabi kızlar birde korkuyorum rejimi bıraktıktan sonra tekrar kilo alırım diye ama çok dikkat etmem gerekiyor

sevgili yasemin,
aslına bakarsan bilinçli olarak karbonhidratı kestim..protein ağırlıklı bir diyet daha mantıklı geldi bana..
ayrıca yediğim tahıllı k feleks ile patetes püresi felan derken sanırım azda olsa alıyorum karbonhidrat..
bende protein artılırsa kasları korur diye biliyorum ama ....???kafam karıştı şimdi :olmaz:

Ah arkadaşım şu çikolata denen meretten uzak kalabilsek herşey çok güzel olacak. Amaa olmuyor işte.. Bende dün akşam çikolatalı kuru üzüm, cocostar, bisküvi pastası cevizli incir ne bulduysam yedim. Akşam yemeği yemedim. Artık onuda yemiyim yoksa patlıycam dedim. bakalım bende senin gibi önümüzdeki günlerde telafi ederim diyip kendimi avutuyorum.

ohh ohh afiyet şeker olsun,lop lop et olsun :roflol:
Ama canım bunları itiraf etmemizde güzel bakma pişman değilim dediğime sanırım
1 kilomun kalmasının rahatlığıyla yedim bunları bugün az yer veririz nolcak ebrucum...
Bugün sebze yenecekkkkkk :mymeka: :roflol:

sevgili yasemin,
aslına bakarsan bilinçli olarak karbonhidratı kestim..protein ağırlıklı bir diyet daha mantıklı geldi bana..
ayrıca yediğim tahıllı k feleks ile patetes püresi felan derken sanırım azda olsa alıyorum karbonhidrat..
bende protein artılırsa kasları korur diye biliyorum ama ....???kafam karıştı şimdi :olmaz:

sadece spordan once az mıktarda yagsız tuketrsen yeterlıdr aslında enerjın ksalardan gımrsın dıye :) gunıcerısınde proteın agırlıklı beslenmk tabıkı super ama spor oncesı sart....cunku ben hıc karbonhıdrat tuketmedım yada cok az aldım ve kılo kaybımın 1 kılosu kastan oldu dıye cok kızmıstı hoca bana :(((.....yanı okadar ugras ugras sıkı kas olucam dıye hoppp ordan gıtsın....buyuzden artık spor oncesı alamasamda sabah 2 dılım ve sadece oglen 1 dılım alıyorum ekmek veya karbınhıdratlı besın ....akşamda sebze ve yagsız ızgara et ve salata....sebze yemzsem sayt spor oncesı karbonhıdrat alıyorum suan kas oranım tam....ancak 48 olmak ıstıyorum üüüü :(((

merhaba arkadaşlar;

canım kolay gelsin gayet güzel gidiyosun yerimseniben

selam kızlar, ay ne kadar çok yazmışsınız dünden beri, oku oku zor bitirdim, evet bugün tartı günü ben 53.1 kiloyum sanırım 52 kilo benim için yeterli olacak boyum 162 ama 48 kilo olmak isteyen arkadaşları gördükçe acaba diyorum ben de mi olsam diye ama çok zayıf olurum heralde, tabi kızlar birde korkuyorum rejimi bıraktıktan sonra tekrar kilo alırım diye ama çok dikkat etmem gerekiyor

eet seker aslında bana herkes zayfsın dıyo ama ben 48 olup soyle ohh dar kotları rahat gıymke ıstıyorum kı sevmem dar kot hele kılolular gıyınce bellerden cıkan yaglar ve sımıtler yenı nesılde cabası hep o dar kot yuzunden....ben sımdı dar kot gıyınce normal duruyorumya zayf durmk ıstıyorum nadrde olsa topukluyla gıyınce :) hihiihihih :) ay ne komıkya

Kızlar bende öğlen 1 tabak ıspanak ,1dilim kepekli ekmek ve küçük bi kase
yoğurt yedim.Az öncede ara olarak şekersiz çay ve 2 tane eti burçak kepekli
yedim.Akşama çorba içicem sadece tabi kociş çikolata getirmezse yemem garanti veremiyorum kaydirigubbakcemile3

cnm hiç korkma ya bnm boyumda 161 kilo 52 küsür şimdi de zayıfa yakın normalim ama eskiden daha zayıf oldugum için şimdi görenler çok kilo almışsın deyince moralim bozuluyor ından dolayı 48 49 olmak istiyorum ben yoksa şuanki kilom fazla değil bnm

Günaydın kızlar,

Bende dün akşam elma sirkesine başladım. Bakalım bana bir etkisi olacak mı onun yanında dün 3 litreden fazla su içtim. (Tabi gün boyu wc ye git git gel) Bakalım bu ikili işe yarayacak mı?
Tabi bunun dışında yediklerimi minumumda tutuyorum. Canım bişeler istediği zaman sakız çiğniyorum ve su içiyorum bastırıyor.

Sabah kalktığımda da aerobik hareketler yaptım. (Çok uzun süre olmasa da beni psikolojik olarak rahatlatıyor.)

Yeşil çayımı içtim ve ufak bir poaça yedim. Ayrıca bugün de suya devam şimdi 1,5 lt ye yaklaştım.

Bu defa pes etmicem yarıda bırakmıcam.

Capri pes etme canım hadi bakalım :1hug:

cnm hiç korkma ya bnm boyumda 161 kilo 52 küsür şimdi de zayıfa yakın normalim ama eskiden daha zayıf oldugum için şimdi görenler çok kilo almışsın deyince moralim bozuluyor ından dolayı 48 49 olmak istiyorum ben yoksa şuanki kilom fazla değil bnm

AYNEN..OKURKEN HEP 48-49 GORUR NE MUTLU OLURDUM....AMA YEMEK YEMEZDIM OGLENMIS AKŞAMMIS COK AZ YERDIM FULL ABURCUBUR YERDIM BANAMISIN DEMESDI..AH GENLIK AHkaydirigubbakcemile3.....OYUZDENNN OYLE OLMAK ISTIYORUMMMMMMMM :))

kilom 57.7 mafoldumben gece yarısı yediğim tostu hiç yemeseydim keşke....
telafi etmek için kahvaltıda küçük bir yağsız tost ve elma-limon-tarçın karışımı suyundan içtim.
az önce de çeyrek ekmeğin yarısı kadar ekmeğe marmelat damlatıp yedim. karışımdan da içiyorum sürekli.

ah ekmek ahhh çık şu hayatımdan diyorumm :oklava:

Back
X