annelere kızıyoruz ama bizde anne olunca sanırım öyle olacağız zayıf görünce tedirgin oluyorlar heralde
bide onlardan uzak olunca tabi gidince sevdiğim yemekleri yapıyorlar akannehir ben de dayanamıyorum tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annelere kızıyoruz ama bizde anne olunca sanırım öyle olacağız zayıf görünce tedirgin oluyorlar heralde
nedense hep hamurişleri et yemekleri olur deği lmi
merhaba arkadaşlar;
uzun zamandır sitenin takipçisiyim, yeni üye oldum ama :)
kilomla bugüne kadar ciddi bir sorun yaşamamış olan ben, 3 ay önce sigarayı bırakıp sağlıklı bir hayata evet dedim..ama sağlıklı yaşamla birlikte kilolarda kapımı çaldı girdiler işte...52-53 arasında gidip gelen biri iken 60 larda buldum kendimi birden...hiçbir kıyafetime giremez oldum, ne giyeceğim derdi başladı birden...hiçbirşeyi kendime yakıştıramamakta cabası... sonra hemen dikkat etmeye başladım yediklerime, sigara derdi yerini yeme içmeye bırakmıştı biraz toparlar gibi oldum durumu.. ve en nihayetinde bir rejime başlayım dedim...:uhm:
bende 4 gündür rejim yapıyorum ve kendime uygun kategori olarak burayı tespit ettim
burada sizlerle yaptıklarımı paylaşırsam, sizin yapacaklarınızdan sonuç çıkarırsam ve birlikte motivasyonumuzu sağlam tutarsak ilerleyebileceğimizi düşünüyorum :uhm:
eveettt o zaman herkese tekrar selam :sm_cool: diyerek neler yaptığımı yazıyorum =
boy : 1,60
kilo : 59
hedefim : 52-53
diyetin 3. günü yani , dün yediklerim :
sabah : 2 yumurta,1 domates, 1 salatalık, peynir
öğlen : 1 kase k fleks yağsız süt ile
ikindi : 1 kase yoğurt
akşam : yeşil salata, 1 kase yoğut, 2 parça haşlanmış tavuk göğsü
bugün:sabah
saat 07.00 ---- 1 çay bardağı yağsız süt
saat 09.00- 1 kase k fleks yağsız süt ile
saat 11.00------4 adet kurukayısı
saat :12.00--------4 adet köfte, patates püresi, salata
***ayrıca bol bol yeşilçay, ıhlamur, ada çayı içiyorum...asla şeker kullanmıyorum kahve ve çayda dahil olmak üzere..
***haftada 3 defa eliptik kondisyon bisikletiyle egzersiz yapıyorum. 1 saat sürüyor..
**egzersiz yaparken vücuduma lahana yağı sürüp streç film ile sarıyorum..terlememi artırıyor..
**** 4 gündür ekmek yemiyorum hiçbir öğünde..
**aynı zamanda makarna, pilav da yemiyorum 4 gündür...
benden şimdilik bu kadar, hepinize başarılar diliyorum..
Ah arkadaşım şu çikolata denen meretten uzak kalabilsek herşey çok güzel olacak. Amaa olmuyor işte.. Bende dün akşam çikolatalı kuru üzüm, cocostar, bisküvi pastası cevizli incir ne bulduysam yedim. Akşam yemeği yemedim. Artık onuda yemiyim yoksa patlıycam dedim. bakalım bende senin gibi önümüzdeki günlerde telafi ederim diyip kendimi avutuyorum.
bende 35 dak sporumu yaptım sirkeli limonlu suyumu içtim üstüne bide ütü yaptım
sevgili yasemin,
aslına bakarsan bilinçli olarak karbonhidratı kestim..protein ağırlıklı bir diyet daha mantıklı geldi bana..
ayrıca yediğim tahıllı k feleks ile patetes püresi felan derken sanırım azda olsa alıyorum karbonhidrat..
bende protein artılırsa kasları korur diye biliyorum ama ....???kafam karıştı şimdilmaz:
merhaba arkadaşlar;
uzun zamandır sitenin takipçisiyim, yeni üye oldum ama :)
kilomla bugüne kadar ciddi bir sorun yaşamamış olan ben, 3 ay önce sigarayı bırakıp sağlıklı bir hayata evet dedim..ama sağlıklı yaşamla birlikte kilolarda kapımı çaldı girdiler işte...52-53 arasında gidip gelen biri iken 60 larda buldum kendimi birden...hiçbir kıyafetime giremez oldum, ne giyeceğim derdi başladı birden...hiçbirşeyi kendime yakıştıramamakta cabası... sonra hemen dikkat etmeye başladım yediklerime, sigara derdi yerini yeme içmeye bırakmıştı biraz toparlar gibi oldum durumu.. ve en nihayetinde bir rejime başlayım dedim...:uhm:
bende 4 gündür rejim yapıyorum ve kendime uygun kategori olarak burayı tespit ettim
burada sizlerle yaptıklarımı paylaşırsam, sizin yapacaklarınızdan sonuç çıkarırsam ve birlikte motivasyonumuzu sağlam tutarsak ilerleyebileceğimizi düşünüyorum :uhm:
eveettt o zaman herkese tekrar selam :sm_cool: diyerek neler yaptığımı yazıyorum =
boy : 1,60
kilo : 59
hedefim : 52-53
diyetin 3. günü yani , dün yediklerim :
sabah : 2 yumurta,1 domates, 1 salatalık, peynir
öğlen : 1 kase k fleks yağsız süt ile
ikindi : 1 kase yoğurt
akşam : yeşil salata, 1 kase yoğut, 2 parça haşlanmış tavuk göğsü
bugün:sabah
saat 07.00 ---- 1 çay bardağı yağsız süt
saat 09.00- 1 kase k fleks yağsız süt ile
saat 11.00------4 adet kurukayısı
saat :12.00--------4 adet köfte, patates püresi, salata
***ayrıca bol bol yeşilçay, ıhlamur, ada çayı içiyorum...asla şeker kullanmıyorum kahve ve çayda dahil olmak üzere..
***haftada 3 defa eliptik kondisyon bisikletiyle egzersiz yapıyorum. 1 saat sürüyor..
**egzersiz yaparken vücuduma lahana yağı sürüp streç film ile sarıyorum..terlememi artırıyor..
**** 4 gündür ekmek yemiyorum hiçbir öğünde..
**aynı zamanda makarna, pilav da yemiyorum 4 gündür...
benden şimdilik bu kadar, hepinize başarılar diliyorum..
selam kızlar, ay ne kadar çok yazmışsınız dünden beri, oku oku zor bitirdim, evet bugün tartı günü ben 53.1 kiloyum sanırım 52 kilo benim için yeterli olacak boyum 162 ama 48 kilo olmak isteyen arkadaşları gördükçe acaba diyorum ben de mi olsam diye ama çok zayıf olurum heralde, tabi kızlar birde korkuyorum rejimi bıraktıktan sonra tekrar kilo alırım diye ama çok dikkat etmem gerekiyor
selam kızlar, ay ne kadar çok yazmışsınız dünden beri, oku oku zor bitirdim, evet bugün tartı günü ben 53.1 kiloyum sanırım 52 kilo benim için yeterli olacak boyum 162 ama 48 kilo olmak isteyen arkadaşları gördükçe acaba diyorum ben de mi olsam diye ama çok zayıf olurum heralde, tabi kızlar birde korkuyorum rejimi bıraktıktan sonra tekrar kilo alırım diye ama çok dikkat etmem gerekiyor
Günaydın kızlar,
Bende dün akşam elma sirkesine başladım. Bakalım bana bir etkisi olacak mı onun yanında dün 3 litreden fazla su içtim. (Tabi gün boyu wc ye git git gel) Bakalım bu ikili işe yarayacak mı?
Tabi bunun dışında yediklerimi minumumda tutuyorum. Canım bişeler istediği zaman sakız çiğniyorum ve su içiyorum bastırıyor.
Sabah kalktığımda da aerobik hareketler yaptım. (Çok uzun süre olmasa da beni psikolojik olarak rahatlatıyor.)
Yeşil çayımı içtim ve ufak bir poaça yedim. Ayrıca bugün de suya devam şimdi 1,5 lt ye yaklaştım.
Bu defa pes etmicem yarıda bırakmıcam.
cnm hiç korkma ya bnm boyumda 161 kilo 52 küsür şimdi de zayıfa yakın normalim ama eskiden daha zayıf oldugum için şimdi görenler çok kilo almışsın deyince moralim bozuluyor ından dolayı 48 49 olmak istiyorum ben yoksa şuanki kilom fazla değil bnm