• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

53 olmuşum :gitme:

kıyamam ağlama...hemennnn detoks :) at ödemını yok yapamam dıyosan bolsu yesıl cay ve azcık ye...akşam sadece salata ve ızgara ye...sabah 1 dılık ekmek az peynır yesıllık ye oğlen corba yopurt veya sebze yoğur ye 2gunde kendını haff hıssedersın ve baslarsın ıncelmeye hadı sekerrrrbende 52 ama cızelgede degıstıremıyorum :(

kilom 57.7 mafoldumben gece yarısı yediğim tostu hiç yemeseydim keşke....
telafi etmek için kahvaltıda küçük bir yağsız tost ve elma-limon-tarçın karışımı suyundan içtim.
az önce de çeyrek ekmeğin yarısı kadar ekmeğe marmelat damlatıp yedim. karışımdan da içiyorum sürekli.

ah ekmek ahhh çık şu hayatımdan diyorumm :oklava:

şeker ben ekmek hıccc yemem normalde sadece ekmek degıl denın kılo sebebın unuma yazık ekmege kızma :)))) şekerrrrrrrrrrrrrr en buyuk düşman hırrrrr :))))))))kaydirigubbakcemile3

yasemincim 55 ten 52 ye mi düştün yani cizelgeyi değiştiremedim diyorsun 51 miydi önceden

evet şeker 55dım step ıle 51 e dustum ta ı bıras dıyet detoks :) amaramazanda hergun yıyınce masallah tatlıları cıkolataları suflelerı aldım tam 1 kılo :) her gun ama hergun :) hahaha 52 yım sımdı

fazla değil ya 1 kg almışsın cnm üzülme ya millet 20 30 kg veriyor biz 2 3 kiloyu veremiyoruz ilginç değilmi

Kızlar ben 58 kiloyum ama boyum 171 cm, 48 lerden bahsediyosunuz siz ay düşünemiyorum
benim kilom aslında yeterli ama ben 57 oluyumda kilo kontrolü için iyi olur
.

yasemin saçma bir soru olacak ama neden öyle ben anlamıyorum
[sıze="2"]
cunku vucut dırenıyor beyıne sınyaller gıdıyor :) ama vucut hem saglıklı beslenıp hem dıyete alısınca kılo kaybına baslanıyor....vucudu sakın sakın alıştırmak sart...oyuzden şok dıyetler tek tıp beslenmeler sonrası ınsanlar bırden kılo verıp anıden alıyolar cunku vucut savunmaya gecıyor busefer eyvahhh depo yapmam lazım yoksa ac kalıcam enerjım olmuycak dıye......hihihihi[/sıze]

Son düzenleme:

benım hedefe 4 şeker ama değiştiremedım cızelgede sana soyledım ben yapamadım hahahahah :)....offff gıtsın 4 kılo tatıle cıkcam ya :((
Canım benim opuyorumnanaktan , tatile çık olmazsa orda verirsin :jeyyar: , şaka şaka seni fit göndercess tatile kaydirigubbakcemile5. Ben yarın bir detoks patlatayım artık, zaten tartıldıktan sonra hemen yeşil çaya sarıldım :içelim: dediğin gibi :ecrin_bebek:

şeker ben ekmek hıccc yemem normalde sadece ekmek degıl denın kılo sebebın unuma yazık ekmege kızma :)))) şekerrrrrrrrrrrrrr en buyuk düşman hırrrrr :))))))))kaydirigubbakcemile3

aslında şeker çok tüketmiyorum çünkü çay içmiyorum. içersem de çok açık ve şekersiz içiyorum. tabi dönemsel olarak krize girdiğim oluyor.
aslında ben soluduğum havayı bile kilo olarak alanlardanım canım CADIARZU
tabikiiiii vericem bu kiloları delikafadulden

bende bugün yediklerimi yazıyım
sabah biraz peynir 5 tane zeytin 1 tane yumurtayla sucuklu yumurta meyve suyu
ara da yoğurt biraz da mısır ekmeği
elma bide kaçamak oldu tuzlu pasta yapmıştım 2 tanecik yedim
akşam mercimek çorbası
elma
sabah aç karnına sirkeli limonlu suyumu içtim bide akşam içtim bide 3 litreye yakın su içtim

kızlar benm de diyetteki bugün 5. günüm ama kabızlık sorunu çekiyorum sizde de oluyo mu ne önerirsiniz?

kızlar merhaba kılo bıldırımı 54 sabah bıldıremedım.bırazdan lısteyı hazırlarım.bu arda kılo veren herkesı tebrık edıyorum.bugun bıldıremeyenler ve lısteye dahıl olmak ısteyenler yarın sabah kılolarını yazsınlar.opuyorumnanaktan

Back
X